Tehdit ediliyorum, fikirleriniz gerek. Ne yapmalıyım?

Yedi aydır bir spor salonunda hocalık yapıyorum annemin arkadaşı da bu salona geliyor. Samimiyet olduğu için özel olarak ilgileniyorum yardımcı oluyorum abla diye hitap ediyorum. Yaklaşık üç ay önce aramızda bir yakınlaşma oldu ve bir şeyler yaşadık. O günden sonra salona gelmedi bıraktı.

Bir haftadır beni tehdit ediyor. Benimle olacaksın diyor bazen para istiyor. Ne kadar diyorum bilmiyorum diyor. Resmen alay ediyor. Annem öğrenirse iyi olmaz kadın zaten hasta. 17 yıllık dostu kardeşi biliyor. Polise gitmeyi düşünüyorum ama annem öğrenebilir. Çevredekiler öğrenebilir.

Bu sitede çok kişiye yardım ettim şimdi ben yardım istiyorum. Polis varsa özellikle konuşmak isterim.
Durum ciddidir. Alttaki WhatsApp sohbeti. Diğeri ise benim. Kadın sırf sakallar için birlikte olmuş bunu itiraf etti. Takıntılı birisi. Arkadaşlarıma anlatsam çok ayrı bir sıkıntı çıkabilir. O sebepten sizlere soruyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olacak arkadaşlara nickimi vereceğim. Detayları oradan anlatırım
Güncellemeler
+1 yıl
Beni yargılamayı bırakın. :) Ben cevap istiyorum.
Yardımcı olacak varsa takip isteği atarım, nickimi herkesin öğrenmesine gerek yok.
Güncellemeler
+1 yıl
En iyi görüşleri ben seçmedim, otomatik seçilmiş.

Cevaplar için sağ olun. Durumu anneme anlattım. Gereken neyse yaptı. Dilekle ile de şikayetimizi yaptık. Huzurluyum.