Asiri derecede yobaz bir ailem var dayanamiyorum artik bana yardim edecek var mi?

Arkadaslar 19 olmak uzereyim. Babam asiri derece paranoyak, kiskanc, yobaz bir tip. Bense tam tersi kadin-erkek esitligini savunan, bildigim konularda bik bik konusan, basim hep dik yani tam olarak babamin evladi olamayacak derecede dik kafaliyim. Abilerimin de ondan hic farklari yok hatta babama cok gaz veriyorlar. Beni degil markete, yuruyus yapmaya bile cikartmiyorlar. Okulum uzakta her pazartesi-cuma bikmadan usanmadan gelip arabayla aliyorlar. Hazirlik okudum okudugum lise 5 yil ve son yilim cok sukur ama universiteye bile benimle gelecekler ev tutacak vs. Asla ama asla disari cikamiyorum. Ama abimler gayet rahat sadece kiz oldugum icin bana yapiyorlar bunu. Yemin ederim cok kotuyum artik bu baskidan biktim su an intihar etmeyi dusunuyorum hayatimdan nefret eder hale geldim. Beni İslam’dan, kutsal saydigim, saygi gosterdigim her seyden soguttular nefret ettirdiler. 12 yasimda zorla aglata aglata kapatti beni senelerdir bir gun olsun isteyerek takmadim hep nefret ettim. Abimler de ayni hepsi birbirinden yobaz giydigim her seye bile karisiyorlar size yemin ederim icim eriyor basi acik guzel giyinen birini gorunce. Ben kapaliyken de gayet şık giyiniyorum herkes beni cok bu islerden anlayan, seve seve boyle giyinen biri falan saniyor ama tam tersi nefret ediyorum fakat bari bu sekilde guzel olayim diyip boyle guzel giyiniyorum. Annem bile bana aciyor bu olanlarin cok farkinda ama babam asiri inatci ve sinirli bir insan annemin konusmaya dahi hakki yok hicbir konuda hicbir sekilde. Onunla zitlasma diyor. Kendisi de zamaninda ve hala cok ezilmis su an bile hic konusturmaz babam ve babannem olacak yobaz takimi. Bu arada asla ama asla kimseden dua et Allah’a sigin vs gibi bir yorum istemiyorum beni herkesten her seyden tiksindirdiler katiyyen duanin gucune de inanmiyorum boyle dusunenler kendisine saklasin fikrini, kimsenin gerici ve yobaz sokma akliyla ilerleyecek de degilim. Lutfen bana yardimci olun sadece dayanamiyorum kendimi atacagim camdan asagi.
Asiri derecede yobaz bir ailem var dayanamiyorum artik bana yardim edecek var mi?