Türkiye'nin en çapkın erkeklerinin ve kadınlarının olduğu iller hangileri acaba?
Acaba böyle bir araştırma yapılsa ülkemizde nasıl bir sonuç çıkardı? Türkiye'de çapkınlık ve ilişki oranına göre, hangi iller ilk 10'a girer sizce? Önce yaşadığınız şehirden başlayın, daha sonra kendi memleketinizi gözden geçirin, daha sonra da tanıdığınız hangi şehirli çapkınlar ve hızlı kişiler var onları değerlendirip bir sonuca varın. Evet arkadaşlar Türkiye'nin en çapkın ilini arıyoruz, ilk 10'a hangi iller girer?
Türkiye'nin en çapkın erkeklerinin ve kadınlarının olduğu iller hangileri acaba?
En az çapkın memleket Malatyadir. En kadin düşkünü il diye ayiramazsin erkeklerin hepsi kadin düşkündür bunu bize hormonlarımiz yaptiriyor bunu baski altına almak erdemdir. Kadinlarda boyle değil bütün istekleri için 1 erkek isterler biz tek bir istegimiz icin bütün kadınları.
Cised verilerine gore kadinlarin yuzde 58’i erkeklerin ise yuzde 44’u evlilik suresince en az bir kez baska biri ile iliski yasiyormus.. aldatma oranlarinin en cok oldugu sehirler icinde İstanbul İzmir Ankara eskisehir ve bursa başı cekiyormus..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes yara aldığı erkek arkadaşının memleketini yazmış sanırım.. bana kalsa türkiye sınırı icinde ne kadar kanı bozuk kişi varsa onların yaşadığı her yer 😏😏
Antalya'lı kadınlar çok fena, evli kadınlar bile çapkınlık yapıyor sonra İzmir diyorum ben
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kadinlar da İzmir antalya aydın gibi sıcak ve laik yerler. erkeklerin çapkin olduğu yer yok her erkek çapkındır zaten her erkek bir surü kadın ister illere ayiramazsın
En İyi Cevaplar