Bence erkeklerde problem yok. Bu taytı giyinip hala kalçasına bakılmamasını bekleyen bakmasinlar diyen kadinlarda problem var. Benim fikrime göre salonda tayt giyinip bana bakmasinlar rahatsiz oluyorum diyen kizin akli dengesi bozuktur net. Şu fotolara iyi bakın bir erkegin bu fotodaki kalçalara bakmama ihtimali nedir? Söyleyeyim milyarda bir ihtimal. bu arada ben de şu an karma bir salonda spor yapiyorum. Kadinlarin tayt giyinmesine karsi degilim eski kiz arkadasim da giyiniyordu. yazdiklarimdan karşı oldugum anlamı cikmasin. Benim anlatmak istedigim hem tayt giyinip egilip kalkıp vücudunu gerip esnetip hem de bakislardan rahatsiz olunmasi tuhafima gidiyor. Arkadasım bu taytı giyindiysen kalçan ortadan ikiye ayrılmışsa tayt adeta içine girmişse birak erkekleri kadinlar bile bakar. Bizim salonda kizlar hemcinslerine erkeklerden daha cok bakiyolar. E cok dikkat cekiyo cünkü bunu giyinenler de biliyolar ama işte ne mantikla rahatsiz oluyolar onu anlayabilmis degilim. Elimi ateşe soktum yandı. Neden yandı yanmamalıydı demekle aynı şey bu
Bu tip tayt giymem genelde, bunlar özellikle araya kaçanlar, tüm vücut hatlarını girinti ve çıkıntıları belli eden cinsinden. Biraz daha düz olanını ve şekilli pantolon havası verenlerini giyerim. Ve tayt giydiğim zaman kesinlikle ped kullanırım. Çünkü yürürken ister istemez dar olduğundan belli olma ihtimali oluyor.
Ben spor yaparken tayt giyiyorum erkekler vs bakıyormu diyede endişe etmiyorum. Kim bana bakıyorum derdinde değilim. Sporumu yaparım sonra giderim. Fiziğim hakkında yorum aldığımda da kibarca teşekkür ederim çok çalıştım bu hale getirdim derim. Bakan bakar. Gözlerini çıkaramamya :).
Lütfen yorumlarımın altında abidik gübidik yorumlar yazmayın. Ben bu sitede hiç birinizin yorumlarının altına gelip size rahatsızlık vermiyorum. Hiç bir zamanda vermedim. Aynı saygıyı bana gösterin. Beni sizin yorumlarınızı silmeye zorlamayın. Hayırlı paylaşımlar.
BIr kadın hem karma spor salonuna gidip hem de böyle tayt giyiyorsa amacı zaten erkeklerin dikkatini çekmektir bana göre. Aksi halde ya karma spor salonuna gitmeyeceksin ya da tayt giymeyeceksin.
11
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Giyebilmeli erkeklerde eğitilsin kadın istediğini giyebilmeli
Sayın soran erkekler göz bağı ile mi gezsin. Nefis denen bir düşman var insanlarda. Erkekler ne kadar bakmak istemese de bakar. Bu şuna benziyor otlağa koyunu sal ama sağa bakma ot var de. Sola dönse yine ot. Kadınlar da edepli giyinmeli. Tayt giy her yerini belli et ama kalmayacaklar nasıl olacak o?
Geçmişte spor salonuna gidiyordum ve erkeklerin olduğu zamanda da çalışmak zorundaydım... Bakışları çok rahatsız ediyordu... Zaten hem geç saate kaldığım için yoruluyordum bir de aç kalıyordum ayrıca okulumu engelliyordu bende spor salonuna gitmek yerine evde yapmaya başladım sporumu.
Onu tahrik edeceğini bile bile o tayti giyiyorsun, sence burada suçlu hala erkek mi? Daha usturuplu şeyler giy o zaman. Bide bu kadar kalca resmini bastıra bastıra soruya eklemissin ne mana?
Göze sokar gibi giyinilirse herkes bakar bakanları Savunmuyorum tabiki ama bu tipler var yani rahatsızlık duyuyosan da ya karma spor salonunu tercih etmiceksin ya da rahat ama çok dikkat çekmicek şeyleri tercih ediceksin
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Her erkek tayt giyen kadına kötü gözle bakmaz, kötü gözle bakanı var ama dikkat çekici olduğu için ister istemez bakanlar var, mesela kadınlar'da ister istemez yanlışıkla erkeklerin pantolonuna bakabiliyor, Penis kalkmış ise belli oluyorsa oda göz kayıyor ister istemez, haksız mıyım
brn giymem ama giyersemde üzerine mtutlaka kısa kollu bir ti-sort geçiririm popom gözükmesin etreaftan değüil istersem giyerim bir sorun yokta ben rahatsız olurum giyemem
Karma salonlara gitmeyin gerçekten, marka fark etmez her salonda bu tip kekolar mevcut. MacFit dahil... En güzeli karma olmayan salonlar. MacFit'in ünlü bir semtinde spora gidiyordum ve bir kıza 10 tane hanzo bakıyordu.
Giymeyin götünüze giren taytı giymryin kızım bide şryinizin arasına kaçıyo sonrada baktılar damacanaya tecavüz eden insanşar vatr açıklığında içşne etmeyin biraz adaplı olun
Bak sana bir şey söyleyeyim mi hani o bakanlar varya onlar karı kız düşürmek için gelen tipler ama bir bok yiyemeyenler o göbekle bir bok yiyemezler çünkü ben spor yaparken yaptığım işe odaklanırım kadın geldiğnide kafamı eğip geçiyorum
Kadınlara ait özel çalışma alanı olan spor salonları mevcut, onları tercih edebilirsiniz. Ya da gün ve saat olarak ayrı ayrı olarak çalıştıran salonlarda var.
Ne yalan söylim insanin ister istemez dikkatini cekiyo bide tayt cok güzel oturmussa sek. si bir vücudu varsa o kizin ben istemezsemde gözüm kayiyor simdi ise erkek ayri calisan bir spor salonuna gectim😉
Bakmanında çeşidi var tamam evet böyle hatları belli eden taytlar çok hoş duruyor bakmamak mümkün değil ama öyle gözünü dikmiş öküz gibi bakandan kim olsa rahatsız olur..
Bu tıpler bitmez Spor hocası olarak soyluyorum ülkemizde malesef bayan sporcular az denilcek cizgisinde görmemişlerde cok var o yuzden nereye giderseniz giddin bu sorun hep olucak
Kendinizde hemcinslerinize deli gibi bakıyosunuz bizse erkek olarak illaki nefsimiz körükleniyo gerisi iradeye kalmış bakarsa bakar bakmazsa bakmaz. İşin aslı seni çoook çok rahatsız etmediği sürece böyle bir durumda pek sorgulamamalısın bunu.
Kizilayfa dior var Eryamanda As plates birlik mahallesinde b-fit bilkentte galea kolejde ph-form 100. Yilda gizems place yeni etlik caddesinde de cilek sports var. Cilek ve dioru tavsiye edebilirim
10 kişiden biri bakmaz bazen elimizde değil gözümüz oraya kayıyor biz eşofman giyiyoruz sizde giyin ben erkek olarak tayt giysem kızlarda bana bakar ama en iyisi mac fit gibi bir yere gitmek bu durumda
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Karma spor salonlarında spor yaparken tayt giydiğiniz için deli gibi bakan erkeklere denk geldiğiniz ve rahatsız olduğunuz oldu mu?
En İyi Cevaplar