Her 4 saatte 1 kadın tecavüze uğruyormuş. Tacizleri saymıyorum bile. Hani dindar neslimiz hani milliyetçiliğimiz hani bizim sevdamız? 81 ilinin tamamında çocuklara tecavüz vakası yaşanmış. En temiz yer Tuncelli çıktı. Tunceli’de 2011 yılında 3 tecavüz, 5 çocuk istismarı, 3 taciz davası açıldı. İşin acı olan tarafı ise ülke geneli bu olayları yaşayan insanların sadece yüzde 11’i şikayetçi oluyor.
Adana’da 461 tecavüz, 656 çocuk istismarı ve 291 taciz
Antalya 432 tecavüz, 548 çocuk istismarı, 473 taciz
Gaziantep 558,
Bursa 545 çocuk istismarı
Mersinde 500 çocuk istismarı
Kayseri'de de 263 tecavüz davası
Konya, 609 çocuk istismarı 354 tecavüz ve 438 taciz
cezalar yaptırımlar sıkıntılı. kesinlikle ç. üklerini kesmek ve ağızlarına koymak lazım. hatta g. ötlerine de birşey soksak fena olmaz. ondan sonra tecavüz edilenin verdiği hüküm uygulansın
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bence tecavüz edene devlet hapislerde tecavüz ettirmeli sonrada idam etmeli koruma programı olmasın.
Nüfusla alakalı azalır ya da çoğalır. Muhafazakar kesimde evin içinde neler dönüyor belli değil. Tunceli eğitimde de baya önde bir il. Eğitimle düzeliyor demek ki bazı şeyler
bunlar açığa çıkmayanlar.. gizli kalanlar en az bu sayının 10 katı.. sadece müslümanım demekle olmuyor, hayatına tatbik etmek önemli olan yani inandığın gibi yaşamak... hepimizin durumu içler acısı...
ya a. g soru o kadar saçmaki canım herif cinsel suç oranı yüksek iller bile dememiş salak herif kültür diye senin kıt beyinini hayvanlığı kültür yapdı allahım akıl fikir bu aptallara lütfen
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen o şehirlere git bakalım ne iğrençlikler görüyorsun ki her yerde varlar.
ben yok demedim zaten saçma bir telafuzun var bunun şehirle alakası yok her şehirde içi dışı ps şerefsiz insan dolu sen diyosunki bir seepette 2 tane çürük elma var diye bütün sepeti çöpe atalım kardeş sen önce ne dediğini bir bil tm haklısın ben bir şey demiyorum ama saçma sapan söyleyiş tarzıyla değil insanların daha iyi algılayacağı bir biçimde yaz insanımız yanlış anlıyor ok
kardeş senin haber izlediğin kanallar hepsini birinin icratı bir şey değil izlediklerin duyduklarıdna doğru değil bunu bil 2 ben antepliyim 20 yaşındayım bu zamana kadarda hiç bir kız evladına bir zararım dokunmamışdır sen burda insanları suçlaman gerekirken koca bir şehrin üstüne suç atıyorsun bu yüzden adam döverler antepde olsa sen önce ne konuşman gerekeni öğrenmen lazım
bak canım kardeşim o zaman illeri değil insanları suçluycan ısrarla neden anlamazlıkdan geliyon saçma spaan bide anket koymuşsun bunalr hoş değil senin suçlaman gereken insanlar şehirler değil bak 3 defa söyledim anla artık
Sadece Hz. Ebubekir döneminde bile Halid Bin Velid adlı sahabe dinden dönenlerle ilgili mücadele verirken Müslüman olduğuyla bilinen bir adamın cizye zekat vermediği için öldürüp hanımını cariyesi yaptığı olayı bilmiyorsun anlaşılan. Hz. Ömer bu adam yüzünden Müslüman yaptığım kabileler İslamdan nefret edecek diye huzursuz olup onun idam edilmesini istemişti. Bu yüzden yemen taraflarına gönderildi. Sadece sıffın savaşında 30 kimi tarihçilere göre 40 bin Müslüman erkek birbirini öldürdü. Bunların hanımları çocuklarıyla beraber esir edildi. Bunlar sahabe dönemi. Osmanlıya hiç girmeyelim istersen.
