Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte sen bu zihniyetle devam et. Gelmiş burada sırf bakabilmek için savunma yapıyorsun tıpkı bir tecavüzcünün onun da gönlü vardı ama demesi kadar saçma. Konu mini etek değil ben hayatımda etek giydiğimi hatırlamıyorum normal pantalon giyiyorum fakat bakacak olan yine bakıyor anladın 😉 Gözlerine perde çekemiyor musun? Hadi genç kız giydi öyle kıyafetlere hevesi var diyelim bakma kardeşim bakma. İnan o sen bak böm böm bak diye değil kendi hevesi için giyiyor. İnşallah ilerde karına kızına bakarlar da o zaman görürsün , daha iyi anlarsın.
129 Yorumla
Soran+1 yılBakmasında bir problem yok.
Sen mini etek giydiğin an ona bakma özgürlüğünü kendi ellerine veriyorsun, çift standart oynamayın, erdemli olun.
Genç kız heves yapmış giymiş, giyebilir elbette. Herkesin onun bacaklarına, bakma özgürlüğü var. Madem rahatsız olacaksın giyme o zaman mini etek.
Ben madem bacaklarımın görünmesinden rahatsız olacağım, o zaman şort giymem.
Senin zihniyetine göre ben baktığım için sapıksam, oda gösterdiği için sapık oluyor?
Soran+1 yılGözlerime neden perde çekeyim KADINLAR rahatsız değil ki bacaklarının görünmesinden. Öyle olsa giymezler o kadar zaten.
Ayrıca yobaz değilim karıma kızıma baktılar diye namusum kirlenmiyor korkma. Dünya bunları aşalı çok oldu 2000 sene geriden gelmeye devam edin.
Erkek bakınca sapık oluyor, kadın öyle giyince hevesli. Bu saçmalık...
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde çelişkiye düşüyorsun. Hem diyorsun ki açık giyinmesin yobaz gibi hem de diyorsun bakarım bu çağdaşlık. Hay senin olmayan kapasitene...
Soran+1 yılKendimle çeliştiğim falan yok.
İstediği gibi istediği yerde giyinebilir.
Sadece bacaklarını açıp bacaklarının görülmesinden rahatsız olması, o kadının kendi kendi ile çelişmesidir.
Bana hakaret etme küfür etme gibi bir hakkınız yok.
Kadın istediği gibi giyinebilir, sadece insanlar erdemli olsun, çift standart oynamasın.
Cevap sahibi+1 yılGözün zinası bakmaktır. Ne yaparsan yap senin tercihin daha fazla potansiyel tecavüzcüyle muhatap olmak istemiyorum.
Soran+1 yılÖyleyse oda gözüme zina gibi gelecek kıyafeti giymesin. Bu düşünceye göre oda günaha giriyor. Çünkü zina tek başına yapılamaz.
Bakmak ve "tecavüz" arasında nasıl bağ kurabildin... Hayret...
Cevap sahibi+1 yılO açık giyiniyorsa kendi tercihi ve günahı ama açık giydi diye bakman gerekmiyor ki bu da senin günahın. Boyle bakan kisilere abazan deniliyor. Bunu da öğren. Ayrıca zina sadece ten tene olmuyor senin bakmandan da zina. Anlatabiliyor muyum? Gerçi ben anlatiyorum ama sen anlamıyorsun görüldüğü gibi.
Soran+1 yılİslam'a göre kadının o şekilde giyinmeside uygun değil ona bakarsan? Ben İslama değil, mantığa göre konuştum.
Yaratılış gereği erkek kadından tahrik olur, bundan daha doğal hiçbir şey yoktur. Madem benim ona bakmam zina, oda günaha girmiş oluyor doğru mudur? Sonuç olarak o şekilde giyinerek beni tahrik etti?
Abazan falanda değilim ayrıca. İnsanlar o kıyafetleri ilgi çekmek ve iyi görünmek için giyiyor.
Soran+1 yılAnlıyorum ne demek istediğinizi ve saygı duyuyorum. Sizi sinirlendirmek için ya da kötülük olsun diye yazmıyorum bunları.
Sadece kadın-erkek eşitliğini sağlamak istiyorum artık.
