Erkeklerimiz yabancı kızları yere göğe sığdıramazken kendi milletinin kızlarına sürekli “kezban” diyerek yerden yere vurur. Peki Türk erkekleri neden Türk kızlarına “kezban” der? Türk kızları denildiği gibi kezban mı?
Açıklamam şöyle ki; Yabancı kızlara olan övgülerimizin sebebi kesinlikle cinselliklerine kolay ulaştığımızdan dolayı değil. Türk erkeklerin Rus veyahutta yabancı kızları övme sebebi güzellikleri veyahutta fizikleri değil. Bunlar esas zaten ama daha önemli erkeklerimizin ruhunu etkileyen detaylar var Yabancı kızlar, erkeklerin, erkeklik hallerini anlıyorlar. Bir erkek arzuluysa onu normal karşılıyor ezmiyor aksine doğal birşey olarak görüyor değer veriyor. Yabancı kız aşk'a aç en ufak şeyden mutlu olabiliyor, Türk kızları çicek alan erkeği hor görüyor, Yabancı kızlarla dialog kurulabiliyor dünyalar güzeli bir yabancı kızla oturup sohbet edebilirsin istediğin kadar çirkin bir erkek ol sana yukardan bakmaz, fakat o kız Türk olsa sana selam bile vermez., Yabancı kız, sizi istemese bile güzelce konuşup reddedebiliyor kırmıyor, fakat Türk kızı tazmanya canavar (hooawwwwfgdfhg ) gibi saldırıyor ayyy sapık defol slk tarzında hareketler sergiliyor kezban dediğimiz kişiler bunlar. Aslında insan azmanı olan kızlara kezban diyoruz bir üst adı kezbanous'dur hatta bir yaratık ismi gibi olması bu yüzden. Bir Türk kızı çok güzel olduğu halde'de kezban olabilir tiple giyimle alakalı değil. Türk kızları sanıldığı gibi 'de bal gibi de kezban'dır kendini kezbanlardan ayrıştıran hemcinsine kezban diyen bazı kızlar'da erkeklere yaranmak için kamufle olmuşlardır fakat onların ruhunda'da kezbanlık var. Sırf erkekler eleştiriyor diye rol değiştirmişlerdir.
a dan z ye sana katiliyorum... ama sunu goz ardi etme lutfen kultürel farkliliklar okadar cok ki... kiz cocugu kucukken annesinden onune bak gulme abisi tarafindan kikirdeme erkeklerle gezme bakma konusma oturma babasi tarafindan oldururum asarim keserim muhabbetleriyle buyuyor malesef... he sıkıosa yanına gelen bir erkeğe hoşgörüd bulun bakıım... ben bugune kadar hiç bir erkeği terslemedim siteden d beni tanıyan bilir... asla kırmam ezmem hatta bana fazla anlayışlısın erkekler yanlış anlar seni diolar ama bu karşımdakinin sorunu... ben anne abi baba baskısıyla büyümedim... aksine erkek arkadaslarımla rahat rahat görüştüm... yani bence sen beni anladın... hernekadar haklı olsanda kızlar bu konuda fazla suçlanmamalı... çünkü baskıyla büyüyorlar...
@lepidopterazade Birşey söyleyim mi bu açından bakınca haklısın ama bu doğru bir açı değil , kızlar erkeklerle güzel dialog kursalar erkekler kızlara daha çok değer verirdi, tenhada kalsa bile tecavüz etmeye kıymazdı ya da kızlara karşı nefret oluşupda tecavüz planı yapmazdı, tecavüzlerin çoğu kadın düşmanlığı cinsel istek falan değil yani, dialog o kadar kötü haldeki kadına karşı düşmanlık var bu yüzden oluyor herşey, aile baskısı diyorsunuz da erkeklerle rahatça konuşan kızlar'da bunu yapıyor konuşuyorsan güzel konuş ya da hiç konuşmayın. Evet aile böyle yetiştiriyor ama saldırgan olmak zorunda'da değiller. Aile erkeklerden uzak dur diyorsa uzak dursun, yaklaşıpda kızgınlaştırmasın. Bakın erkeklerin damga yapıştırdığı tek kız Türk kızı'dır diğer yabancı kızlara değer veriyor erkekler çünkü insanca davrandıkları için
Demek istediğim erkeklerle iç içe olup, erkekleri aşağılan ezen kızlar'da var bunun aile ile ne alakası olabilir ki, tamamen kendi karakteri hem iç içe erkeklerle hemde kezbanlık yapıyor
ben kimseyi suçlayamıyorum... kadına okadar çok aç erkek toplumu var ki gülümsemen onun için tahrik unsuru... ama işte anlatmak istediğim bu değil... türk kızı türk erkeği değil... tabuların yıkılması gerek ki bu zamanla olucak bişey... doğru şekilde yetiştirilmek esas olan... herzaman söylerim başımıza ne geliyorsa monologtan... dialog içinde olmayı başaramayan bir toplumuz... çok ayrıntı var ama şimdi hangi birini ele alıcaz😊... erkek ve kız çıcuklarının doğru yetiştirilmesi şart iki tarafta sorunlu...
