Bana neden çiçek almıyorsun deidğimd egidip sipariş veriyo ama bu sefer daha çok sinirleniyorum. Benim dememle beni susturmak için gidip alması sinir bozucu. Bekarken hep bana sürprizler yapar hediyeler alırdı şimdi par avaeriyo ğaradan nefret ediyorum ben istiyorumki iştne gelirken kaldırımın kenarından bir çiçek koparsın getirsin. Kendime çiçek yollayayım mı sonra arar deirm teşekkürlerrr kavga gürültü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u +1 yılEşinizin size çiçek almaması, sizi sevmediği ya da önemsemediği anlamına gelmez. Bunun başka nedenleri de olabilir. Örneğin, çiçek almanın önemli olmadığını düşünebilir, maddi durumu buna elverişli olmayabilir ya da çiçek almayı düşünmüş ama size söylemeyi unutmuş olabilir. Eşinize çiçek almasını istediğinizi açıkça söylemenizi öneririm. Bunu, sakin ve samimi bir şekilde yapmanız önemlidir. Çiçeklerin sizin için ne anlama geldiğini ve onlardan ne kadar hoşlandığınızı anlatın. Eşinizin, sizin duygularınızı anladığını ve size çiçek alacağını umuyorum. "Çiçekler bana çok güzel geliyor. Bana çiçek alman beni çok mutlu ederdi." Çiçekler, sevginin ve romantizmin bir ifadesidir. Bana çiçek alman, bana olan sevgini göstermenin bir yolu olurdu." "Çiçekler, bana özel olduğunu hissettiriyor. Bana çiçek alman, beni çok özel hissettirirdi."
Eşinize çiçek almasını söylemenin yanı sıra, ona çiçeklerin sizin için ne kadar önemli olduğunu gösteren davranışlarda bulunabilirsiniz. Örneğin, doğum gününüz, evlilik yıl dönümünüz veya başka özel bir gün için çiçek almasını isteyebilirsiniz. Ayrıca, ona çiçekler aldığınızda, ona ne kadar mutlu olduğunuzu söyleyin. Eşinizin size çiçek almaması, evliliğinizin sorunlu olduğu anlamına gelmez. Ancak, bu durum sizi üzüyorsa, eşinizle konuşmanız ve sorunu çözmeye çalışmanız önemlidir.02 Yorumla- +1 yıl
Beni ailesi ağlattığı zaman ertesi gün çiçekle geliyor herkes beni dışladıgınd asçama sapan fitne fücurluklar yapıp beni çıdlırdıtklarında oda fark ediyo ne kadar ezildiğimi ozaman çiçek alıyordu artık aileisni tkamıyorum oda çiçek almıyor
- +1 yıl
Maddiyatla alakalı bir durum değil çiçek almak 👌
En İyi Cevaplar
+1 yılVallahi ben genelde Sokak satıcılarını boş geçmem eve giderken çiçek almak için bir sebebinin olmasına gerek yok doğum günü evlilik yıl dönümü gibi mutlu et mutlu ol
06 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıldır evlisiniz
- +1 yıl
Yahu bu adam çok ayıp ediyor ama. Bende uzun süredir evlisin sandım
- +1 yıl
Birileri eşini eğitmeni lazım. Kadın ruhunu anlatmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 aylık evliyim kocam banada öyle normal günlerde çiçek almaz geçen bi konudan kavga ettik 2 gün küstüm ilk defa eve çiçek yollamış beni affet diye şimdi her o çiçeğe baktığımda kavgamız geliyo aklıma ağbi normal günde getirip mutlu edin yok olmaz erkek beyni bacım
01 Yorumla
+1 yılEvlilikten ne bekliyordun ki🤔 hergün ilk gün ki gibi geçecek falan mı😂 sen demeden almıyor, sen deyincede anlamı kalmıyor o yüzden boş yere huzurunu bozma. Mutlu edecek özel hissettirecek başka şeyler bul kendine
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha eee süper işte😂 zeki adamı bulmuşsun kıymet bil😂 hem çiçek alıyo hem ekmek, bir taşla çift kuş 🐦😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
+1 yılKendi kendine al belki alır o zaman gadası
ya da sen ona al00 YorumlaMutluluk bir çiçek değil fakat siz ilgisiz kalmışsınız sizi kraliçe gibi hissettirmesini istiyorsunuz. Eşinizde o heyecanı göremiyorum ne yaparsanız yapın değişmez.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik lan bu. Sizler neyin kafasını yaşıyorsunuz?
11 Yorumla
+1 yılSana tüm çiçekler feda olsun
Sende kocana bi kereste dükkanının kartvizitini ver bu ne derse sen anlarsın de10 Yorumlaİste bekarken alistirip, çıtayı yükseltiyorlar sonrasi fıss. Madem alıştırmayın kadinlari..
10 YorumlaEski kiz arkadasim ona cicek almiyorum diye kendi kendine aldı işyerine gondermisti ben gondermisim gibi hava atacakmis is arkadaslarina
03 Yorumla
+1 yılHuyu değilse alışkanlık edinemez o yaştan sonra, bazı şeyler erken yaşta huy edinilmeli...
00 Yorumla
+1 yıl:)) alıyımda sussun diyo:) içten olmadıktan sonra dünyayı alsada bişeye yaramaz
00 Yorumla
+1 yılBir süre cinsel ihtiyaçlarını tatmin etme çiçek almayı bırak çiçek gibi olur sana karşı:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar açlık sınırının altında yaşarken ne çiçek alması bacım. Tatlı sözle idare ediver.
012 Yorumla- +1 yıl
Dilan Polat izliyor herhalde ondan özenmiş. İnsanın uğraşı olmaması ne kötü. 😂
- +1 yıl
Allah kocana sabır versin çiçek almamakta haklıymış sevdim kocişini 😋
- +1 yıl
@showingnoemotion senin gibiler zaten ancak evli adamları severler enai otur ağla
- +1 yıl
Senin gibi vizyonsuzlar da çiçek sever spast*k otur sıcc
- +1 yıl
@showingnoemotion okuduğun üç kitaptan öğrendiklerinle millete anca vizyonsuz diye sataşırsın zaten eğer bir fazla kitap okusaydın medeniyet seviyesinin en azından yarısına gelmiş olur kibirinden kurtulurdun. Bu kadar belli etme kendini. Hayatında bir kere çiçek alırsan eğer neyden bahsettiğimi ozaman anlarsın
- +1 yıl
Sürekli çiçek alırım üstelik çiçeği sözel olarak karşımdakinden talep etmem çünkü kibirli değilim. Ağız yoluyla zorla çiçek istiyorsun bi de kibirden, egodan bahsediyorsun. Şişme bu kadar hayatım. 3 kitapta okumadım daha fazlasını okudum. O yüzden farklı düşünüyorum. Sen de can sıkıntısından kendini ye gece gece aman niye çiçek almıyor kocam da kocam falan de. Senin ederin bu hadi naş.
- +1 yıl
@showingnoemotion bura benim sorum kendi kocamı yazdım elalemin kocasını yazmışım gibi tepki vermen ne sanane mesela rahatsız oluyorsan bakma sanane ben kocamın bana çiçek almamasını takarım. Bu benim için önemli bişey. Gelip buraya kocanı sevdim yazan sensin git başkalarına bulaş ortalık senin gibilerin peşinde dolaşanlarla dolu zaten onlardna bul birini böyle olmaz o iş 😉
- +1 yıl
O kadar kötü bir anlatım şeklin var ki okuyasım kaçtı cidden. Çiçek hesapları yapacağına al eline 1-2 kitap oku… gerçi bu zekayla ne kadar algılarsın okuduğunu bilemiyorum. Seni medeniyete davet ediyorum zira insanlıktan nasibini alman gereken konular var.
- +1 yıl
@showingnoemotion 2 üniversite okudum aşkım ben o yüzden bana yazdıklarını umursayıp saldırganlaşmıyorum kıskanman gereken çok fazla konu var en olur olmadığa kudurman ezikliğini gösteriyor. Yeter ya nerden cevap verdim.
- +1 yıl
Aynen aşkoşum o yüzden cevap veriyorsun ve ucuz kadın muamelesi yapıyorsun bana. Hiç saldırgan değilsin. 2 üniversite okumuş olabilirsin ama zekan hiç parlak değil.
Bir çiçek alacağına maydonoz kıvırcık alsında akşama salata yap adamcaza
00 YorumlaBazı insanların suratına bağırmak gerekiyor. BANA ÇİÇEK AL diyeceksin öküz cinsi oluyo tapacak bişey yok kusura bakma. d
00 Yorumla
+1 yılSevgiyi çiçekle bağdaştırmak mantıklı gelmedi
03 Yorumla- +1 yıl
Çiçekten ne anlıyorsun hayatım güzel markalardan hediyeler getirmesi daha hoş en azından solup gitmiyor. Bence sana tesbih alsın çok atarlısın zikir çekersin ruh halini düzeltmek için 👄
+1 yılKöprüyü geçmiş artık :D
00 Yorumla
+1 yılseks yapma belki alır
00 Yorumlaİçinden gelmesi gerek siz ne yapsanız boş
00 Yorumla
+1 yılSen ona al belki feyz alır 😂
00 Yorumla
+1 yılÖküz hep öküzdür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldiet tatlim senin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılah biz evliler ne olacak bu halimiz ya
00 Yorumla
+1 yılBoşan değersizsin
02 Yorumla- +1 yıl
Boşandım ben valla o kadar kolay değil tabiki kanser olmaktansa dedim
Sen kendine al
03 Yorumla
+1 yılÜzücü ya
00 Yorumla
+1 yılKendin al sende 🙄
00 Yorumla
+1 yılSen albence. alışır
00 Yorumla
+1 yılKocanı değiştir 😂
00 Yorumlaşans lans
00 Yorumla
+1 yılSen ona al şaşırsın,
00 Yorumla
+1 yılOdun demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEkimde doğum günü. Bunu sipariş verdim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılBen alayim
00 Yorumla
+1 yılUnutuyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Kocam bana asla çiçek almıyor, eve de göndermiyor. Ne yapsam alır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat