3 aydır evliyim. evliliğimde bazı sorunlar yüzünden boşanma aşamasına geldik 2 ay önce. eşime defalarca bana bir çiçek bile almıyosun diye söyledim. ama o hala almıyor. bir çiçek aslında çok basit bişey ama acaba beni sevmiyor mu diye düşünorum. sizce?
Cevabın nedir?
Bu na sen önem veriyorsun, ama eşin önem vermiyor demek ki. Elbette, bir akşam gelirken, bir demet çiçeği kucaklasa, ve seni gördüğünde, "karıcığım, bunlar senin için " dese..acayip romantik olur.. Adamın kültüründe bu yoksa, çok görme...Daha, çok yeni evlisiniz, neredeyse çiçeği burnunda..Eşinin senin üzerine titremesi lazım..Senin çiçek sevdiğini nasıl keşfedemedi inanmak zor..Bir de, sen boşanmanın eşiğinden döndük demişsin, bu yuvanın yıkılması asla istemediğimiz bir şeydir.. lütfen, biraz çaba göster, topluma bir kişi kazandır, bu arada evliliğini de kurtarmış olursun...
10 Yorumla
Bi kez boşanma aşamasına gelmişseniz artık beni seviyomu diye düşünmene gerek yok. sevgisi varsada artık %90 bitmiştir. Çiçek meselesine gelince erkeklerin hemen hepsi çiçek meselesini angarya yani gereksiz bir sevgi gösterisi olarak görür, ne zaman alır dersen tanışma aşamasında alır ve öylecede kalır :)
00 Yorumla
şimdi canım her erkeğin huyları farklıdır benim şuan ki sevgilim daha doğrusu sözlüm bana 1.5 yılda belki 20-25tane almıştır ama ondan önceki 1 kere almıştı o yüzden takılma böyle şeylere. Hem sevmese seninle evlenir mi ? Daha 3 ayda nasıl bu aşamaya gelinebilir.. Bence sen evliliğine renk kat biraz ne biliyim beraber bişeyler yapın film izleyin yemek yapın ona kendini özel hissettir belki de sende sorun vardır ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine bana bir çiçek bile almıyorsun dersen aha aldım der gibi zaten almaz..
İlgi istiyorum romantizm istiyorum bak mesela bana çiçek ala bilirsin aşkım bana çiçek alırmısın karıcığına sürpriz yapsana... mic mic ama böyle işliyor genelde başka sorununuz varsa bitmek üzere falan yazmışsın asıl sorun ne çiçek değildir herhalde00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
ha çiçek almadı diye boşancan öylemi... yazıklar olsun ya. bence hiç evlenmeseydin.. sevgiyi çiceklemi es değer tutuyosunuz. zaten siz zamane kızları evlenmeyi oyuncak ettiniz. o adamın aklı olsa senle evlenmezdi. 3 aylık evli bir kadın bunu yazarsa evlilik kurumu bitmiş gerçekten.
00 Yorumlasen adamın gül bahçesisin sana neden çiçek alsın ki? adam zaten bütün güzelliği sende bulmuş bir çiçek parçası için aile sadetini bozmaya değmez bence. adam akşam zamanında geliyosa seninle birlikteyse aldatmıyosa birlikte sarılıp uyuyabiliosanız başka saçma sapan şeyleri söz konusu edipde evliliğini bitirmeye değmez çünki yeni bir ilişkiye başlaman yıllar alır. elindekinin kıymetini bil saçma sapan şelerin peşine düşme derim benden sana bir dost tavsiyesi
00 Yorumlaşimdi çiçek alsa gelse aldığına pişman edersin .yok neymiş ben söylemeden alsaydın ben dedim diye aldın çiçek almayla olmaz. sen beni sevmiyosun evlenene kadar böyle değildin vs diye söylenirsin . adama biraz zaman ver sen çiçeği unuttuğun zaman alacaktır çiçek çiçek diye tutturma
10 Yorumla
+1 yılHangisiydi doğru, hangisiydi yanlış;
Dönüp geriye gitmek mi?
Gidip geri dönmek mi?
Hangisiydi gerçek, hangisiydi yalan;
"Demek ki seviyorum" mu?
"Seviyorum" demek mi?..00 Yorumla
+1 yılbende evlenince cicek almam yani ole bir huyum olmaz ama romantik biriyim ve seversem candan severim.sadece sevgimi cicekle yansitmak yerine ictenligimle ifade edip gercekci olurum
00 Yorumla- 00 Yorumla
seni sevip sevmediğini evlendikten sonra mı öğrenmek istiyorsun?
bunu sormak için biraz geç kalmadın mı00 Yorumla3 ayda nasıl boşanma aşamasına geldiniz. Çiçek yüzündeyse yuh.
02 Yorumla
Soran+1 yılçiçek yüzünden değil tabiki başka sebepler vardı
çiçekle falan olmaz o iş..sana sahip çıkıyomu ona bakacaksın?
00 Yorumla
+1 yılablacım 3 aydır evlisin acaba beni sevmiyo mu diyosun ..
00 Yorumla
+1 yılçiçek alsa herşey değişecekmi bir olay bittiyse bitmiştir bitmediyse bitmemiştir çiçekle böcekle olsa bu işler laf yani
00 Yorumlabence güzel özelliklerini sana göstermesi için zaman tanı ona
10 YorumlaAslnda kadınlar çiçek aln erkeği değil o çicek almak isteyen ince ruhlu kişiyi severler
10 Yorumla
+1 yılbende 3 aylik bira det evliyim henuz karim bana vermedi
00 Yorumla
+1 yıl3 ay evli olup 2 ay önce boşanma aşamsına gelmen demek sorunlu bir evliliğe bilem bile adım attn dmek...başkasına bak ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde sevglm 2 kere aldı o kadar. çiçeği bırak bari bşka bir hediye al barii
00 Yorumla
+1 yılmillet 30 sende hiç çiçek almıyor dua et bence daha yenisin
00 Yorumla
+1 yılgörücü usulu falan mı yoksa severek mi evlendin
00 Yorumla
+1 yılÖzelden yazabilirmisin ?
00 Yorumla
+1 yılSakin ol sakin saçma tepkiler verme :)
00 YorumlaSayenizde evlenmekten korkuyorum :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz gönderelim sorun çiçekse ?
00 YorumlaSen al ona
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem