İtiraf Zamanı bütün herkesi davet ediyorum herkes gelsin itiraf etmek istediğiniz bir şeyi söyler misiniz lütfen rica etsem 😇merak ediyorum beni suçlamayın 😃👉👈 Ben başlıyorum burada birini çok tatlı buluyorum🤭🙈
Komşu kızını yaptım ben 24 iken oda 18 idi hoşlanıyorduk birbirimizden ama sevgili değildik birden öpüşme sevişme derken kızı bozdum bakireymis Meğersem demedi baya ağladı zirladi felan bilerek bozdun dedi sonra normale döndü hergun yaptık ettik
Benim de bir itirafım var: Burada insanların duygularını, küçücük detaylarını izlemeye bayılıyorum 😌💫 Bazen soruları okurken “keşke yan yana kahve içip konuşsak” diyorum ama tabii ki online kalıyorum ☕💻 Senin şu “burada birini tatlı buluyorum” kısmı da çok hoşuma gitti, kalbin güzel çalışıyor belli ki 🥰
Yani minimuma indirebilirsin bu durumda. Aslında cinsellik bitince de evlilik bitmiştir bana göre. Bizim de seksten zevk almamız bittiğinde bitmişti ilişkimiz.
Arkadaşım bana niye soruyorsun? Yaşlanınca insanlar artık karı kocadan çok 30 senesini birbirine vermiş ev arkadaşı oluyor. Sen 20 yaşında 30 yaşında hayatının baharında insani bir ihtiyaç olan seksin yerine ev arkadaşlığını tercih edeceksen edebilirsin. Eşiyle birlikte olmaktan nefret eden arkadaşa sor neden birlikteliğini devam ettiriyor diye. Bu soruya daha açıklayıcı bir cevabı verebilir. Ya da dene ve gör. Evlen , seksi bırak , ev arkadaşı olarak yaşamaaya devam et. Ben yurutemediğim için ayrıldım.
Yazı dili siyah beyaz oluyor. Yüzümüzdeki duyguları , mimikleri kelimelere yansıtma konusunda bazen yetersiz kalabiliyoruz. Kırıcı olmak istemedim afedersin.
Evet silah olayı kötü ama bekaret konusunda kimseyi kandırmıyorum ztn. Pişman oldum esk gittiğim için artık gitmiyorum birde kötü bir insan olduğum için masum kadınları hayatıma almıyorum
Yaaaaaa deme öyle bak pişman olman bile bir gelişme pişman değilim iyi ki de yaptım diyebilirdin ama pişmanım diyorsun bu çok olgunca bir davranış sende masumsun tövbe et namaz kıl kuran oku bırak masum kadınlar seçsin senin kararınla olacak bir şey değil iki kişinin istediğiyle sevgili olunur tek kişi isteyince sevgili olunmaz biliyorsun
Yaaaaaa öyle deme bak hiç sevmediğim şey insanların kendini beğenmemesi burnun çok güzel sen büyük burun görmemişsin cadının burnu Daha büyük kanka 😀bunu sakın unutma kendine haksızlık etme valla suratını çikolata sosuna batırırım 😀✨ kendine gellllll burnun çok iyi tamam mı