Ben mutsuz bir kızım? Ne yapabilirim?

Şimdi diyeceksiniz ki dünyada çok kötü olaylar yaşayan insanlar var ama mutlu olamıyorum 19 yaşındayım öncedende mutlu insan sayılmazdım ama son iki senedir nedenini anlamadım mesela bana birisi takmıştı rahatsız tehdit ediyordu ondan sonra psikolojim bozuldu sanki kabuslar görmeye başladım hala ara ara oluyor sonra egzama oldum bir sürü arkadaşımla aram bozuldu aslında gerçek olmadıklarını öğrendim kendi kabuğuma çekildim iğrenç bir lisede okudum ailem özellikle babam ihl diye almadı bütün manyaklar oraya toplanmıştı hala ara ara kriz geçirip ağlıyorum bu olaylar aklıma geldikçe aile hayatımda mutsuz babam annemi annemde babamı bence sevmiyor tabi annem daha ılımlı babam önceden anneme çok küfür ederdi her kavgada artık azalttı onlar çok psikolojimi bozardı sürekli kavgalar falan bu yüzden evlenmek istemiyorum bütün erkekler aynı geliyor sürekli olumsuz düşünüyorum her konuda hiçbir şeyden keyif almıyorum ve bunu sürekli bir şeylere bağlıyorum mesela okul o kadar zordu ki ilk sene kursu bile bırakıp okul derslerine baktım sınava hazırlanamadım bu senede ne allem yardım etti ne de ben istedim bu okul olayların dolayı yardım öyle yani zaten kız kardeşimle aram yok babamda kapanmıyorum diye konuşmuyor derdi o olmuş kız kardeşimde o da sürekli küfür eder ve bulaşık insandır mutsuzum umutsuzum ailemin ayrımcılık yaptığını düşünüyorum mesela kız kardeşim özel okulda okudu özellikle babam erkek kardeşime daha ılımlılar bilmiyorum belli aralıklarla doluyorum sonra bir şeyde patlayıp ağlama krizlerine giriyorum mutsuzum yani öyle işte..
Ben mutsuz bir kızım? Ne yapabilirim?