Bunlar doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Eğer bunlar doğruysa illaki bir şerefsizlik vardır ki cezaları bu şekilde verilmiştir. Peki sen gayrimüslim misin, niye islama karşı konuşuyorsun.
Ben İslama karşı konuşamam kendim Müslümanım. Sadece gerçekten samimi şekilde İslam dinimi Kuranı Kerimde bulacağıma inanıyorum. Kuran dışı yaşamanın acı sonuçları bunlar. Sahabe hayatını okudktan sonra keşke bu kadar bilmeseydim dedim. Bir sürü güzel hatıramı yok ettim.
Saçmalamıyorum şu an gördüğün şeyhlerin tarikatların cemaatlerin hepsinin şarlatan olduğunu söylüyorum. İslam dünyası rezalet kan ihanet felaketler içinde harap olurken inlerken cübbeli yanmayan kefen satsın Peygamberimizi rüyada göstereceğini iddaa ettiği terlik şeklinde dua satsın. Menzil şeyhi ayrı bir cehalet. TV'lerde batı truva atı acun ılıcalı gibileri milleti mahkum etsin beyin yıkasın. Diğer kanallar keyfine göre şakşakçılık yapsın halkı oyalasın. Ben sadece Müslümanım ne mezhep bilirim ne tarikat ne şeyh.
Ulan mezhepsiz müslüman olur mu. Alim ulemasız din olur mu. Sen hadisleri de inkar ediyorsun. Efendimizi rüyada görmek için bazı şeyler var. Bunlar hadislerde geçiyor. Yanmaz kefen diye birşey yok, bunu cübbeli kendi söyledi. Yani kafandan yalan uydurma. Öyle bir saçmalıklar dünyasında yaşıyorsun ki, inçe yaşadığını bile bilmiyorsun.
Evet mezhebe ihtiyacım yok. Eminim sen Kuranı hayatında bir defa bile açıp bakmamışsındır. Sana da o cübboşada başlatma. Sen o şarlatan şeyhlerini dinle ömrünü onların anlattığı sözde keramet masallarıyla geçir. Öteki tarafta görürsün anyayı konyayı. Zaten siz alışmışsınız bu evliya palavraları duymaya. Her sakallıyı babası sandığı için millet bu halde.
Kıranı senden daha iyi okurum. Ne artistliğini yapıyorsun. Senin bildiklerinin neredeyse tamamı yalan. Dünyanın hiçbiryerinde mezhepsiz müslüman olmaz. Ancak senin gibi sahtekarlar var. Sen münafık mısın, milleti mi kandırıyorsun. Bu zihniyetin ne mal olduğu belli. Yapmadığınız gavurluk yok, ancak islamı yalanlarsınız. Bari ikiyüzlülük yapmayın. Dürüst olun.
Hangi İslamdan bahsediyorsun? Şeyhin cübbelinin uçak sallandığında haşa Allahtan istedim olmadı ya Geylani yetiş dedim uçak durdu diyenden mi? Muhammed eşittir Allah diyenlerden mi olacaktım? Yoksa menzilin köpeğiyim ayısıyım diyen zır cahillerden mi olacağım? Yoksa şeyhinin gözüne bakarak bir an geçirmek bin sene tam teşekküllü Allah huzurunda ibadet etmekten hayırlıdır diyen sapıklara mı takılacaktım? Senin mezhebin dediğin diğer mezhepleri yalanlıyor çekişiyor. Ayrıca bu mezhepler piyasaya çıkmadan önce İslam yok muydu?
bu videoda sıkıntı o kadar çok ki tepkilerden kıvırıp ikinci bir video daha yapmak zorunda kaldı. Sonra o tuvalet taşı bu defa sakallı erkekler için değilde adaletsiz yöneticiler için konuşmuş muş. Duyan kim gören kim adı üstünde uydur gitsin menkıbe. Zaten ısrarla ben demiyorum diyor yoksa milletin bir anına gelir o menkıbeleri bir tarafına kaçar. https://www.youtube.com/watch?v=grCGRJOrWFg
buda en son ki tepkilere kıvırması :) sapkınlığını yalanlarını bir yere oturtamaz. Çelişiyor. Kuranda yok hadiste değil diyor sonra Kurandan hadisten kaynağı var diyor :) https://www.youtube.com/watch?v=NeJf8C5FWH0
Sanki videoların tamamını izledin de hüküm veriyorsun. Cübbelinin anlattıkları ayet, hadis ve alimlerin kitaplarında geçen şeylerdir. Başka birşey anlatılmıyor. Sen daha bunu kavrayamamışsın. Ahirette canlı cansız herşey konuşacak, şahitlik edecek. Ellerin, ayakların, bütün uzuvların, oturduğun koltuk, namaz kıldığın yer, taktığın takke yani kısaca herşey konuşacak. Tuvalet taşı niye konuşmasın. Hiç kıssalardan haberin yok ki, dini bilgin yok. O yüzden herşeyi inkar ediyorsun. Cübbelinin videolarında hiçbir sıkıntı yok. Boşuna uğraşma.
Arkadaş sen bana değil adamın ağzından çıkanlara bak. Uyduruk bir hikayeye hadis dedi diye o sözü Peygamber söylemiş olmuyor. Bahsettiği temmam denen kişi şair. Sen hadisin anlamını da bilmiyorsun ya en çok ona şaşıyorum. Peygamberim hadis yazın diye buyurmamış. Üstelik hadis yazanlara Kuran yetmedi mi ikinci kitap çıkarıyorsunuz diye uyarmış. Bu işlerle uğraşan kimseler aynı dönem içinde kendileri gibi hadis yazanları eleştirmiş şarlatan diye kötülemiş. Bunlar 4 halife döneminde sürekli yasaklanmış işlerdi. Ne hikmetse Peygamberimizden 150-200 yıl sonra Buhari diye biri çıkıyor gerçek hadisleri arıyor. Bulduğumun yüzde 80'nı geçersiz diyebiliyor. Herneyse sen bu boş işlerde devam et. Senin cübbeli ve saz arkadaşı diğer tarikatlarda Kuranı okumanızı anlamanızı zaten istemezler. Bu adamlar jet fadılla milleti dolandırır sonra zina yapanlar taşlansın diye Kuranda olmayan Recmi savunurlar.
Sen bu zamana kadar nasıl yaşadın. Kuran'da abdestin nasıl alındığını, namazın nasıl kılındığını detaylı bir şekilde yazmaz. Biz bunları hadislerden öğreniriz. Hadisler olmasaydı amel edemezdik. Çünkü ameli olan çoğu şeyleri hadislerden öğreniyoruz. Tabi sen bunların hiçbirini bilmiyorsun. Belki de hadisleri de inkar ediyorsun. Boşuna konuşmaya gerek yok.
Ben sana hadis yok mu diyorum? Sadece budanın bile sözleri günümüze ulaşıyorsa illaki hadiste vardır. Fakat yobaz şarlatanları gördüm mü dayanamıyorum. Peygamberim adına konuşup terlik yanmayan kefen satamaz. Bu dini Kurandan başka yerlerde arayanlar yüzünden bitmedi bu şeyhler hacılar hocalar muskacılar tacizciler din avantacıları. Kuranda bu kimselerden çok güzel bahsediyor. Okumak zor değil. Aç hangi konu kafana takılırsa bak. İnternette bir çok kolaylık var. Hepsi sıralanmış kelimenin geçtiği ayetler var. Bu kimselere ihtiyacın olmadığı gibi manevi maddi zarar veriyorlar. Tek yapacakları şeyhlerini övmek. Namaz konusuna gelince araplar mekkede binlerce yıldır namazı biliyordu. Peygamberimiz son şeklini verdi. Abdesti mezheplere göre mi alıyorsun? mezhepler çıkmadan öncekilere baksan herşey belli gerçek hadislerde.
