Aile & Toplum Arkadaşımin babası ile annem çok yakınlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımin babası ile annem çok yakınlar arasında birşey mi vardır Güncellemeler+1 yıl Güncel Arkadaşımin babası ile annem çok yakınlar? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Baban yok ise işler annenin hayatına arkadaşının babası girmiş. 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Babam yok Yorumla Soran +1 yıl Gitmiş derken Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Annenin o adamla ilişkisi var. Yorumla Soran +1 yıl Annemle o işimi yapıyor yani Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Kesin değil ama ihtimal var... Kesin demek için daha fazla bilgi gerekir. Yorumla Soran +1 yıl Annem tek yaşıyor sonra benim pek gördüğüm yok arkadaş yakın dedi babasının anneme Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl O zaman normal bir durum ilişkisi olması. Yorumla Soran +1 yıl Ama işte evli olmadan olması kötü olur ki Yorumla BeniBöyleBill +1 yıl Annen ile konuş.. Ancak evlilik o kadar basit değildir. İlişki için evlenilmez. Yorumla Soran +1 yıl Tabikide ilişki için değil sevdiği için evlenmeli insan Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Öyle bir kaide yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla semxsem +1 yıl Aralarında birşey olması gerekmiyor zira yaşını başını almış insanların iyi diyalok kurması doğaldır Yorumla Soran +1 yıl Haklısın tabiki de öyle Yorumla
Caner_psiko Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl yoktur bisiy bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakınlar öyle Yorumla Caner_psiko +1 yıl bilmem ki varsa yazarsin Yorumla Soran +1 yıl Ne varsa yazarim Yorumla Caner_psiko +1 yıl ozel konu bunlar ulu orta yazamazsan dinlerim Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Annene sor bunu 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Size sordum Yorumla Fearless_k +1 yıl Eğer baban yoksa ve yakınlarsa arkadaş olabilirler şimdi yakın var yakın var nerden bilelim nasil bir ilişkileri var işte Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım diyor ikisininde arası iyi diye Babam yok Yorumla Soran +1 yıl Tahminin ne Yorumla Fearless_k +1 yıl Sadece arkadaşlar Yorumla Soran +1 yıl Umarım öyledir Yorumla Fearless_k +1 yıl Anlarsın zamanla Yorumla Soran +1 yıl Umarım annem tek yaşıyor o yüzden görmüyorum Yorumla
PİLOTF16 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Kaç yaşında annen 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 48 de Yorumla PİLOTF16 +1 yıl Babanla ayrımı Yorumla Soran +1 yıl Evet ağrılar Yorumla Soran +1 yıl Ayrılar Yorumla PİLOTF16 +1 yıl Sen onunlamı yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hayır ben evde çok durmuyorum genelde Yorumla PİLOTF16 +1 yıl Takip edermisin beni Yorumla Soran +1 yıl Edim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Burda mısın hâlâ 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabı silmiş olabilirsin diye sordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazabilirsin istersen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Baban yok ise işler annenin hayatına arkadaşının babası girmiş.
Babam yok
Gitmiş derken
Annenin o adamla ilişkisi var.
Annemle o işimi yapıyor yani
Kesin değil ama ihtimal var... Kesin demek için daha fazla bilgi gerekir.
Annem tek yaşıyor sonra benim pek gördüğüm yok arkadaş yakın dedi babasının anneme
O zaman normal bir durum ilişkisi olması.
Ama işte evli olmadan olması kötü olur ki
Annen ile konuş.. Ancak evlilik o kadar basit değildir. İlişki için evlenilmez.
Tabikide ilişki için değil sevdiği için evlenmeli insan
Öyle bir kaide yok
Anlamadım
Aralarında birşey olması gerekmiyor zira yaşını başını almış insanların iyi diyalok kurması doğaldır
Haklısın tabiki de öyle
yoktur bisiy bence
Çok yakınlar öyle
bilmem ki varsa yazarsin
Ne varsa yazarim
ozel konu bunlar ulu orta yazamazsan dinlerim
Yazdım
Annene sor bunu
Size sordum
Eğer baban yoksa ve yakınlarsa arkadaş olabilirler şimdi yakın var yakın var nerden bilelim nasil bir ilişkileri var işte
Arkadaşım diyor ikisininde arası iyi diye
Babam yok
Tahminin ne
Sadece arkadaşlar
Umarım öyledir
Anlarsın zamanla
Umarım annem tek yaşıyor o yüzden görmüyorum
Kaç yaşında annen
48 de
Babanla ayrımı
Evet ağrılar
Ayrılar