Soran+1 yılSizi sinirlendirmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKadın tahrik olmuyor mu sanki? Hani kadın erkek eşitliğini sağlamaya çalışıyordun? Kadının da hormonları var , bakma isteği var ama kendini sınırlamasını biliyor , sınırlayamayan da yapıyor yapacağını zaten bu bizi ilgilendirmez. Ayrıca ben açık giyinince günah olmuyor demedim günah fakat o giydi diye senin bakman gerekmiyor. İslam'a göre değerlendirme yapmam diyorsun ama "yaratılış gereği " cümlesini kuruyorsun. Bence sen otur düşün ya çok çelişkili birisin dediklerin zaten mantıklı değil bir de kendi mantığınla çelişiyor 😊 bu arada ben zaten feministim kadın erkek eşitliğini her yerde savunurum bana ders vermeye kalkışma lütfen 😉
Soran+1 yılÖncelikle ben İslam'a göre konuşmadım bakın tekrar ediyorum.
Allaha inanıyorum ben ve yaratılışa inanırım. Bunu söylemenin İslamla ne ilgisi var? Deist olsam bile bunu söyleyebilirim ki değilim Müslümanım.
Hem Feminizm kadın-erkek eşitliği istiyorsa neden şuana kadar erkeği savunan tek bir cümlesi yok? Tek bir hareketi yok? Sürekli kadını haklı çıkarma peşindeler?
Ayrıca erkeklerin cinsel güdüsü her zaman kadınınkinden çok daha fazladır.
Kendimle çeliştiğimi nereden çıkardınız?
Bir kadının rahatsız olması erkeğin öldürülmesinden bile daha çok ses getiriyor toplumda buysa eşitlik adalet buyur burdan yak
Soran+1 yılTürkiyede feminizm erkek düşmanlığı haline geldi.
Kadın istediğini yapıyor ama erkek sınırlanıyor. Nedir bu?
Cevap sahibi+1 yılTam tersine hâlâ feminizmi anlayamamışsın ve konuşuyorsun. Ülkede kadın cinayeti tecavüzleri mi fazla yoksa erkek mi? Tabii ki kadın. Bu ülkede kadın nerede hakettiği değeri alıyor al en ufagindan sensin örneği kadın istediği gibi giyinemiyor bile neden? Çünkü bir takım abazanlarin tutamadıkları hormonları yüzünden. İste bundan dolayı kadını savunan sözler fazla. Anladin 😉Saçma seyler söylüyorsun ben bu lafları çok duydum bu konuları tartistigim ilk kişi değilsin ben artık bunların suçlu psikolojisi olduğunu düşünüyorum çünkü hep aynı sözler
Soran+1 yılHayır, ülkede ölen erkek sayısı çok daha fazla, cinayete kurban giden erkek sayısı çok daha fazla, iş kazalarına giden erkek sayısı çok daha fazla, erkeğin yaşam kalitesi çok daha düşük.
Halen feministlerden ses seda yok, ama lafa gelince Feminizm erkek ve kadın eşitliği istiyor hani nerede eşitlik?
Suçlu falan değilim. Erkeğin en büyük hakkı olan Helali ile evlenmesini bile kınayan bir akım Feminizm. Benimde tartıştığım yüzlerce feminist oldu ve emin ol sadece 3-5 tane gerçekten objektif bakabilenlere rastladım.
Erkeği yerme amacı taşıyan hiçbir akımı desteklemem.
Feminizm eşitlik değildir.
Soran+1 yılKaldı ki en basit örneği sensin; erkek sırf kadına baktığı için suçlu oluyor nedense... Saçmalık bu.
Cevap sahibi+1 yılNerede tacize uğrayıp ölen erkek sayısı fazla. Hangi kaynak bu yaz da öğrenelim
Cevap sahibi+1 yılErkek kadına baktığı için değil bedenini gözleri ile rahatsızlık verdiği için suçludur.
Cevap sahibi+1 yılNormal bak kimse sana bakma demiyor ama böm böm bakma anlıyor musun? Ama sen kalkmış hâlâ istediğim gibi bakarım diyorsun yok öyle bir şey
Soran+1 yılBön bön bakmıyorum zaten rahatsızlık verecek şekilde bakmıyorum.
Rahatsızlık vermeyi doğru bulmuyorum demiştim zaten hocam. Normal bakıyorum. Oda doğal bir durum zaten.
Sadece tecavüzle ölçülmez insanların mağduriyeti. Yani şimdi öfkeli okuduğunuz için bu çocuk kıllık yapıyor gibi geliyor size ama cidden öyle bir niyette değilim
Cevap sahibi+1 yılEee o zaman kaç saattir sorunun ne? Biz sana bakma demiyoruz ki. Mesela göğüs dekolteli bir kadın diyelim sen bunu gördün tamam ama tekrar tekrar defalarca bakma diyoruz. Bunu anladiysan problem yok. Ama ben şu erkek taciz ve şiddettinden ölen erkeklerin fazla olduğu kaynağa bakmak istiyorum çünkü TÜİK kendi resmi sitesinde böyle bir şey yok. Linkini at bakmak istiyorum
Soran+1 yılErkek cinayetleri çok fazla ancak basına yansıtılmıyor diyorum ben hocam, artık TV'lerde erkek cinayetlerini normalleştirdiler, aynı şehit haberlerini normalleştirdikleri gibi... Erkek cinayetleri, kadın cinayetleri gibi ayrıştırılmıyor, bununda etkisi var.
Demek istediğinizi anlıyorum rahatsız etmek istemiyorum kimseyi.
Cevap sahibi+1 yılHangi üye olduğunu biliyorum guru olduğunu da gizliliğine güvenerek konuşuyorsun yalnız bıktırdın yani tamam bak kardeş bak tüm kadınlar sana helal zaten eyv.
Soran+1 yılBil kardeşim sorun değil. Kadınlar bana helal demedimki ırzına geçmiyorum ya sonuçta evet guruyum Bakırköylüm adımda sıkıntı yok. Neyse iyi günler
Cevap sahibi+1 yılEvet yanılmamışım. Bir gün şu zavallı düşüncelerinden kurtulursun umarım iyi günler
Soran+1 yılHerkesin kendi fikri... İyi günler... Benim olduğumu nasıl anladınız biraz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılGözlem ve analiz diyelim 😉 iyi günler
Soran+1 yılHarika, gözlem iyidir 👍 İyi günler
- +1 yıl
Ben bol bol mini etek giyen bir kadın olarak bunu savunmuyorum asla bence saçmalamışsın. Göz kiminse istediği yere bakar. Bir kızın mini etek giyme özgürlüğü varsa erkeğin de bakma özgürlüğü vardır. Mini eteği giyen zaten bunu bilerek giyiyo. E erkek bu tabiki bakacak. Bakmak taciz değildir ayrıca fiziksel temas tacizdir. Kimse kimseyi baktı diye mahkemeye de veremez ama gelir elle taciz yaparsa o zaman basarım savcılığa dilekçeyi. İşte o suçtur. Evet mini etek giyen erkekler baksın diye giymez hevesli olduğundan sevdiğinden giyer ama bazı kazmalar sanki erkekler için giyiyormuş gibi bir algıya sahip oysaki yanlış.
En İyi Cevaplar
Ben de sürekli mini etek giyenlerdenim evet hak veriyorum göz adamın nereye istiyosa bakar hatta oturmayı bilmiyosa bir kadın iç çamaşırına bile baksın sonuçta göz sahibinin her yere bakmaya hakkı vardır. Ama fiziksel temas ellema okşama olursa valla savılığa kadar giderim bakmak onun özgürlüğüdür ama herkesin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bitmek zorunda. Sadece kendisi olmayan şeye bakar durur.
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bende aynen sizin gibi düşünmekteyim.
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak kimse bir an baktin diye bozupmuyor, malak gibi seyreylemek ioe bir bakmak ayri seyler.
Yolda kendine bakilsa ne bakiyon lan diye kavga cikaracak tiplersiniz en nihayetinde.
Insanlara rahatsizlik vermeme istegi niye bu kadar uzak size ve 'Baharim amugagoyim, zaten bahsinlar istuyuler ellam' demek icin nasil bir mantik silsilesi lazim?720 Yorumla
Soran+1 yılHayatım boyunca biri bana baktı diye kavga etmedim hiç.
İnsanları gereksiz yere yargılıyorsunuz.
Madem rahatsızsın giyme o eteği, şortu? Giy diye kimse silah dayatmıyor.
Bu kaslı erkeğin kaslarını sergilemek için dar tişört giyip ağlaması ile aynı şey.
Kadın ile erkek vücudu arasında hiçbir fark yok.
Ve son olarak insanları tahrik etmek için minicik giyen kadın sayısı inanılmaz fazla!
Soran+1 yılÜlke olarak kaç sene gerideyiz yahu...
Mini etek giyene bakan ne zamandan beri sapık oluyor sürekli baksa bile?
Bu zihniyetine göre kadında onu giydiği için sapık oluyor?- +1 yıl
Cunku karissindakinin insan oldigunu unutuyor.
bir de millet olarak kac sene gerideyiz diyor, hangi gelismisi gectim, Dogu Avrupa ulkesinde bile erkekelrin yoldan gecen mini etekli kadina dakkalarca baktigini gordun?
Kimse soyle bir suzmeden rahatsiz olmuyor, ama 'giyme mk o zaman' diyerek barzolugu hakli cikarmak da neyin nesi?
'Insanlaro tahrik etmek icin' diyor. Ne yani, dana gore kadinlar 'mini etek giyeyim de gun gormemis abazalar okuz gibi baksin' mi diyor?
bir de ayak yapiyor bak kendini akilli danarak, 'kadin ile erkek vucudu arasinda fark yok' diye. Ee? Bu birini sirk maymunu gibi dikizlemeyi hakli cikarmiyor.
Bir kadinin da bir erkegi rahatsiz edecedecek hallere girmesi yanlis zaten.
Amma kivranmissin bakiyorum da.
- +1 yıl
Kabul edin mk, insanlara rahatsizlik verip bir de ben ne yaptim ki, bakmanin neresi taciz diye kendini savumuyorsunuz barzolar.. olarak.
Soran+1 yılHiçte kıvırmadım.
Sözlerimin sonuna kadar arkasındayım.
Kadınların o eteği giyme sebebi güzel görünmek ve ilgi çekmek. Dekolte giyen kadınların, vücut hatlarının görülmesinden rahatsız olduğunu sanmıyorum. Sonuç olarak fiziğini elbette sergileyebilirsin, ne olursa olsun kim olursan ol istediğin gibi giyinebilirsin. Sen insanların bacaklarını görmesinden rahatsız oluyorsan bacaklarını göstermeyecek bir kıyafetle çıkarsın sokağa... Mini etekle çıkıp bana baktılar diye ağlamak çifte standarta giriyor.
Görülecek elbette mini etek giydiysen bacakların, insanlar neden bakmamak için kendini kassınlar? Ne sen baktın diye sapıksın, ne o öyle giydi diye f*hişe...
Ben giyime kuşama değil, tutuma takılıyorum şu an zaten... Herkes ne giyeceğine karar vermekte özgür...
Ama kusura bakmayında rahatsız olacak insanın öyle giyineceğinide sanmıyorum. şu an günümüzde süzmeden bile rahatsız oluyor insanlar.
Soran+1 yılDoğu Avrupada cinsellik meşrudur bu nedenle bu tip olaylar göremezsin.
Türkiyedeki gibi mahalle baskısı yok. İnsanlar sapıklaşmıyor. Her şeyi normal görüyor. Orada kadın bacağına bakanıda yargılamazlar zaten emin olun. Çünkü doğal ihtiyaç gözü ile bakılıyor. Öylede olmalı zaten.- +1 yıl
Anlamak niye zor belli degil.
Kimse bakiyorsun diye degil aha da su bebenin buyuk hali gibi bakilmasina laf ediyor.
galeri7.uludagsozluk.com/.../...-bakisi_406280.jpg
Dogu Avrupa'da yasiyorum 7 senedir, ozellikle turk ve araplara 'Ne bakiyorsun' diye hirlayan, 'turkler cok yilisik' diyen kac tane hatun tanidim haverin var mi?
