Yardımcı olacak varsa takip isteği atarım, nickimi herkesin öğrenmesine gerek yok.
Cevaplar için sağ olun. Durumu anneme anlattım. Gereken neyse yaptı. Dilekle ile de şikayetimizi yaptık. Huzurluyum.

Bilmiyorum nasıl bir tavsiye olacak ama onu ilgi manyağı yap. Hatta sürekli bişeyler yapmak iste falan. Ama bir yandan da sıkıcı ol onun yaşıtları erkekler gibi giyin davran. Yani sende hoşuna giden ne varsa tersine çevir. Ama bunu yavaş yavaş yap ki anlamasın. Senden soğusun ve uzaklaşsın. Belki de gençliğin ve umursamazlığın onun bu kadar hoşuna gitmiştir. Ayrıca daş gibi adamsın cidden o morukla mı şey yaptın ya inanamıyorum iğrenç. Yolda teklif ettiğin 10 kızdan 8 i senle beraber olmayı kabul eder zaten. Ne bu sizdeki yaşça büyük kadın fantazisi anlam veremiyorum. Ve o kadın da tam bir manyakmış
Bunu yaparsam çevremden çok farklı tepkiler alabilirim. Bir tarzım var. Ayakkabıda leke olunca dahi temizlemeden giymeyen birisiyim, o kadar önem veriyorum. Kadını soğutmak isterken popülaritem yok olacak. Buna benzer sadece kadına yönelik düşünceleriniz var mı?
Aniden yaşandı zaten her şey. zemini çok güzel hazırlamıştı.
Kadını onun silahıyla vurmayı dene. De ki mesela ben yanarsam seni de yakarım, seni herkese rezil ederim. Bundan da mı korkmaz
Bence annene sen anlat seni baştan çıkardığını ve tehdit ettigini anlat nasıl karaktersiz bir arkadaşı olduğunu görsun ve onunla iletişimi kessin bende anneyim ve ogluma bu konuda hicte kizmam suclu kadın korkacak birşeyin yok yani bir ilişki yaşamışsın bitirmişsin zorla birşeyler olmadığına göre sıkıntı yapma ve seni tehdit eden kadın zaten baştan aşağı suçlu durumda
Hiç ınandırıcı değil bu hıkaye sen resmen kendı resımlerını ve fake yazışmanı paylasmıssın umarım bu konudan etkılenıpte senle ırtıbata gecmek ısteyen bırı olmaz.
Bu kadar agzı laf yapan bırı ve bu yazısma buna ancak cocuklar ınanır ondada bazıları farkına varır zaten amacına ulasamazsın
Aklima tek bir cikar yol geldi acikcasi simdi herhalde boyle bir duruma dussem dusmem de dustum diyelim tek bir seyle cikardim isin icinden
Cevap
4Cevap
Sağlam bir sklmeye ihtiyacı var onun. Elinde ne fotoğrafı var? Yüzün görünmüyorsa hiç problem değil. Şikayetçi olacağını söyle. Oldu da söyledi. Hatadır dersin anlatırsın annene. Kadının yaptığı çirkeflikten sonra ne olursa olsun yanında olacaktır merak etme.
Bir kere o kadının yaptığı özel hayatın gizliliği kanununa göre suç 1 ila 3 yıl arası cezası var. Bir de fotoğraf kullanması suçu nitelikli kılar bu da cezayı 2 ila 5 yıl arası yapar. Polis değilim ama yeterli bilgim var, istersen yazabilirsin.
Annene kadının söylemesindense polise gittiğinde öğrenmesi daha iyi olacaktır. En azından rahatsız ve pişman olduğunu anlar. Kadın seninle uğraşmayı kesmeyecektir korktuğunu belli etmişsin yanlış yapmışsın. Keşke yapmadan önce sonucunu düşünseydin bol şans
Ya cok tatli birisin annen yasinda biriyle ne isin var senin ya nasi sacma bisey yargilamak degil niyetim sonucta kendin yapmissin simdi cekiyosunda hic oyle birine benzemio yuzun
Böyle tehditle çekmeseydik bari. İlk ve son oldu olgun bir kadın.
Yani sorunda zaten olgun kadin olmasi, insan o kadar yoklukta mi da olgunu birak annesinin arkadasi olan biriyle beraber oluyo dedirtiyo insana acikcasi, bazilari olgunlardan hoslanio sende onlardansin belki bilemicem ama baya tuhaf geldi sahsen umarim en az zararla kurtulursun ve ders alirsin
Bu kadının kocası yok anladık. Çoluğu çocuğuda mı yok?
Gönder fotoğrafı de. Bende aynı fotoğrafı yakınlarına yayarım ödeşiriz dersin.
Kocası vefat etti.
Oğlu Almanya'da. Kızı Mersin'de yaşıyor. Uzaklar..
Sosyal medya hesapları vardır herhalde. Gönderirsin sende onlara.
