Ayı Winnie (Winnie The Pooh) Hikayenin baş kahramanı Ayı Winnie, sürekli olarak sadece sevdiği şeyleri yapmak istiyor (bal yemek, uyumak), bunun dışındaki konularla ilgili olarak ise düşünceleri ve hareketleri tamamıyla rastgele dizgiler içinde ve o an ki, duyguları ona ne yapmasını söylerse o şekilde davranıyor.
Eşek – Eyeore Neredeyse hiçbir zaman mutlu göremediğimiz Eyeore, etrafında ne olursa olsun, başlarına ne gelirse gelsin, sürekli olarak mutsuzluk ve endişe içerisinde.
Roo Bu tatlı ufaklığın tüm hikaye boyunca en dikkat çekici özelliği, neredeyse diğer tüm karakterlerin dışında, kendine ait bir dünyası olması. Kendi oyun anlayışı ve kendi zevkleri var.
Piglet Birçok izleyicinin favori karakteri pembe domuzcuk Piglet, hikayede psikolojik bir rahatsızlıktan muzdarip olduğu en açık olan karakterlerden biri.
Tavşan – Rabbit Winnie The Pooh hikayesindeki Tavşan karakteri, tüm çizgi film dünyasında karşılaşabileceğiniz en düzen düşkünü karakterlerden biri olabilir.
Tigger Tigger neredeyse bütün hikaye boyunca asla sabit kalamaz. Sürekli hareket halinde olma ihtiyacı içerisindedir. Önüne çıkan her maceraya ikinci kez düşünmeden atlar.
Christopher Robin Winnie, Tiger, Piglet ve diğer tüm hayvanlar aslında, Christopher Robin’in peluş oyuncaklarıdır. Küçük çocuğun iflah olmaz hayal gücü onu bambaşka bir gerçekliğe yollamaktadır. Buradan da anlaşılacağı üzere, Christopher Robin bu hikayede, şizofreniyi temsil eder. Bildiğimizi sandığımız şeylere farklı bir bakış açısıyla yaklaştığımızda, öğrendiğimiz şeyler gerçekten de, hayret verici…
Konu hastalık değil ki bende yani cizgi filmlere verilen düşünce. Hastalıkla tembelliği kariştiracak değilim
Ayılar cizgi filmi var orda değişik sifatlar var belki senin anlatmak istediğin başka şey ben başka algiliyorum ama şizofreni hastalık huy olmadığını biliyorum
Teşekkür ederim. Gerçekten doğru oyuncak hikayesi de öyle düşünürsen çocuk şizofreni hastası. Kimileri çıkıp bir çocuğun hayal dünyası diyebilir. Ama bu çok uçuk.
Onu hiç bilmiyorum, izlemedim. Çocuğum da olmadığı için bilgi sahibi değilim. Ama ben küçükken izlediğim çizgi filmlere dönüp baktığımda çok uçuk şeyler görüyorum. Bugs Bunnyy nin escinsel bir tavşan olduğu gibi. Ki bunu da açıkladılar.
En İyi Cevaplar