AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Ermemiler türk düşmani bende sevmiyorum onları.
Ermenilerden nefret ederim 😒🤢
Ermeni soykırımından dolayı türk düsmanilar sanırım ama yukarda eksik bisey var ermeniler sadece sürülmedi bir çoğu öldürüldü
Bunu tarihi bir kaynağa göre bir söylüyorsun yoksa öyle görmek mi istiyorsun?
Fransada okuyorum ve geçen sene ermeni soykırımını işledik yani tarihi kaynak
Fransa dedin farkında mısın? Demek böyle beyin yıkıyorlar.
Adamlarda belge var ve ayrıca nedense bunu sadece Türkiye kabul etmiyo sen nerden biliyorsun peki
Rusya devleti destekli ermeniler ve avrupa devleti destekli yunanlılar da bizi soykırıma uğrattı. Oldu mu?
Ortada bir soykırım yok. Adamlar türklerin köylerini yakmış yıkmış. Hükümet de kürtleri silahlandırmış onlar da ermenileri öldürmüş. Savaşta bu durum böyle gitmez şeklinde sürülmüşler. siyasal anlamda türklerin baskınlığını azaltmak için sürülen böyle bir politika var. Fransızların ispanyolların yaptığı 100 milyon insanı öldüren soykırımlara bak sen. Soykırım arıyosan. Soykırım yoktur denilemeyen “özgür” ülkede yaşayan birisin. Hiç mi düşünmezsin
Soykırım konusunda almanların bile eline su döktürmem ortada fransa ve ispanya gibi devletler varken. Zamanında düzenlenen raporlar soykırım yok hatta türklerin canına malına zarar geliyor şeklindeyken neden birden BAZI yazılan raporların seyri değişti? Ve ne zaman değişti. Araştır da gel konuş
@owywashere ben araştırarak konusuyorum zaten ama sana minik bir tavsiye internette gördüğün herşeye inanma biz fransada ermeni soykırımını görüpte fransanın melekliğini görmüyoruz fransa almanyayla iş birliği içindeydi (petain/hitler) milleti almanyadaki kamplara gönderiyolardı ve bunu anlatıyolar mesela ama nedense turkiye hiçbir zaman kotu bisey yapmamış. Şu an türkiyeyi kötülüyo gibi görünüyorum farkındayım ama aslında alakası yok sadece bir düşünürsem oldukça saçma, hemen hemen her ülke bazı kötü seyler yapmış ama Türkiye hayıııır he bu arada bir ermeni arkadaşım var soykırım olmuş diyo ailesine dayanarak her sene anıyolar
Evet benim ermeni arklarım da soylkırım diyo daha konuşsunlar. Ermenilerle almanlar da sanki ermenileri düşünüyolar da böyle bir politika izliyorlar. Fransızların ermeni soykırımı yok demesinin yasak olmadını getirmesi bence başlı başına olmadığının kanıtlarından biri hatta:D Okudum rapor yazan özellikle almanların raporlarını. Hangisini ve ne zaman yazıldığına göre değişiyor diyorum o raporlar.
@owywashere Fransa dünyada en çok soykırım yapan ülkelerdendir. Merak ediyorum acaba kendi soykırımlarını kendi tarih derslerinde okutuyorlar mı?
Arapların ve Ermenilerin dostluğuna inanmam.
Turk Herzaman Kendini Ustun gormustur diger irklardan. Turklugu her daim yuceltmistir. Ve kendinden olmayani turk yapmak istemistirr..
Öyle olsaydı osmanlı döneminde bir rum yahudi vs. kalabilir miydi?
osmanlı'ya türk olarak bakmak bence gereksiz zorlama bir bakıştır
Osmanlida 9 padisahin fatih yavuz kanuni vb. Analari turktur ve türklerden kurulmustur ve elbette milliyetci bir devlet degil islamciydi osmanlı ama türk değildi demek biraz ucuktur bence
.. ve kendinden olmayani turk yapmak istemistir demistim yukarda. kaninizda var maalesef
Ki osmanlida türkler çok iş başarmışlardır devsirmede vardı kabul ama sadece devşirme yoktu buda bir gerçektir. Akıncılar sipahiler vb. hep turktur
Kimi zorla türk yapmışız birşöyle bakalım,?
@Umay--Ana Takılma... Bu işkembeden sallıyor. 2 tarih sorusu sorsam sçp kalacak... Cehalet böyle işte. Hayatında başka hangi milletin tarihini okumuş acaba..
Öylee
Ermeniler bize, biz onlara hastayız😒
İkiside birbirine düşman
Duygularımız karşılıklı
Ermeniler türk düşmanı.
Biz onlara onlar bize düşman.
Ermeniler Türk Düşmanı...
Düşmanlık karşılıklı, keşke olmasa ;)
tüm dünya Türk düşmanı
Ermenilere ölüm ermenilere ölüm ermenilere ölüm 🤘
Ermeniler türk düşmanı
Ermenilerin mk hepsi şrfsiz😂😂😂
her toplumun içinde aydın da var faşist de var
Kimseye düşman değilim
ikiside ayniydi zamaninda
Ermeniler
Derin mevzularrr
Hiç anlamadım mevzuyu :)
sene olmuş 2018
Sorun 2 sindede yok
O halde kavga nerede?
Sorun irkcilikta dostum iki topumda irkci
Ben Türklerin ırkçı olduğunu düşünmüyorum. Sanırım siz dünyadaki ırkçılığın ne boyutta olduğunun farkında değilsiniz. Olsaydınız Türklere ırkçı demeye utanırdınız. Size şöyle bir özet geçeyim. Fransızlar 1. Dünya savaşında İskenderun u 3 yıl işgal altında tuttular. Ve bu dönemde yöre halkı şakır şakır Fransızca konuşmaya başlamıştır. Neden mi? eh onu da sen bul. Bugün halen İskenderun bölgesinde çok yaşlı insanlar Fransızca bilir.
Sen cok masum goruyorsun 😊 biraz arastir
ermenilerr
Karşılıklı
Türkler ermeni düşmanıymış gibi geliyor sanki
Neden
Sen anlamam
Ermeniler düşman
Türkler ırkçı Ermeniyim👍
Eee bu sorumun cevabı değil... Bana somut gerekçeni göster. Ben soruda gerekçeyi açıkladım.
https://m.youtube.com/watch?v=AjMxSm3fnVY
Nerde yaşıyorsun?
@Carollla Az önce cevabın silindi. Haklıydın ama fazla sert girdiğin için... Ben halen şu kızdan mantıklı bir açıklama bekliyorum...
Görüşüne katılıyorum. Türkiye de yaşıyorsan ben Ermeniyim SAKIN deme. Hep böyle gizli kal
Boşuna bekliyorsun Ermeni sonuçta
Turk ermeni dusmanidir
Nedeni nedir bu düşmanlığın?
Gecmisteki savaslar olabilir gecmiste ermeniler baya turk musluman insanini katletti kibrista olsun yani sira turkiyede olsun ondan olmasi gerek
Olabilir ne demek? Bilmiyorsan atıp tutturmaya çalışma. Ben sorunun açıklamasında somut bilgi verdim.