Hayir degil ama kendilerini bisey sanan türk erkekleri bunu diyo malesef. Kendi ülkesinin kizlarini bu kadar gömüp baska ülkeninkini üstün kilan tek varlik türk erkegiidir. bir cok yabanci insanlar tanistim yasadigim yerden dolayi ve malesefki bu sadece türk erkeklerinde var.. Atladiklari bir nokta var kendi anneside bir türk kiziydi ve Şu an bir türk annesi ve ayni sekilde kendi kiz kardesleri ve hatta ilerdeki kendi kiz cocuklarida birer türk kizi. Kisacaso kimse türk kizlarini sevmeleri icin zorlamiyor onlaro istedikleri yere istedikleri ırklara gidebilirler yollari acik
@hoşafınferyadı inan bana avrupada yasayan erkekler türk kizlarinin degerini gayet iyi biliyo. Alman kizlarini kötüleyen baska irki yücelten bir alman. ya da ingiliz kizlarini asaglayip baska irki yükseletn bir ingiliz göremessiniz yok yani bu malesef bizim erkeklere özel. Yabancilar icin geberirler ama eninde sonunda bu siteye gelip ayseye fatmaya asigim ne yapmaliyim derler..😩😬😬
Biz gururlu şahsiyetli ve onurlu kızlarız. Bu da bizi marka ve kalite yapiyor. Bizimkilerin işine paspas gibi kezbanca davranan kadınlar geliyor. Ama dünya erkekleri peşimizde. Abartmıyorum buna emin ol.
Kızlarda artık beğenmene sorunu var dizilerde ki olmayan erkek karakterlere aşık oluyorlar gerçek dünyada öyle bişey yok film dizi dediğin kurgudan ibaret bunu farkedemiyorlar. Ve farkederseniz hepsi statü sahibi paralı erkek. Simdi Tahir diyecek biri altında ki cip zaten 5 liraydı dimi sakız niyetine satılıyor. Yaz dizileri vs hepsinde erkek ya avukat ya yazılımcı ya da modacı. Türkiye'de ki 40 milyon kız hepi topu toplasan 1 milyon kişi eden o statüdeki erkeklere göz koyuyor. Öyle olsun istiyor. Hadi bunlarin 5 milyonu davul bile dengi dengine ya uysun o erkeklere geri kalan 35 milyon kız kendi statüsünün farkına varsın bı artikda artist olmayan kurgu olmayan bizleri de bu farketsin artık. Fenomen cart curt dinlemeden var mı hakiki sevecek kızlar. Nerde o günler. Hepsi tutturmuş üni bitirmek peşine. Vasıfsız bölüm bitiriyor sonra kendisine doktor hakim öğretmen vs istiyor. Fazla gurur bı sure sonra başka yere vuruyor haliyle kalkıyor havalara. İşte bu yüzden kezbanlar var. (Maalesef). Böyle olmayan %1 lik kesim kızlar sözüm kesinlikle size değil zaten herkes kendini bilir kim üzerine alınacağını bilir 😉
Bu cevabı vermeden önce 1- Bütün cevaplara baktım 2- Benzer bir soruda verdiğim cevabı, okunması için kısmen buraya kopyaladım.
Durum şu : Kelimenin doğrusu " Keziban " dır . Kezban diyen de okumayı henüz sökemediğinden duyduğunu harf kırarak söylüyordur... Ve Türk kızlarının istisnasız hepsi birer Keziban 'dır.
Kezban "kelimesi her nasıl oldu ise , genellikle cebi delik dolanarak işsiz aylak ama kaçak et kesme peşinde olan ya da piyasada başka Prens Williams yok gibi önüne gelen kızın isteyince kendisine "vermesi" gerektiğini sanan aklı deliklerde ama bunu bir kızın yüzüne söyleyecek kadar cesur olmayıp daha çok sanal saklambaçta kusan erkeklerin aşağılama deyimi oldu.
Oysa bu kelimenin iki anlamı var :
1-Bir yeri yöneten kadın kahya. Kısacası Hanımağa , güçlü otoriter kadın. Osmanlı sarayında da bir çok kezban hatun vardır. Cumhuriyet döneminde de geniş toprak sahibi kadınlara bu terim kullanılageldi
2. Ev kadını, evine ve kocasına bağlı kadın.
Bu durumda , bu kelimeyi karşı cinse hakaretamiz anlam yükleyerek kullanan bir erkek , kendi kelime kültüründen bile yoksun teneke gibi ses çıkarak bir beyinlinin tekidir...