Ne yobaz şarlatanı, iftira atıyorsun. Yobaz, dinde zorlama yapana denir. Kimsenin kimseyi zorladığı yok. Yine iftira attın. Yanmayan kegen sattığı da yok. Cübbeli bunu kendisi söyledi. Hocaya iftira atıyorlar. Hiç boşuna konuşma. Münafıkların, kafirlerin, ağzından konuşuyorsun.
Cübbeli hoca, ayet, hadis ve alimlerin kitaplarından anlatıyor. Hiç kafasından konuşmuyor. Eğer bunları yalanlıyorsan sen şaka düşmanı oluyorsun. Anlattığı ayeti inkar edersen zarar kafir olursun. Hadisi inkarda büyük günah olur, çünkü efendimize iftira atmış olursun. Alimlerin kitaplarını yalanlarsan alimlere iftira atmış olursın. Bu da büyük günahtır. Kısaca sen kafirlerin, münafıkların ağzından konuşuyorsun. Hep inkar ediyorsun. Sen de itikat denen hiçbir şey kalmamış.
hangi ayet, hadis ve alimlerin kitapları? Bu hadisçileri hz. Ömer sopasıyla kovalamış sadece Hz. Ebubekir 500 tane Peygamberden duyduğu öğütleri yazmak istemiş fakat ileride şartlar değişir insanlar Kurandan faydalansın dieyerek vazgeçmiş. Bu da hadis kaynaklı bilgi. Benim adıma yalan konuşan cehennemdeki yerini hazır bilsin diyor hadislerde Peygamberimiz. Bir hadistede eğer benim sözüm Kurana aykırıysa siz Kurana uyun diyor. Eee şimdi Kurana göre yaşayanlar suçlu bu alim dediğin sandığın üçkağıtçılar evliva öyle mi?
sen her sakallıyı babası sanan bir zavallısın. ömrünü bu soytarılarla geçirmeye devam et. bir gün anlarsın dediğimi ama o zaman sapıtmandan korkuyorum.
herşeyi inkar etmiyorum ama herşeyi sorguluyorum. din avantacılarına skktrri çektğim günden beri huzurluyum. siz bunlara koştukça bu rezillikler bitmeyecek gibi. https://www.youtube.com/watch?v=jA-PX1Kr_r8
Bu adamı tanımıyorum. Bu adamın yaptığı yanlış, kendini yüceltiyor gibi hareketler yapıyor. Ben sana cübbeli Ahmet hocanın sahtekar olmadığını söylüyorum. Hatta en güvenilir hocalardan. Adama iftira atıyorlar. Ama bu gönderdiğin videodaki adamın nasıl biri olduğunu hiç bilmiyorum.
yani bu adamın sözlerini cübboş söylese hoşuna gidecek bir hikmet mi arayacaktın? Bu adam menzilden sonraki 3. büyük tarikatın şeyhi. aklın çalışınca bazı şeyler hoşuna gitmiyor değil mi? bu videoda cübbelinin şeyhi mahmut ustaosmanoğlunun. https://www.youtube.com/watch?v=cypclIFmClo
Sen cübbeli Ahmet hocanın anlattıklarına inanmıyorsan, dalga geçiyorsan hakkaten sahtekarsın. Ya çok cahil bir insansın, ya da kafirsin. Yoksa senin yaptığını müslüman bir insan yapmaz. Ancak kafirler yapar.
sahtekar senin takıldığın kimseler. her sakallıya güvenme diyorum. bunların hiç bir özelliği yok zır cahil kimseler. tek yaptıkları kendi şeyhlerini övmek.
En İyi Cevaplar