Annem ve babamın arkadaşı birlikte mi?

Annem ve babam 21 yıllık evlililer. Babam ve ailesi anneme çok çektirmiş zamanında. Bir şekilde kavga dövüş küfür ilişkileri devam ediyor. Babam annemi çok eziyor gerek küfür gerek sosyal hayat biraz geri kafalıdır. Bundan 1 ay önce annemin telefonundan babamın en yakın arkadaşından mesajını gördüm kötü birşey yazmıyordu fakat önceki mesajlar silinmişti. Üstünde durmadım ve kapandı konu. Şimdi ise babamın yakın arkadaşını annemin whatsapp profiline girerken gördüm ama hemen çıktı. Ardından anında gidip annemden telefonunu istedim gereksiz bir şekilde atar yapıp vermedi. Bende masaya geri döndüm ve oturdum. Babamın arkadaşı bende ki durgunluğu farkedip göz kırptı ve anlamaya çalıştı. Ardından o da düşünceli bir şekilde oturdu. Ben içeri geçince de arkamdan gelip "hayırdır durgunlaştın bir şey mi oldu? " dedi. Öncelikle babamın arkadaşını gerçekten küçüklüğümden beri severim. Hiç bir yanlışını görmedim evliliği eşinin aldatması üzerine yeni bitti sayılır. Annem ise gerçekten bunca zaman hiç bir kötülüğünü birinden duyamayacağınız çalışkan iyi biri lakin daha önce de tanımadığım adamlarla konuştuğunu yakaladım. Bu konuşma içerikleri cinsellikle ya da aşkımlı canımlı şeylerle alakalı değil. Sanırım annem aşırı saf ve iyi niyetli arkadaşça yaklaştığını sanıyor karşı tarafın. Aksini düşünmek istemiyorum. şu an ben daha önceki kötü tecrübelerden mi paranoyak oldum bilmiyorum ama umarım yoktur. Yoksa bu yükü kaldıramam sınavıma 3 ay var. Babama bizi okutmak için katlandığını biliyorum. Ama eğer böyle bir durum varsa beni çok yaralar. Ve babam mahvolur.
Annem ve babamın arkadaşı birlikte mi?