Yorumlamayı unutma:)
KADIN SUÇLU
ERKEK SUÇLU
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bencillik hat safhada. bakmak var bakmak var. aynı degil. eger kız ben özgürüm istedigim gibi giyinirim deyip orasını burasını acmasını marifet sayıyorsa erkekte bakabilir o da onun gozlerı ozgur değil mi? he her iki tarafta birbirini taciz etmemeli bakıslarında taciz boyutu olur buna gerek yok ama her yerini açmıssın bana kimse bakamaz dersen o olmaz. her iki acıdan bakmak gerekir ben merkezli değil .
survivor adasındasın günlerce hatta haftalarca açsın, karşına geçmiş senin en çok sevdiğin yemeği seni delirtircesine yiyiyorum. Bir bayan olarak ne yapardın çok merak ediyorum.
Ikiside suçlu bence kadının öyle giyinip erkeği cezbetmesi hem günah hem yasak erkeginde bakıp laf atması gunah
Tabiki de bakan erkek suçlu. iradenize hakim olamayacak kadar aciz misiniz
Kadının öyle giyinmesine suç iradesine tanrının emrin aykırı davranıyor çok aciz değil mi
Cevap
18Cevap
Ortada bir suç yok açık giyinen kadın yakıştırdığından erkek ise beğendiğinden bir göz attıysa suç aranmamalı “ öküz gibi sapkın sapkın “ bakmaktan bahsetmiyorum
Bakmayın abi
Siz bakmayın diye ortalıkta şalvarla mı gezek
Zaten biz bakalım diye giyiniyorsunuz başka ne için giyeceksiniz ki mesela ben kendimden örnek vereyim dışarıya çıkınca güzel görünmeye dikkat ediyorum çünkü bir kıza hoş görünmek istiyorum sizde söyleyin ve eğer sen giymekte ozgursen oda bakmakta özgür
@Javier_1213 kadınım evde derse gitmeden önce makyaj yapıyorum. Evde güzel pijamalar giyiyorum. Evli değilim ama bunlar olmasa yasayamam gibi. O zaman küçük kız çocuklarıda süslü değil. Dediğin mantık biraz akıl dışı. Hayır süslenmem erkek için değil canım istediği için. Kendi günahlarınıza kılıf uydurmayın
@Şeymalalas Takip atar mısın lütfen şeyma
Ikiside suçlu ama açık giyene bende bakıyorum.. Hattinden fazla giydilermi erkekleri düşünemiyorum
Herkes özgür isteyen istediğini giyer ama bir erkeğin bir kadını taciz ya da tecavüz etmesi suçtur
Taciz ya da tecavüz sadece fiziksel ya da sözlü değildir ben gördüğümde de rahatsız okuyorsan bu kişinin beni taciz ettiği anlamına geliyor yanlış anlama açık giyinmeye karşı değilim aşırı açık giyinenlere karşıyım
özgürlük diye bir şey var ya isteyen istediğini giyer kimsede karışamaz.
Havayami bakalim ikiside suclu degil ama Kizlari bilemem
Baksın diye giyiyor erkeklerde bakıyor her iki tarafta suçlu
Pardon ama iki tarafta da suç yok. kadın istediği gibi giyinir, erkek de rahatsız etmeyecek kadar bakar.
İkiside suçsuz. Bir açar biri bakar kıyamet ondan kopar. 😀
Bakan erkek suçlu. Kapalılara bile bakıyorlar içini merak ediyorlar.
Kapalılar artık açıklardan daha abartılı makyajlar yapıyorlar ve daha cok dar giyiniyorlar peki ama niçin
Gerçekten kapalı olanlara baktıklarını sanmıyorum
@Kokulu_corapp Geçen gün Bakın gerçekten merkezden eve gelirken bir görüntü gördüm ya böyle bişe olamaz ya kadın deri tayt giymiş üzerine hırka ve başı kapalı ellerinde siyah oje makyaj o bicim sadece ben degil kadınlar yaşlılar bile bakıyordu
@DevletReiz dikkat çekici bir görüntüye benziyor sanırım erkekler içinde öyle :/
Keşke kadının da penisi olsaydı da açık giyinen erkek kadının halinden anlasaydı!
karşındaki kişi isterse çıplak olsun bu sana anayasada bile bakma hakkı vermez :D
Bizden fazla diğer kızlar bakıyor yaaa 😂😂
Bakan erkek suçlu.
bırıncı fotoda bakan erkek daha bakılasi
Hepimiz Sucluyuz Alo 155 Beni Al :D
giyende bakanda suçlu
Her ikisinde de biraz suç var.
Herks istedigini giyer bakan suclu
bakan suçlu
Bakan suçlu
Bakan erkek
Bakan suçlu
Hangi bakan acaba