Etraf duyacak diye annen çevren duyacak diye dert ediyon niye o haltı yiyon o zaman? Cesaret edecen gidecen polise şikayet edecen
Beni yargılamak sana mı düştü Adanalı genç ;)
Annen kardeşi gibi biliyormuş. Bence yanlış kişiyi biliyor kardeş gibi. Gerçekleri öğrenmesi daha iyi olur. Eminim arkanda durur
İğrenç bir kadın. Ama annen büyük bir tepki vermeyecekse sen söyle bunun için sana Kızar mı ki
Gözünde büyük bir düşüş yaşarım
Ama bu baskı seni çok rahatsız eder
Herkes anlık duygularla yanlış yapmıştır milletin seni yargılaması ne kadar komik herkes kendi pisliğine baksın milleti yargılamadan önce
hiçbir şey yapamaz sana korkma. Hale ben problem olursa biliyorsun nickimi tanıdıklarım var
WhatsApptan yazdım Hale, eve geçince dön
Sacma gelebilir ama sakallarını kes bakımsız hale gel
Bunu düşündüm. İşe ara verip annemide köye göndericem salıcam kendimi. ama ne kadar etkili olur
Sakal mevzusunu pek anlamadım ama yine de sakallarını kes
Aslında onu belirtme sebebim kadının ne kadar takıntılı olduğunu anlayın diye. Bu gibi takıntıları var. Tırnak konusu aynı şekilde uzun görmek istemiyorum diyor. Değişik bir kadın ve korkutuyor
Yolda yürüsen on tane kız dönüp bakar neden böyle bir şey yaptın? Saçmalamışsın. O yüzden allah senin belanı versin senin gibiler en kötülerle yatar bizi görmez Allah uzun ömür versin
Ulan ben ne yaptım sana ne bu tepki?
Maksat kendini mi göstermek yakışıklıyım havasımı yaratmak ne alaaka EGOnuzu... yaa Konışmayı atıyorsun sonra kendi resmin çok çelişkilisin
Amacım öyle olsa Nasılım bölümünü kullanırım. :) Ayrıca egomdan sanane, konu bu değil. Hadi alt konuya geç
Algıda seçicilik yapma okadar beynin olsaydı testoron hormonuna yenik düşük o kadınla olmazdın sonra burda bu saçma soruyu sormazdın , sen akıl ver insanlara
Sen akıl ver insanlara Allahım
Anlıyorum eskilerden birisin bir acın var. hadi alt konuya geç
Yuh yolda görsem sana bakmam yürü git EGOnu şişme bebekle şişir ruh hastası
Ego kavramına göre çok düşüksün. Susmalısın.
Ben ne soruyorum kadın ne diyor. Algı problemi var tabi.
Neden bunu yapmadan once dusunmedinkiii
Tehdit edeceğini ne bileyim
Neden fotograf cekmesine izin verdin o zaman?
Yanımda uzanırken iki tane selfie çekti. Bir şey demedim
Her hangi bir zayif noktasi korkrugu bisey yok mu acaba
Tek bildiğim zayıf noktası dış görünüşüne eleştiriyi sevmiyor. Bu yüzden salonda bir kadınla kavga etmişti.
Bu yeterli degil
Onu durdurabilcek bisey degil
Boyle devam ederse onu sikayet edecegini savciliga basvurcagini soylr
Şikayet etmek aklıma geldi lakin çevreye yayılabilir.
Tanıdık birileri gerek. Veya polis olup gönüllü bir yardımcı fena olmaz. Gizliden çözmek istiyorum
Ama oda duyulmasini istemez her halde
Gel bakalım konuşalım senle
Konuşalım çözüm gerek
Tamam gel işte
Cevap falan verme engelle
Eve gelir yine fark eden bir şey yok dostum
Cagir bir yere sen onun fotolarini cek...
Ablacım elini ayağını duduşunu öpeyim yapma de..
Öp derse :(
Koskoca kadınla neden yakınlaştın ki suç senin
Kadın çok yaşlı değil 36-37 falandır. Anlık gelişen olaylar, istemezdim.
Herkes öğrense kendi de rezil olur göze alamaz bence seni korkutuyor
Bilmiyorum bu durum beni çok tedirgin ediyor. Yıllardır böyle bir korku yaşamadım ben.
Annem olmasa kimse umrumda olmaz.
Annen kızar eder ama erkeğe bişi olmaz olan kadına olur yani o kadında bu kadar salak değildir bence bu yaşta
Anneme ufaktan konuyu açmaya çalışsam iyi olacak. Pek çözüm yok kimsede :/
Bence gerek yok g. tü yemez ama korkutmakla kadın amacına ulaşmış belli:)
Kadını kandır buluşunca telefonunu al sil her şeyi
O kadar çok şey düşündüm ki!
Kadının telefonunu kırıp evdeki bilgisayarını dahi çaldırabilirim.
Onunla birlikte olacağını söyle evine git bence o banyoya falan girince bilgisayarı da telefonuda sıfırla
güldürdün😅
Ağlanacak halime gülüyorum bende
ismini gizleyip fotolarini atiyorsun bu nasıl iş
O kadar merak ettiysen takip isteği atayım.
istemez. yakışıklısın Allah var hakkını yiyememde keşke kendini bu durumlara sokupta küçülmeseydin üzüldüm adına
Bazen yüce bir duruma ulaşırken bazen ise böyle çocukça durumlara bulaşıyoruz. Yapacak bir şey yok, sağ ol.
Zor durum gibi ama anlamadım
Birlikte ol ve öldür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar