NTV Berrak Tüzünataç'ın Men of the Year ödül gecesinde giydiği elbise için davetkar şeklinde bir başlık atmış. Berrak Tüzünataç da konuyu hemen taciz olaylarına getirmiş. Sizce bu tarz görüntülerin ülkemizde yaşanan taciz olaylarında payı var mıdır?
Doğru demiş kadınlar zaten erkekleri çekmek için açıyorlar bir yerlerini kimse inkar etmesin, bir erkek size bakınca sapık vb oluyorsa buna da kesin hüküm koyabiliyorsanız açan kadınada bilerek açıyor erkeklere gösteriyor demeye hüküm getirmeye bizim de hakkımız var ki bu gerçek zaten, para karşılığı ilişki yaşayan bunu mesleğe çeviren kadınların açık saçık giyinmesi işini yapabilmesi için bir yerlerini açması, sonrasında normal bir kadın'ında o kadınlar gibi açınması o kadın'ı onlardan yapar zaten, Tıpkı beyaz çorap giyen her erkeğin sorgusuz sualsiz kro sayılması gibi.
Herşeyi bir kenara bırakın, kadınların giydiği elbiselerin tasarımlarına iyi bir bakın, erkeklerin cinsel fantazilerine göre dikilmiş anlayın beyinsizler, yırtmaç nedir erkeğin kadının kasığını görmeyi hayal etmesinin ürünüdür. Jartiyerler falan filan hep erkeklerin fantazi ürünü hayal edilip sonra dikiliyor. Şu yırtmaçlı dekolteli elbiseler kadının frikik vermesinin elbise haline getirilmiş halidir yani istesende istemesende erkeğe frikik veriyorsun kadınlar kukla olmuş farkında değiller.
tacize uğrayan çocukların hallenilen damacanaların müsebbibi bu kadınlar dedim üzerime atlayacaklardı. doğru söze ne denir. medyada sokakta orda burda gördüğü kadınlar süslüyor o sapıkların hayallerini sonra elinin altında ne varsa. en ulaşılabilir neyse ona gidiyor. kadın erkeğin dikkatini çekmek için soyunur kim ne derse desin ben başka şeye inanmam.
Kesinlikle öyle ama şu damacana meselesi ayrı bir olay çünkü kadınlarda aynı şeyi yapıyor muz patlıcan yastık vb şeylerle damacana olay oldu çünkü insanlar ondan su içiyor
O değil de sen nisanlıymişsın be yavrum evli hatunla asla işim olmaz prensip meselesi bak evlenmeden önce son fırsatların ona göre evlendikten sonra asla tadamazsın o özel zevkleri
Bak şimdi ama bebeğim eşeğin aklına önce karpuz kabuğunu sokuyorsun sonra da şikayet ediyorsun ben şimdi o kalcalara o göğüslere nasil göz dikmeyeyim yaaa 😕
Şu ülkenin gerilemesinin en büyük sebebi, bu zihinler. Mini etek giyen kadın, davetkar falan değildir, istediğini giyer. Hayır, yani benim anlamadığım şey de, her erkek sırf bacak gördü diye tahrik mi oluyor? Bu ne leş bir zihin. Neyse, hayır davetkar değildir.
@Francesco_Rojo Acabaa, sana ney benim fikrimden? Al çıkar, sokakta gez. Bana ney senin şeyinden? Sen git sokakta çıplak gez, ben yine karışmam sana. Kimseye karışmam ben. Ayrıca, mini etek giymek ne ara sınır oldu? Manyak mısın nesin ya.
@Francesco_Rojo Burası özgür bir ülke, kimin ne giyip giymediğine karışamazsın. Laik bir ülkede yaşıyoruz. Ben de çıplaklığı abartanları hiç anlamam, saçma bulurum (mini eteği saçma bulmam, çıplaklığı abartanları saçma bulurum) ama yine de karışmam. Ben rahatsız oluyorsam, başımı başka yere çeviririm. Kendinle kıyaslama beni, seninle ben aynı değilim. Kafamı çeviririm, bakmam.