Ağır olacak ama bir kıza aklındaki anlamda "Kezban = Prensciğe delik sunmayan kız " yakıştırması yapmadan önce dönüp iç çamaşırına totosunun resmini bırakıp bırakmadığını yani hala anne bakımına muhtaç bir ergen olup olmadığını bari kendi kendine denetlemesi daha doğru olur. Kenarlarda iki tüy bir erkeğin " erkek " olduğunu biyolojik olarak gösterse de , kadın dünyasının aradığı çelik çubuk değil " mert " denen versiyondur.
Öyle de böyle de kızlar şunu yapıyor ondan diyoruz falan yazmayın arkadaşlar. Kimse kimsenin yargıcı değil , minik örnekler de geneli bağlamaz.
İlginç ki ; 3 Türk kızı Hürrem Sultan, Mahidevran Sultan ve Gülfem Hatun, Mihrimah Sultan, Valide Sultan gibi bir Keziban Hatun olmayı kendine yedirememiş... Basmışlar eksiyi de , gülmek mi gerek serzenmek mi , ona karar vermek çok zor...
Kadın ve erkek isimlerine bu denli iğrenç anlamlar yükleyerek birilerine itham yapar gibi kullanılmasına karşıyım. Kimse kimseden üstün değil, kimse kimsesen aşağıda değil! Kendini geliştirmeyen, nato kafa nato mermer düzeyinde olan insanlar bu tarz şeylere başvurur. Bunu her iki cins için söylüyorum.. Kadını da erkeği de aynı haltları yiyor. Yazık!
Sana denk gelmemiş demekki.. dun ortak alana evde kalmayan otelde kalır diye yazdım ama yanlışlıkla kezbana. yazmisim. ortaya yazacaktim.. ozur diledim anlamıyor ah ah kardeşim.. bu kezban olayı genelleme değil aralarında nirvanaya ulaşmış var örnek verdim minibüs fren yaptı üstüne gelsin özür dilerim dedim yok sapık yok iğrenç vs.. başına gelmedi galiba bu olaylar
İstediklerini alamadıkları kızlara kezban, istediklerini aldıklarına kaşar derler. Sevgilimsin evlencez diyerek kandırdıkları kızları kullanmak için beni sevmiyorsun biz sevgiliyiz nişanlıyız evlencez daha bir sürü şeyle kandırıp duygularını ve bedenlerini sömürürler ama iş evlenmeye gelince bekaret diye tuttururlar ama erkeğin de namusu olduğunu zaten bilmezler bu arada o çok övdükleri kasmıyor çok soru sormuyor vb diye diye övdükleri yabancı kızların duygu ve cinsel anlamda istedikleri gibi yaşadıklarını düşünmezler abaza krolar.
Ayrıca o çok beğendikleri yabancı kızlara Türk erkeklerinin bize davrandığı gibi davranmıyor yabancı erkekler eğer bu kafayla o kızların ülkesinde olun onları da biz beğenmedeğiniz Türk kızlarına benzetirdiniz abaza krolar.
Yabancı kızlar daha kezban özellikle ruslar ukraynalılar falan. Yalakalık olsun diye 2 paralık hırbonun varoş ailesine kul köpek oluyorlar kıçlarını bile siliyorlar bizim hırbolar onlarla evlensin diye. Avrupalı kadınlar desen nerede kıro var onlara gider. Bir de yapışır ağlarlar burada çok fazla yabancı var hepsini biliyoruz. Yine en iyisi türk kizıdır. Daha gururlu. Avrupa kadını kadar yok yapışanı. Ve karakrerlidor bizim kızlar. Ruslar gibi beni alsın deyip kendini kullandırıp kul köpek olmaz. Esas ağir kezbanlar rus ve civarındaki ülkelerden ikinci olarak ta avrupalı kadınlardan çıkıyor. Hem de ağır kezbanlar. Bizim kızlar daha şahsiyetli. Kendi değerinin daha çok farkında. Erkek milletinin de işine bu gelmiyo. Kul köpek yapamıyo. Gururlu türk kızi salya sümük aglayıp yapışmıyor. S. ktiri çekmeyi de iyi biliyo. Erkeklerin de işine öbür şahsiyetsiz kezbanlar geliyor sanırım
Bak bak nasıl koruyir hırbolar. Onlar bizim tırnağimız olamaz. Ve siz de italyan erkeklerinin tırnaği olamazsınız. Hiç tip ortalamasına girmeyelim. Yurdum erkeği tip ortalaması burhan çacan. Öylesiniz
Bizim kezbanlar rus kezbanlarinın eline su dökemez. Evet onu diyorsaniz kezbanlık konusunda hiç birimiz onların tırnağı olamayız boy ölçuşemeyiz. Karakrersizlik konusunda da...
