Bugün de Dünya itiraf günüymüş. Hepimizin acı veya tatlı itiraf etmek istediği sırları olabilir. İtiraf gününe ithafen, birilerine itiraf etmek istediğiniz bir şeyler var mı?
Bugün Dünya İtiraf Günü! Bugüne kadar çevrenize itiraf etmek isteyipde edemediğiniz bir şeyler var mı?
Itiraf ediyorum... bir kıza açılmaya korkuyorum. İster beni sevsin isterse de sevmesin korkuyorum ve söyleyemiyorum... psişiğim ama güçlerim kontrolsüz sadece kağıdı döndürüp kağıdı hareket ettirebiliyorum. Teneke kutuyu hareket ettirmeye çalıştığımda enerjim saçma sapan yerlere gidiyor. Sonraa... karanlıktan korkuyorum ve insanlara karşı fazlasıyla eziğim... itiraf ettiğime göre dalga geçebilirsiniz 😂 #ÖzGüRpSiŞik #Phoneix
Çevremi sık sık değiştireyim. Bir yere, düşünceye, ortama, mesleğe, kişiye/kişilere vs bağlı olmadan, kendi karakterime bile bağlı olmadan farklı yerlerde farklı kişiler olayım... bir önceki karakterim de bir sonrakine bağlı olmasın, bir önceki sevdiğim şeyler de bir sonraki sevdiğim şeylere...
Tamam sıralıyorum. 1- Yalanları görmezden gelmekte ustayım, izlerken de eğleniyorum. 2- İyi biri gözüksem de asla iyi biri değilim.(iyi zannedenler için adkslf) 3-Zannettikleri kadar ‘merhametli’ değilim. O merhamet sadece hayvanlara özel. Bunlar itirafa girebilü.
İtiraf edecek bir şeyim yok aslında vardır da hiç itiraf etme gereği duymadım, yani itiraf edilecek türde değiller. Sohbet arasında bile söylenir, ufak tefek şeyler yani. :)
İtiraf ediyorum ki, sosyal medyada ''Karşıtparçacık'' olarak gezinen ''Fatih'' adındaki şahıs adamın dibidir. Edep, haya, namus, zekâ, akıl kısaca kişilik ve karakterden noksan olan kimseler ondan uzak olsunlar. :D
Geçmiş tozdur, üfle gitsin demiş birisi. Her kim bilmiyorum , bilmem de bir önem arz etmiyordur herhalde. Neyse işte, geçmişteki itirafların bir önemi yok demek istiyorum kısaca.😄
1) Karadenizliyim ama silahlar ile pek alakam yok. 2) Buradan oralara kadar zorbalık yapmaya gidemem. 3) En azından beni buradan alırsan konuşmaya gidebiliriz. :D
bi keresinde sırf nasıl bir his olduğunu merak ettiğim için sevgilimi aldatmıştım. bunun için rastgele hiç tanımadığım biriyle birlikte oldum. bunu yaptıktan sonra sevgilime saygım azaldı ve bir süre sonra ayrıldım. neden ayrıldığımı da hiç söylemedim. aylarca özür diledi kendini çok suçlu hissetti sürekli aradı mesaj attı ama ben hep dalga geçer gibi konuştum. baktim ki beni çok seviyor bir kaç kere para istedim hemen verdi. hiç yok demedi. baktım ki enayi kullanıkça kullandım.
Eniştemle yattım ablamın haberi yok pişman oldum ama eniştem vuruldu peşimi zor bıraktırdım geçi suç bende devamını istesin diye adama anal da verdim tam derin Boğaz kökleme da yaptım ağzıma boşaltıp gargara yaparak yuttum da 😊🤗
@denizcigimm kızım bir dur ya düşecek salakları bulup dalga geçeceğim hemen girme araya amqq Millette neler var da yazmıyorlar ancak böyle rahat olduğunu düşündüğü birini bulunca ötüyorlar şapşal her şeyi bozdun şimdi
Ben Abaza erkekleri bekliyordum Sineğin bala yakıştığı gibi düşüyorlar ya onları evire çevire oynamak millete göstermek hoşuma gidiyor onları anlamadan tabi az konuları bu cinse getirdiğin zaman onların normal kafaları çalışmıyor küçük kafaları çalışıyor her şeyi yiyorlar 🤣
En İyi Cevaplar