Kocam benimle birlikte hiç gezmiyor?

9 aylık evliyiz başından beri böyle ama evlenmeden önce hiç böyle değildi evdeyken gayet iyiyiz ama bi dışarı çıkalım desem o günümü mahvediyor ben bi kadın olarak üstüme düşen herşeyi yapıyorum evde süslenirim bakımlıyım ona karşı ilgiliyim vs ama o bana bi kere kendi isteğiyle çiçek bile almadı haftanın her günü evdeyim oda bi pazar günü izinli ben istiyorum ki pazar günü bi iki saatliğinede olsa birlikte dışarda bişeyler yapalım tek yaptığımız annesine gitmek onun dışında zar zor benim isteğim bi yere gitsek o günü bana zehir ediyor daha giderken oflayıp pufluyor durduk yere sinirleniyor benimde keyfim kaçıyor neden böyle yapıyorsun diyorum hiç cevap bile vermiyor gitsekde daha yolda moralim bozuluyor ağlamaya başlıyorum bu sefer benim ağlamama sinirleniyo saçma sapan hareketler yapıyo oda ağlıyor sonu kavgayla bitiyo yani bende bidaha onunla bişey yapmak istemiyorum ama bakıyorum çevremdeki herkes kocasıyla geziyor bişeyler yapıyorlar adamda kızda mutlu onları görünce dahada üzülüyorum biz neden böyle olamıyoruz diyorum bide kavga ettiğimizde asla özür dilemez sinirden oraya buraya vuruyor korkuyorum ben suçluymuşum gibi davranıyor özür dileme şekli gelip bana masaj yapması ama ben eğer ona karşılık verip onu affetmezsem dahada sinirleniyor ya lütfen bana bi yardımcı olun artık ayrılmayı düşünecek konuma geldim ama 4 aylık hamileyim

Kocam benimle birlikte hiç gezmiyor?