Haa az da olsa bizim kızlarda kezbanlık olduğunu kabullenmen başlangıç aşaması olarak güzel. Kabul et artık. Bende bı kezbanim diyebilirsin diğer aşaman o 😉
Değilsiniz. Tipinize bakmadan tas gibi sevgilileriniz olsun istiyorsunuz. Kısa boylu ve tipsizsiniz. Ama o tiple angelina jolie ariyorsunuz. Film adamdir yurdum erkeği 🤣🤣🤣
Oo okunan yazmanda yokmuuuş veya beynin mi desem 😂😂 az önce biz Burhan Çeçen olduğumuzu kabul ediyoruz demiştim 😉 bizde kendimizi üst düzey yakışıklı görmüyoruz zaten. Tekrar altyazı geçtim resmen hey Allahım 😂😂
Hayır bizim kızların kezbanlığini kabul etmiyorum. Tamamı değil. Bizdede kezbanlar var. Varoş kezbanları koy kezbanları falan var. Bizde sınırlı. Ama onlarda bütün ulus kezban başka türlüsüne rastlayamiyorsun ve bizdeki kezbanlara rahmet okuturlar kezbanlikta. Emin ol köydeki ya da varoştaki en ağır kezban bile ortalama bir rus kızı kadar kezban olamaz. Kapışamaz mümkün değil.
Mağrur mu dedin sen o rus kızlarına bı sorun bakalım türk erkekleri için ne söylerler. Hepsinjn diyeceği kadınlarını yaşatıyorlar ne derlerse yapıyorlar hepsini kraliçe gibi hissettiriyorlar derler. Sizde hala İtalyan erkeği diye durun bakalım. Gözünüz kör sizin kızım.
Tabiki türk kızı mağrur. Bizi beğensin diye kul köpek olmuyoruz onlar gibi yapışmıyoruz. Erkek istedi diye her ostedikleri boku yatakta yapmiyoruz. Paspas olmuyoruz. Şahsiyet sahibiyiz. Rus erkekleri o kadınlar paspas diye kezban diye bakmıyor bence. Elin sümük diye attığını siz simit diye kapıyorsunuz
İtalyan erkekleri de gayet erkektir kadına hesap ödetmez merttir. Yanındaki kadını baskasıyla paylaşmaz. Üstelik taş gibidir antik yunan heykelleri gibidir. Burhan çaçan gibi değil.
Evet peşimizden koşsunlar. Çunkü buna değeriz. Değerimizin farkindayiz. Ne avrupa ne rus kadınları gibi aaa erkek deyip baliklama atlamiyoruz. Kendimizi değerimizi düşürmüyoruz. Taş yerinde ağır deyip peşimizden koşturuyoruz. Öbürleri ucuz basit ve kolay kızlar. Türk kızına yaklaşmak cesaret ister. Haydi yaklaştın karşına bir sürü kriter diker. Kplay kız drğildir çünkü. Kalitedir türk kızı. Markadır.
Dünyanın her yerinden rağbet görüyoruz japonundan amerikalisina afrikalisından arabına avrupalısina italyanına kadar. Arapda mı dominant istiyo. Türk kızı çok değerlidir dostum. Bu değerin de farkındadir hepsi bu.
Haha Turk kizi bazi yokluktaki erkeklerin peşinden israrla gitmeleri sonucu tum erkeklerin de öyle yapacaklarina inaniyorlar. oysa eski devir kapandi. yakinda erkeksiz kalacaksiniz. artik italyan erkekleriyle olursunuz😂
Yalnız bizim sözümüz burda marka olan hakiki kızlara degil kendine değerinden fazla etiket koyanlara. Sen konuyu yanlış anlamışsın hepi topu 80 milyonda 10 milyonu öyle geriye kalanı ekonomist olmuş resmen laga luga peşinde. Yok ben suyum ben buyum
Hadi afiyet olsun. Allah kabul etsin beyler. Nerde kalmıştık. İpek gibi saçlar he. Boya numarasini soyleyebilirim. Sentetik o saçlar. Hiç bir yerleri doğal değil. Ayrıca biz tombuluz mombuluz ama fizik olarak daha kadınsıyız. Göğsümüz daha büyük belimiz daha ince ve hatlar daha yuvarlak... Kadın gibi kadındir türk kadını.
Evet beleş hamsi. Yani şu haberlerde görüyoruz ya İstanbul'da karadeniz festivali oluyo beleş hamsi falan dağıtıyolar. Onlar gibi. He bir de bu kadınların diğer özelliği aşırı ückağıtçı olmaları. Evet nataşa çoğu. Önüne çıkanla yapıyorlar. Ama türk erkeklerinin namus takıntısını bir yerlerden öğrenip size kendilerini çok namuslu gösteriyorlar. Çoğunun çocuğu vardır. Hep aynı terane. Erken yaşta evlenip rus kocasından çocuk yaptı sonra boşandılar nataşa buraya geldi. Hikaye. O çocuklar buradaki hırbolardan. Size rus koca diye yutturuyolar. Burdaki adamlardan hamile kalıp çocukları ülkelerine gönderiyorlar. Bizim saflara da rus eski kocamdan diyorlar. Buradaki adamlardan deseler işler karışacak çunku. O yüzden de çocukari apar topar rusyaya gönderiyorlar. Araştıramayin diye.
1-Çünkü kendilerini Bad boyum-karizmatiğim-yakışıklıyım-havalıyım-coolum-sigara içiyorum ben mükemmel bir kötü çocuğum-psikopatım- Sandıkları için kendilerine uygun Wattpad kızı bulamadıkları için (!)
2= Çünkü onlara her zaman iğrenç ve egoist çirkin kızlar gelmişlerdir Çünkü onlar iyi kızlara bakmazlar Ben bad boyum oda bad girl olsun Aklındadırlar Halbuki bad girller Wattpad bile bilmeyen anca dedikoducu yattığı kalktığı belli olmayan yalancı gıcık ve kesinlikle çirkin olan insan görünümlü yaratıklardır.
Bütün erkekler öyle değil. Ben sizin gibi hepsine aynı demiyorum gördüğünüz gibi.
Ben kendi milletimin insanini ezmem ve bu tabirleride kullanmam her ne kadar bizim bayan arkadaslarimizda kendini salma ve dikkat etmeme durumu olsada temizlik yonunden o bahsedilen yabanci kizlara bin basar ayni sekilde kizlarinda yabanci erkeklere olan bakisi da bizim kizlara baktigimiz oranda aynidir adamlar bizden yakisikli sportif ayni zaman da ozguven cocukluktan basladigi icin basarili olmalari bizlere nazaran daha gercekci o bakimdan her iki tarafinda hakli veya haksiz gerceklere sahipliği vardir düsuncesindeyim.
Bu konuda tez hazırladım.. yakinda bence makalesi yayınlayacağım. En altta bir bayan gidin annelerine diyin diyor. Tam bir orta afrika vahşi hayvanları gibi.. yuhh soru soruldu cevap veriyoruz annemin ne suçu var.. bir örnekle anlatayım bayanın minibüs te parası düştü yardım ederken bide fren yaptı mi bizim kezban hankendi bağırmaya başladı sapiiikkkk diye rezil olmaya mi yanayım kadının cirkinligiçirkinliğin mi? Rusya da olsa yılın yardımsever erkeği seçilirken ulkrmülkemizde bu kervanlar yüzünden sapık oluyorsun malesef :((
Suçlu tek onlar değil aileside suclu.. otomatik güvenlik moduna geçiş esnasında kendilerini dünyanın tek bakiresi diye öğretiyorlar.. en ufak sozlu temasta bisey olunca da suçlu biz oluyoruz..
En basitinden adres soran erkeğe insani bi' şekilde yaklaşmadığınız için öylesiniz - Yanınızdan son ses müzikle geçen tofaşa 'ıyk' derken Son ses müzik açan arabanın markası bmw olunca 'oh' * Çirkin erkek görünce içinizden 'böğk' Yakışıklı erkek görünce içinizden 'offf yavrum' demeniz de bu ikiyüzlülüğe dahildir - Youtube aç bakalım Türk kızı vs yabancı kız veya Turkish girl comparison yazıp çıkan videoları teker teker izle Bunun imkansız olacağını düşünsem de objektif bi' şekilde yaklaşmayı dene Daha fazla sayardım ama yorgunum Medeni bir şekilde tartışmak isteyen olursa görüşümün altına bir soru sorması yeterli
4
9 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Özet: Aşağılık kompleksi ve prenses sendromuna kapılıp mütevazı olmamanız ve medya tarafından kolayca beyninizin yıkanması yani insani duyguları hiçe sayıp tamamen görselliğe güce paraya önem vermeniz
Kızların görüşlerine baktığımda çoğu görüş 'vermediklerinden' dolayı öyle dediğimizi ima etmiş Kusura bakmayın ama ben bu soruda daha fazla kalamayacağım İnsanın fikri neyse zikri de odur demişler Psikolojide 'yansıtma'yı araştırın Ne demek istediğimi anlayacaksınız İyi akşamlar
Yalan konusuna değinmeyi unutmuşum Biz erkekler düşüncelerimizi açık açık dile getiririz (en azından ben getiririm) Çünkü düz mantıkla düşünürüz @OrucEldenGidiyeh Dürüstlüğün için teşekkür ederim İşte böyle olmanızı istiyorum Bunda utanılacak veya çekinilecek bir şey yok Doğruları söyleyin ama lütfen ikiyüzlü olmayın Çünkü doğruları dile getirerek kalp kıracağınızı düşünmeniz ve bu yüzden yalan söylemeniz biz erkeklerin daha çok canını yakıyor Yani senin yaptığın şeyi inkar edecek tonla kız mevcut
Erkekler daha çok iki yüzlü merak etmek yazar yazar sen benden hoşlanıyor musun diye sorunca yooo ben öyle demek istemedim derler. Gözlerin güzel yüzün güzel gülümsemen güzel der der böyle deyince yan çizer. Bütün romantizm sevgi sözcükleri her şey tek bir amaç için o kadını yatağa atabilmek için.
@OrucEldenGidiyeh O yalanlar pareto principle ve hipergami üzerine kurulu Bazı erkekler cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buna mecbur kalıyorlar Onlardan biri değilim ama onlara da hak vermiyor değilim
Hak veriyorsan kadınların her türlü gazabına layıksın demektir. Kimse bir insanın zevk maddesi olmak istemez. Karşısındaki kişi değer versin sevsin ister olmayacağını anlarsa uzaklaşır oradan güvenmez
@OrucEldenGidiyeh Hak vermemin sebebini belirttim Pareto principle ve hipergami Ben sadist değilim Sadece kısayoldan çıkar ilişkisi yaşadıklarını dile getiriyorum
ya kezban degıl cok hos kızlarda var ama benım kezban buldugum kız tıplerı yok degıl var ama yabancılarda gormedım bunu fakat kac yabancı gordun dersende 20 25 seheyahhten ote gıtmez. ama su gercekten bı gercek kı ukraynanın kızları ayrı bı konsept yanı yalan yok. hee bızdede oyle kızlar yok mu var ama yuzde 5. onuda bulmak zor tabı. ama kezban dıyecek kısım var onlarda yuzde 20 gıbı hem cırkın hem cırkın oldugundan haberı yok heryerı selılut yag ama burnu kaf dagında bırde merhaba bıle desen trıplere gırer sarkıyormus edası veren garıp tıpler var. ya odun gıbı ıcerı gırmeyeelım dıye merhaba dedık sana ama kız her harekette kendıne bısey cıkarıyor ya bunlar kezban olmayı hak edıyor... cırkınsın selılutlısın kılolusun sıvılcelısın en azından kaprıs yapma ıcten ol kı sevenın olsun yaa :) hanfendı ol azıcık :)
Biz egolu değiliz merak etmeyin arkadaşlar bu ego olayını daha çok erkeklere dememiz lazım yakışıklı olan da çirkin olan da egolarından yanından geçilmiyor. Küçücük bir iltifat söylediğimiz anda egoları daha çok beslenip salak saçma hareketler yapıyorlar ama bizim çoğu kızlarımıza küçücük bir iltifat söylediğinde utanır ve samimi bir şekilde teşekkür eder. Eğer siz yanlış kızlara denk geldiyseniz Türk kızlarını ezemezsiniz. Teşekkürler✋
Bence kezban demeleri çok yanlış bir davranış yanlış bir üslup. Türk kadını göklere çıkarılmayı hak ediyor bunu söyleme sebebim fedakar ve mücadeleci anaç yapımızdan dolayı ama sanırım erkeklerin de muzdarip olduğu konu bakımsızlık yani bazı kızların bakımsız olması ama bu da emin olun kişinin kendisini rahatsız etmediği sürece kimseyi ilgilendirmeyen bir konu
Soruya dikkatlice baktım, ne bir tane görüş yorumu ne de bir tane beğeni var.. Sanırım cevabını kendin de takmıyorsun. İnsan nezaketen de olsa bir kişiye cevap verir ya da bir görüşü kendine yakın bulup beğenir. İşte bu ve bunun gibi millyon sebep yüzünden biz Türk kızlarına #kezban diyoruz
Ah bir bilsem hangi kafa ile böyle bir söylenti başlangıcı oluşmuş. 😒 Şunu derler, bunu derler önemli olan vicdan. Herkeste bulunuyor, ama kullanılmıyor. He unutmadan beyin de önemli. media.tenor.co/.../tenor.gif Kullanın yan etkisi yokmuş..
Yabancı kızları kandırmak yatağa atmak çok kolay ama Türk kızları kolay kolay kanmıyor yabancılara bir şey deyince karşılık veriyor lar Türk kızları ise karşı duruyo bu yüzden erkek ler de senin gibi Kezbana mi kaldım diyor ondan böyle oluyor işte ama seviyorum ben Türk kızlarını onlara can feda
Öyle ama misal plaj da erkek ler Türk kızlarının peşinde değil yabancı kızların peşinde koşuyor ve istediğini alıyor bizzat şahit oldum yani ama bilmiyor lar işte bizim kızlarımız daha değer li
Asĺinda bizim özümuzde bayanlarimiz kızlarimiz bir tanedir makyaj az gorunum az ama yurt disinda sınirsiz makyaj dekolte giyim buda insani cez ediyo bizim bayanlar o an zayıf kaliyo ama bizim turk kadinlari herdaim 1 numaradir onlarin o saf guzellikleri yeter
Aslında 2 tür var. Kezban olmamasına rağmen karşı tarafın ona sinir olması sonucu demesi ya da gerçekten kezban olması. Bana göre kezban: Kendini beğenmiş, hava atan, bakımsız, Davranışları itici, Mantikli düşünemeyen, Gereksiz trip atan, Saygısız olan kişilerdir. Onun dışındaki kişiler sırf onu reddetti diye ya da gıcıklık olsun diye söyleniyor.
Valla bir kısmı kendisinden önce başka erkeklere vermişse kezban der. Bir kısmı başka erkeklere vermiş kendisine vermiyorsa kezban der. Bir kısmı hiçbir erkeğe vermiyorsa anasıyla babasıyla efendice yaşıyorsa kezban der. Bir kısmı kız zengin ve züppe ise kezban der. Böyle gider işte dememesi için bir sebep yok ki.
Vermedikleri içinmiş. bak arkadaşım hele. Kezban medeni yaklasimlari hice sayip gelenekci ve Türk kizina ozel triple absorbe edip hakaret etmek mimik yapmaktır. Halbuki tesekkurler hayır denebilir. Kimse vermeyen kıza kezban demiyor. Az evrilin ya yıl 2018 ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karaktersiz Erkeklerin sozu kendilerini usttun ve ulasilmaz saniyorlar yarin bigun hakaret ettikleri o kizlar Doktor , Polis , Avukat vb olarak hayatlarinda karsilarina cikicak ve “ Kezban “ diyip asalamalari yuzunden kaybedicekler hic hayata karsilarindaki in gozunden bakmiyorlar , Herkezin kusurlari var ama gecici bunu anlamiyorlat...
Mesela size bir erkek merhaba derse siz hemen salak dersiniz. sanki sizi yicekmisiz gibi bakiyorsunuz. ayrica sanki ulaşilmaz bir nimetmişsiniz gibi bir anlayişiniz var. ama yabanci kizlar öyle değil. mütevazi ve sorulara çok iyi karsilik verirler. yanlis anlamazlar
Insan bir anlar bakar yani. size merhaba diyene siz de karsilik verin. taniyin sonra da karakterinize ters olduğunu anladiniz mi birakin yani. her gelene direk yapismayin yani
Iki taraf fa birbirlerini göme göme bitiremiyor ama sonunda yine birbirleriyle evleniyorlar istisnalar dişinda o yuzden boyle seyler soylemeleri sacmalik kadin olsun erkek olsun Anne babalari akillarina dahi gelmiyor bunlari soylerken
Yabancı kızları yere göğe sigdirdigimizdan değil hatta onlar yere göğe gevşek gelir yere göğe sığmayan türk kızıdır fakat sizler bizlere öküz ayı hayvan tabirlerini çokça kullandığınız için olabilirmi?