Kadın vücuduyla erkek vücudu bir mi? Senin hassas bölgelerin var. Mahrem bölgelerin var. Benim tek mahremim önüm şimdi konuşturma beni anladın sen. O da olması gerektiği gibi.
Senin mahrem bölgelerin daha fazla.
Değerlendirmeni yaparken buna göre yap. 2 tarafı da bir tutma
@Francesco_Rojo Senin mahrem bulduğun şeyi, ben mahrem bulmuyorsam? Herkes senin dininle aynı dine mensup olmak zorunda mı? Ben belki Müslüman değilim? (Ayrıca, bana göre çırılçıplak sokakta gezmek abartı, saçmalıktan ibaret. Ama mini etekle dolaşmak ya da tayt giymek falan hiçte öyle değil. Mini elbiseler de aynı şekilde. Ama ben, sokakta birisi çırılçıplak dolaşıyor diye, rahatsız olmam. Kendisinin seçimi, öyle dolaşmak istiyormuş derim, bakmam o kişiye. Rahatsız oluyorsam da hiç bakmam.) Şunu da unutma; burası laik bir ülke. Müslüman bir ülke değil.
Abi burda bazı salak erkekler erkekler çekmek için dekolte giydiğimizi vs söylemiş he mq işimiz gücümüz yok bizim kızlar olarak sizin dikkatinizi çekip davetkarlık yapıcaz kendinizi bu kadar önemsemeyin bence erkeklere diyorum) bi kadın istediğini giyebilir kadın ödül almış ya tabi giyicek isterse hiç bişi giymez sizene ki bundan bir kız veya kadın hiç fark etmez hiç bi zaman bir erkeğin dikkatini çekmek için bir yerlerini açmaz. ya fizğini göstermek istiyordur ya da tarzı odur başka hiç bi açıklaması yok. bu soruyu paylaşman bile senin ne kadar ezik bir karakterin olduğunu gösterir sadece oylamayla zatn akıllılar kazanmış. BİZ KADINLAR OLARAK BİR BACAK DEKOLTESİ GİYDİK DİYE ORS OLMAYIZ, DAVET ETMET İSTESEK DİREKT EDERİZ EMİN OLUN BU ÖDÜLÜ KAZANAN HER KİM OLURSA OLSUN İSTEDİĞİNİ GİYER. TÜRKİYEDE BİR BACAK DEKOLTESİ GİYDİK DİYE TECAVÜZ EDİLİĞ ÖLDÜRÜLMEYİ HAK ETMİYORUZ. TECAVÜZCÜLERE BİR AY CEZA BİLE VERİLMİYOR ÇÜNKÜ ÜLKENİN ADALETİ LEŞ BİR DURUMDA ÜLKEYİ BEN YÖNETSEM TECAVÜZCÜLERİ TACİZCİLERİ HEPSİNİ İDAM ETTİRİRİM VEYA CİNSEL ORGANLARINI ZORLA KESTİRİRİM. KONUDAN BİRAZ ÇIKTIM FARKINDAYIM AMA ARTIK ERKEKLER İÇİN GİYİNDİĞİMİZİ SANMAYIN BIKTIM YA.
Oyle bir algi yaptilar ki sanki erkekler kopek baligi kan gorur gibi bacak gorunce duramiyor.. Ulan insani insan yapan iradesidir bir bacak gorunce taciz tecavuz ediyosa bunlari kafese kapatip afrika serengetiye atalim asiri yobazlasmaya basladi ulke...
Plaja da gitmeyin o zaman... Yabanci klipte izlemeyin mkdumun davarlari.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kimse kabul etmese de EVET Şunu anlayın; erkeğin cinsel hayatı "tahrik olma" üzerine kurulmuştur Kadınlar gibi duyguymuş sevgiymiş önemli değildir Birde bunu üstüne penis gibi saçmasapan bir organ eklenince işler değişir Çünkü sadece o penisin sertleşmesi bile azgınlığı kat kat yükseltir Neyse fazla yazmicam yine tecavüzcü dersiniz bana. Kadınlar ilgi alanımda değil...
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ama o bir tarafını açmayı medeniyet sayan kadına git söyle sen bunu. olmaz! kadın sırf daha rahat açabilsin diye erkek yaratılışından gelen özelliklerini törpüleyecek! çünkü açmazlarsa geberirler
Alakası yok bakmak istemeyen her şekilde bakmıyor sorun zihniyette sen şalvar giydir aklı uçkuruna çalışan yine taciz eder.! Zihniyeti değiştirmeli insanların giyim seçimlerine karışmadan önce. "Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche.
Tecavüz sapıklıkla alakalı değildir. Tecavüzcüden çok çok daha sapık olan ama tecavüz suçunu işlemeyecek tonla erkek dışarda gezer. Çünkü tecavüz ruhsal ve sinirsel bozukluklardan kaynaklanır. Sapıklıktan değil. O yüzden mini etek giyen tecavüze davet etmez.
istediğin kadar tekrar et bu ülkede hiçbir şeyin önüne geçilmiyor. o yüzden herkes kendi kendini korumak zorunda. zarara kendi rızasıyla gidene merhamet edilmez müstehaktır
Sizin gibilerin yasamayi bile haketmedigini dusunuyorum sahsen. Bunlarin onune gecilmemesinin en buyuk musebbibi sizin gibi normallestirenler.
Iddiasina varirim ki zaten su fotograftaki giyim tipinize terstir.
Iyi oluyor diyemeyeceginizden, aman onlar da gezmesinlerdi demek ayip olacagindan, sanki bu tur suclar normal, kurbanlar kabahatli ayagina yatma ahlaksizigina basvuruyorsunuz.
Tecavuzcuden daha az asagilikca bir davranis degil bu.
Birilerine mustehaksa, senin yedi ceddinden baslamasi lazim senin ben ta...
kimsenin giyimi bana ters değil. umurumda da değil. bu ülkede yaşamaması gereken birileri varsa bu yaşananların önüne geçmediği yetmezmiş gibi onlara çanak tutanlardır. herkes kendini korusan diyen birinin yaşamaya hakkı yok (!) ama senin kendini teşhir edeni savunurken önüne gelene sallamaya hakkın var öyle mi? asıl ben senin zihniyetine tüküreyim. anan bacın eşin açsın her tarafını dolaşsın sonra biri dönüp laf attığında cevap verme dik dik baktığında üstüne atlama. eğer yapmazsan erkek değilsin. yaparsan da soylediklerinin arkasında değilsin. gözümde hiçbir şekilde erkeklik namına değerin kalmıyor kısacası
Nasıl istiyorsa öyle giyinir, isterse çıplak gezer bunu davetkar olarak yorumlayamazsınız ki, siz kapalılara hallenen insanlarsınız... Bu fotoğraftaki de mini etek değil Kubilaylaylom.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
fotoğraf ve mini etek bağlantısı kurduğum bir cümle göremedim 😊
Sorun tacizi yapan kimsenin iradesinde. Adam düşük iradedeli ise ve üzerine sapıksa her türlü şeyi yapabilir. Daha geçenlerde Yozgat'ta bir adam heykelin arkasına geçmiş heykele halleniyordu.
Yine hayvanlardan cansız eşyalara kadar bunu yapanlar da var. Ancak açık giyinenlere daha farklı gözle baktıklarından ve bir de iradelerine hakim olamadıklarından bu taciz olaylarına açık giyinenler daha çok maruz kalıyor.
Damacananın suçu nee o zaman kardeşim? Yoksa damacayanaya dantelli örtü diktilerde adam onun için mi yaptı. Tabiii yaa şimdi açıklığa kavuştu her şey...
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bütün taşlar yerine oturdu suçlu olan damacanaymış 😂
Dav tkardır dedim ama değişir o ya fiziğine güveniyordur hoşuma gidiyordur dikkat çekmek için giyer ama bu demek değilki damacana muamelesi görsün esas sıkıntımız zihniyet
Ben pek sevmiyorum bu muhabbetleri. Ben çirkinim bikere herhangi bir kadının beni çağırmayacağını biliyorum ister çıplak gezsin ister etek giysin beni ilgilendirmez.
Evet kesinlikle payı var. Bir kadın sokakta çıplak dahi gezse kimsenin ona taciz-tecavüz hakkı yoktur. Davetkârlık böyle olmaz. Medya toplumda çok etkilidir. Berrak Tüzünataç doğru yapmış.
Git gez anayasaya göre yasak değil. Kimse sana dokunamaz. Taciz tecavüz edemez; sen böyle yapınca davetiye çıkarmış olmuyorsun.. Rahat olabilirsin.. İstiyorsan yap
Ben tacizi tecavüzü konuşmuyorum. Kadın beni taciz etsin ben niye bir kadını taciz ediyorum. Kendimi düşürmem... Benim söylediğim şey ; ADAM GİBİ GİYİNMELERİ VE BİR SINIRLARI OLMASI.
Ben sizin memelerinizi görmek zorunda değilim. RAHATSIZ OLUYORUM.
@LEMAN_1 Her yere aynı şeyi yazmış arkadaş, @Francesco_Rojo dilediğin gibi çıplak gez, kimse sana karışmıyor. Birisi sana laf attığında bile, suçlu sana laf atan oluyor. Neyin siniri bu? Herkes senin görüşüne katılmak zorunda mı?
Kardeşim burası şeriatla yönetilmiyor. İsteyen kadın çarşaf giyer , isteyen turban takar kapalı giyinir, isteyen saçı açık olur yine orta halli takılır, isteyen daha rahat daha çok açık takılır.. İsteyen istediğini yapar. Bu ülkede kadınının ne giydiğinin önemi yok çaraflı kadına da tecavüz edildi. Nefes almamızdan tahrik oluyorsunuz. Rahatsız oluyorsan o kadının göğsüne bakmıycaksın. Kadında kimseyi taciz edemez erkekte! YETER kadınların kıyafetiyle yok gülüşüyle bedeniyle uğraştığınız.. Ne örümcekkafalı insanlarsınız. Abuk sabuk konuları dağ yaptığınız için bu ülke gelişmiyor. Bir tarafın kadınları uzayda şarkı söylüyor. Diğer tarafta kadın azıcık yırtmaçlı giydi diye davetkâr oluyor.. Ayıp ya cidden.
"Diğer tarafta kadın azıcık yırtmaçlı giydi diye davetkâr oluyor"
sana dediğim şey bu değil. Benim örneğim kadın memelerini komple açmış bir tek ucu görünmüyor. Yırtmacı takmazsın ama burdakinden rahatsız olurum abi ! Dikkatim dağlıyor? Görmek istemiyorum?
Sen soyundun diye ben neden başka yere bakmak zorundayım ki. Neden benim görüş alanımı sınırlıyorsun... Böyle bir hakkın var mı?
@LEMAN_1 Yürü bee, sonunda. Bu zihniyetli insanlar yüzünden, ülke gittikçe geriye gidiyor. @Francesco_Rojo KARDEŞİM, İSTEDİĞİMİZİ GİYERİZ BİZ, SENİN KARIŞMAYA HAKKIN YOK. Madem bu kadar rahatsız oluyorsun, bakma. Bak diyen mi var? Derdin ney senin, sorunun ney?
Kadının göğüsü kapalı olsa da demekki sen oraya bakıyorsun. Her türlü görüş alanın kadının göğüsü demekki. Bakmıycaksın oraya kardeşim. Senin ona göz tacizinde bulunma hakkın yok. Erkeklerin namusu göz kapaklarıdır gerektiğinde kapamasını bilmelidir..
@Francesco_Rojo Sen demek ki, o kadının göğüsleriyle ilgileniyorsun ki bakıyorsun. İlgilenmezsen bakmazsın, bu bu kadar basit. Şimdi tecavüzcü zihniyetini al ve git.
Bu yazdıklarını annen görse utanır senden. Daha fazla konuşmaya gerek yok. Eğer tacizdan içeri alınırsan hakim bu saçma fikirlerini tahrik sayıp sana ceza indirimi vermez bunu bilmiş ol. Senin görüş alanın ve başkanın olduğu yerde biter. Daha fazla yazmıycam. Cahille kavga etme ben hiç kazanamadım demişler o hesap.
