Aile & Toplum Hayatın zorluklarıyla ne kadar mücadele edebiliyorsunuz? By_Janti Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Önünüze ne kadar zorlu yolculuklar çıktı, kaybettikleriniz, kazandıklarınız, sizden götürülenler, size katılan hayatlar. Bunlar karşısında ne kadar ayakta kalabildiniz. Hayatın zorluklarıyla ne kadar mücadele edebiliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ladyhuysuz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Ne demiş Mevlana"Her rüzgârda sallanacak olursan, dağ kadar da olsan bir ota değmezsin"Hayatın zorluklarından yılmamak gerek. 0 0 Yorumla
Mrsmid Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl ALLAH var gam yok 🙏 1 2 Yorumla By_Janti +1 yıl Yaradanına kurban ❤️ Yorumla Mrsmid +1 yıl ☺️ teşekkürrrlerr Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uzun suredir mucadelem devam ediyor her düştükçe kalkmayi basariyorum hamd olsun 1 6 Yorumla By_Janti +1 yıl Allah güçlükler karşısında mücade gücü versin kardeşim. Düşünce kolundan tutmuyor kimse insanın. Yorumla mesut_boztas +1 yıl Sagolasin abi , Tutmasinlar da abi dayanak noktasi benim azmim baskasina ihtiyacim yok cok sukur Yorumla By_Janti +1 yıl Allah yardımcımız olsun önce senin.. sonra benim.. 🙏 Yorumla mesut_boztas +1 yıl Amin abim cümlemizin insAllah Yorumla mesut_boztas +1 yıl Teşekkürler Yorumla By_Janti +1 yıl Rica 🙏🙏 Yorumla
Cikolatali_Kakao Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Allah herkese sabredebileceği kadar yük verirmiş 1 2 Yorumla By_Janti +1 yıl Kesinlikle öyle. Ona inandık, ona güvendik. 🙏🙏 Yorumla Cikolatali_Kakao +1 yıl şükürler olsun Yorumla
1şeyydeme Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Ayaktayım hala arkadaşım 1 1 Yorumla By_Janti +1 yıl Hep ayakta kalman dileğiyle Yorumla
ConTa_VolTa Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Ben de yikildim😂 1 3 Yorumla By_Janti +1 yıl Otursaydın önce 😂😂 Yorumla ConTa_VolTa +1 yıl Hic halim yoktu😂 Yorumla By_Janti +1 yıl Ölmüşüz gömenimiz yok 😂 Yorumla
En İyi Cevaplar