Gidip gormediginiz yerler uzerinden partal atiyorsunuz.
bir bakarsin kiz farkedip ilgi gosteriyorsa tsmamdir, yok rahatsiz oluyorsa okuz gibi bakip 'Transparan bluz giymis, sutyeni falan belli, memeleri ortada, gostermesin amugagoyim' demezsin bu tum dunyada boyledr. .
Abi onlarda dogal ihtiyac, tavsan gibi dikisiyorlar falsn hee tabi hee mk
Soran+1 yılHerkeste doğal bir ihtiyaçtır.
Tabiki gözleri belertip bakmak doğru değil, kişi kendine yakıştıramaz herşeyden önce. Yakıştırmamalı daha doğrusu.
O kadar dekolte giydiyse amacı ilgi çekmektir. Tabiki istemiyorsa kimse rahatsız etmemeli.
Ama kimse kimsenin niyetini bilemez. Sonuç olarak böyle giyenmek değil, iki yüzlülük yapmak ayıp. Madem rahatsız olacaksın ne diye dekolteyi sonuna kadar açıyorsun değil mi? İnsanlar sana bakmayacak bana mı bakacak?- +1 yıl
Yau allah allah, aga ne kalin kafali ciktin, neyin ikiyuzlulugu?
Guzel gorujmek istemek ile birilerinin yilisikligiyla yzugoz olmak bir mi?
Ne yani? Dekolte giygiymemis bir kadina ilgi gostermek abes, ama dekoteliyse rahatsiz da olsa hakli miyiz?
Ayrica yaz ayindayiz, sort giyenlerin cogu sicaktan giyiyor, sen bakasin diye degil
Soran+1 yılŞort giyiyorum bacaklarım görüldü diye ağlamıyorum.
Eminim sizde böylesinizdir.
Kadınlar mızmızlanıyor bence.
Biri baktı diye kimseden birşey eksilmez.
Soran+1 yılBen kıyafete değil tutumlara laf ediyorum.
Soran+1 yılRahatsız etmek tabiki doğru değil... Tacizi tecavüzü doğru bulmuyorum sevgisiz hiçbir şey olmaz.
- +1 yıl
Yani simdi sen ne diyorsun?
Diyelim bir kadin sana bakmandan dahatsiz oldugunu soyledi 'Baktik da tecavuz mu ettik? bir yerin mi eksildi, ne mizmizlaniuorsun' mu dememiz lazim.
Ota boka huylanip tribe giren kezbanlar var, ama bahane etmek gereksiz
Soran+1 yılEğer rahatsız olduğunu belirten olursa zaten birşey etmeyeceğiz herhalde bizde karşıyız rahatsız etmeye.
Sorun artık kadınlarında tahrik etme amaçlı giyinmesi.- +1 yıl
Kike gore neye gore. Pantolonu gectim, ayak bileginden tahrik olan tipler var.
Sicak yaz gunu sen tahrik olma diye parkayla gezecek herhalde millet
Soran+1 yılYahu sapıklar var kardeşim yok değil Eyvallah.
Sapık her türlü sapık, onlar çarşaf giyen kadına bile sulanır.
Ama anlamıyor musunuz?
Artık kadınlar sadece ilgi çekmek için mini etek giyiyor.
Sıcaktan bunalma falan değil. Gerçekten. Ben niye bakmamayayım kadın sergiliyor zaten gözlerden çekinse sergilemez? Az mantık!
Soran+1 yılErkeği kısıtlama çabanız nedir anlamıyorum yahu bu ülkede kadın istediğini giyebilir erkekte istediğine bakabilir bu kadar basit
- +1 yıl
Yav bosver, zaten bu kafayla anca baktiginla kalacaksin, o elinden gideck diye korkuyorsu herhal.
Olabilecek her sekilde izah edildi sana, inatla aymi seyi papagan gibi tekrar ediyorsun
Soran+1 yılTamam hocam herkesin kendi görüşü, saygı duyuyorum Eyvallah. Baktığımızla kalıyoruz zaten birşey yapmıyoruz ya sonuç olarak. Millet tecavüze kadar bağladı olayı.
Neyse Eyvallah tekrardan
her nasıl giyinmişse giyinmiş 1 kez bakarım 2. kez bakmam. Ya rahatsız olur ya götü kalkar.