Öküz ayı hayvansınız çünkü karısını sevgilisini döven söven öldüren en ufak şeyde koymalı bilmem ne yapmalı küfürler eden maçlarda holiganlık yapan şort giyen mini giyen askılı giyen saçını kızıla boyatmış kızlara orrospu damgası yapıştıran ya da öküz gibi bakıp laf atan ya da kolay kız diye etiketleyen şişman olunca dalga geçen zayıf olunca dalga geçen makyaj yapınca boya küpü diyen yapmayınca bakımsız pasaklı diyen evlilik erkeğin kimyasına aykırı yeaaa deyip evlendiği kadını köle gibi kullanan erkeklersiniz kendiniz kullandığınız gibi ananıza babanıza da hizmet ettiriyorsunuz çocuklarla ilgilenmek zorunda kalan sadece kadık evliliğin ilk 5 senesi son derece organzımlı geçerken 15-20 senede üzerine çıkıp kerkinip sonra genç kızlara sulanıyorsunuz. Hadi yalansa yalan de İzmirde yaşıyorum doğma büyüme aydın balıkesir afyon uşak kütahya eskişehir gördüm üniversite bitirdim gani gani dolu bunlardan
O dediğin erkek tiplerini zaten savunmuyorum ilk başta yorumumu iyi okusaydin beni daha iyi anlardın türk kızını yere göğe sigdiramadim zaten bir kaç şehir görmüşsün iyi hoş bahsettigin o şerefsiz erkek tipleri sadece Türkiye'de mi var zannediyorsun isim icabı yılda 450.000 km yol yapıyorum avrupada ve tüm Türkiye'ye de mevcut bunlar maalesef ama şu gerçek. Gerçek bir turk kızının, ve Türk erkeğinin eline kimse su dökemez
Elhamdülillah o %80lik kısmına girmiyorum 13 yıl sevgiliydik 3 yıl önce evlendim toplamda 16 yıllık birlikteligimizden herhangi bir hayinlik aldatma yapmadım yapmam da işim olmaz şiddetin her türlüsüne karşıyım size hayırlı aksamlar hayırlı iftarlar dilerim.
bu soru 3 milyon kere falan soruldugu halde bir fenomen bir daha neden sorar :) yani soru sorma mecburiyetiniz var ve birsey akliniza gelmedi bunu mu sordunuz :)
Bence kızların %65 i kezban ve para meraklısı, erkeklerin de %70 e yakını abaza ve kro, bu sebepten kalan %30-35 lik dilimdeki insanlara denk gelmek ümidiyle~
Vemedikleri için, Türk kızı evlenmek ister mahmut ise evlenmeden önce paketi açmak ister vermeyince de kezban olur... herkese yazılan mahmut, esas kızın reddini yiyince kezban demekten geri kalmaz...
Eskiden vardı ya kezbanlar, şimdi kalmadı pek. Kızla normal muhabbet ettiğin takdirde ' şu an yavşıyosun farkında mısın' modundaysa hala onlara kezban derim.
Çünkü "Uuu ben havalıyım kezban gelimesini biliyorum ben de diğerleri gibi tipim olmayan insanlara kezban demeliyim çünkü havalıyım" düşüncesine sahip oldukları için.
çünkü yabancı kadınlar türk erkeklerinin hep ilgisini çeker. aslında yabancı kadınlara karşı merakları var. hergun aynı pilav yenirmi mantıgı cunku turk kadinlari erkek mantiginda kaprisli dedigim dedik degisik huylara sahip hafizalarina oyle kayitliyiz yani. bence
Türk kizina " Kezban " diyenle türk erkeğine "Kıro" diyen.. Aynı beyin sistemine sahip. Heleki bunu genel olarak söyleyenler oksijen eksiklgine maruz kalmış belli.
Ben tipten bahsetmiyorum. Belli karakterdeki kadınlara kezban diyorum. Bu konuda tipe takilanlara ben de uyuz oluyorum. Rusun eli yüzü daha düzgün diye onlara kezban demiyorlar. Ama kezbanlıkta rusun sonra da avrupalı kadınların eline kimse su dökemez
Türk Kadınları erkeklere neden odun diyorsa o sebep kaynaklidir. Bunun ana merkezi ise gün geçtikçe avrupadaki erkek ve kadınlarına benzeme onları örnek alma sebebidir.
Ekseriyetle kezbanlardır gerçekten. Tabii türk erkeğide ekseriyetle aabza, çomar, oğlan çocuğu tipler istisnalar mevcuttur. türk kızının pek istisnası yok geneli kezo ahahah :D
Bir birinin saçını yolan koymalı küfürler eden argo argo konuşan artistik taslayan kendini hz. havva sanan fazlasıyla aşırı havaya giren poposu kalmış kızların alayı kezbandir. Bıyıklı olan kizlarda remzi dir
kezban demem ama dengesız derım gorduklerımden dolayı cunku bır amerıkalı bırde ukraynalı kız arkadasım oldu davranıs bıcımlerı olgunluk kulturlerı cok farklı
Ben hiç bir şey demiyorum. Çünkü onlarla ilgilenmiyorum. Kendi yürüdükleri yol, her ne kadar boş bir yol olsa da, günün birinde umarım dilediklerini onlara getirir.
Hangi türk kızıyla konuşsan kendisinden iyi ve güzel niyetli baska kız yok havasına giriyor. Ama bizim fahişe kaşar gibi sıfatlar taktıgımız kızların bir çoğu egosuz ve samimiler.
Yarası olan gocunur kezban dediğimiz çok zıtlıklar barındıran kızdır ne doğal kalabilir nede moda dediği şeyi uygulayabilir arada kalır rezalet bir tarz yaratır
En İyi Cevaplar