@Francesco_Rojo Madem kılını kıpırdatmıyorsun, o zaman bakma kadınların sana göre 'Mahrem' yerlerine. O açıyorsa açar, sana ney? Cahillerle uğraşamam daha fazla ya.
Senin maciz diye alay ettiğin şeyi bir yakının yaşayınca söylediklerimin haklı olduğuna kanaat getirirsin belki. Bu kafayla devam et bakalım nereye gidicen.
Davetkar olmasının değil tahrikkar olmasının daha çok etkisi var. Tacize kadın erkek insanların 90% ı uğruyor. Ama tv de biyerini açanlar zaten bakılmasını istediği için bakanların tacizine uğramış saymıyor kendini.
Üç yaşındaki çocuk mini etek giyerek mi davet etmiş tecavüzcüyü? Veya istediği için mi adam uyuduğu odaya girmiş. Peki tecavüz edilen kedi de mi mini etek giyiyor, makyaj yapıyor. Bunlar böyle düşünenlerin bahanesidir. Kendi sapıklıklarını kapatmak için karşı tarafı suçlamaktır.
Bu elbisede davetkar olarak nitelenebilir hiçbir şey göremedim. Gayet konumuna yakışır şık bir seçim. Davetkar olsa idi dahi bu kimseyi alakadar etmezdi.
şunu farkettımkı aslında bır cok kötü dusuncenın sahıbı kadınların kendısı. ortada hiç bir mesele yokken yalandan bişiler çıkarıp gündem yaratmama mı desem uğraşacak iş mi arıyorlar desem tuhaf tuhaf vakalara ımza atıyorlar !!!
Düşünceler zihinde gizlidir, evet daha çok dikkat çeker evet bakılır ancak bu karşısındaki örümcek beyinin düşüncelerinde olup bitendir. Davetkar dersek ülkedeki tüm tecavüz olaylarına o örümcek beyinle bakıyoruz demektir.
Sizin yüzünüzden Türkiye gelişmiyor. İsteyen istediğini giyer. O kısa giydi diye bacım olmuyor. Ama sizin gibi seviyesi düşük insanlara laf anlatılmaz..
mini etekli değildi daha ulaşılabilirdi malesef. mini etekli onun hayallerini süsledikten sonra aklı en yakın olana gitmiş olabilir tabi bir ihtimal. her halükarda iğrenç bir şey kıyaslamaya gerek yok
Ya saçma saçma konuşma haşa Allah bişey bilmiyor siz biliyorsunuz Allah neden kadınlara mahreminizi kapatın dedii çünkü erkekler tahrik olmasın diye öyle olsa erkeklere siz bakmayın kadınlar açık saçık giyilebilirler derdi
Beyinin boyu ne kadar büyük olsada o mini etek her iffetli erkeğin aklını yarıya indirir aynen o mini eteğin kısalığı gibi... Erkeğin hormonlarını cezbeden üçüncü bir cins insan yoktur... Erkekleri eleştirmek yerine tahrik edip davranışlarını görüp anlamak yerine hem niyetini sorgula hem de adamı anlamak için Kur'an ı oku... Adam çıplaklığını görürse huyunu değil de bedenini sevdiğini ilk önce sen zannedersin öyle ve böyle giyinmenin farkını kendin hissettiğin sürece o seni özelliklerini sevdiğini bile ikna edemez ki sen zaten kendinden emin değilsin ki bedenini öne sürüyorsun bu konuda hiç bir erkek kendinden emin değil diyemeyiz hangi erkeğe gel yat desen yapar ama neden yapmaz çünkü Allah'ından korkar. Birde yok mu böyle minik etek giyen kız erkek konuştuğu zaman otuziki dişini gösterir daha ne görmek lazım herşey ortada sanal cinsel ilişki meydanda hayasızlığı yaratan kadınlar erkeklerin düşüncelerini tetiklemeyeceksin aksi takdirde aradığın prens seni prenses yerine eskort görür
En İyi Cevaplar