04 Yorumla
Soran+1 yılRahatsız olmaz olacaksa neden onu giyiyor?
Götü kalkabilir ama o ayrı mesele...- +1 yıl
kardeş mini etek hoş gösteren bir sey belki birisinden hoşlanıyor onu etkilemek için onu giydi beni ilgilendiren bir sey yok ya da sevgilisiyle buluşacak yemeğe gidecekler bir seyler yapacaklar öyle giyindi yine benlik bir sey yok. Bu durumlarda ben bakınca rahatsız olabilir buda normal bence.
Soran+1 yılBakabilirsin kardeşim kimse sana engel koyamaz.
Bunda bir sakınca yok ki...
Baksanda kimsenin sana laf etme hakkı yok.
Artık tüm ülkeler bu tabuları aştı, kimse tecavüz etmeden sapık ilan edilmiyor ama Türkiyede maalesef bakan değil gözü kayan sapık!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılbakmak var bakmak var. kezban hemcinslerim her türlüsünde mızmızlanır evet o konuda haklısın. ama genele yayarsak olayı. yiyecek gibi bakıyosunuz. herkes güzel görünmek ister. kadın erkek farketmez. ama yiyecek gibi bakmak başka. güzelliğine vs bakmak başka.
217 Yorumla
Soran+1 yılYiyecek gibide bakabilir, buda bir sorun değil bu bir taciz değil ki...
Genelde cinselliğin çok ayıp görüldüğü Ortadoğu ülkelerinde var bu durum zaten, Avrupada ABD'de bırakın bakmayı gidip yanına konuşabiliyorsunuz istediğiniz gibi zaten.
Bence bizim kızlar çok mızmızlanıyor. Sorun erkeklerde değil.- +1 yıl
senin gibi zihniyete sahip insanlarla hiç muhattap olmuyorum. senide bir kadın doğurdu. belki kız kardeşin filanda vardır. belki eşin vs. onlar adına üzüldüm gerçekten. gidip konuşmak sohbet etmek başka bişey yiyecek gibi bakmak başka. bu taciz değil diyen benim gözümde geleceğin tecavüzcüsüdür.
Soran+1 yılYiyecek gibi bakmak nedir?
Mızmızlanma çok bizim milletimizde... Dünyanın hiçbir yerinde yok böyle şeyler. Kimse baktığı için sapık ilan edilmiyor ve kimse mini etek giydiği için yargılanmıyor. Biz toplum olarak herhalde cahiliye devrini yaşıyoruz. Vücutçu bir erkeğe bakmanın nesi ayıp, adam fiziğini sergiliyor, bu kadın içinde geçerli?
İnsanlar her şeyi abartıyor. O sana öyle baktı diye namusun kirlenmiyor, veya onunda namusu kirlenmiyor. Ortada cinsel bir temas yok, taciz yok.
2 tane ablam var biri senin yaşlarında, çok sevdiğim bir annem var ama şuana kadar bir kere olsun insanlara cinsiyetçilik yaptıklarını görmedim.
Tecavüz ise en çok bağnaz toplumlarda yaşanıyor.
İnsanların istediği her yere özgürce bakıp, istediği şekilde giyinip cinsellik yaşadığı toplumlarda cinsel yokluk ve sapkınlık minimun düzeyde.- +1 yıl
Git Hollanda'da gecen bir mini etekli kadins 'oyss' edalariyla bak bakalim senin hskkinda ne dusunur.
'Ay bakar yani sonucta etek giymisim' mi der, yoksa 'Bu da kadin gormemis geralde ne bakiyor okuz gibi, diye mi dusunur.
Hele bir de icimde bulundugu ulkenin erkeginin icindeki tavir ve hasta orani yuksek bir uokede bunaaruz kalani dusun.
'Gelismis ulkelerde roror' diyorsun, orda bu desigin yasanmiyor, bir kiza baktiginda sana bir karsilik veriyorsa gidip konusuyorsun, rahatsiz oluyorsa ilisigini kesiyorsun hayvanliga vurmuyorsun isi.
Ulan gelismisligi hile bir tek kadinlarda bekliyorsunuz
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok
Öncelikle gelişmiş ülkelerde bir durumda kadın\erkek ayrımı yapılmaz. İnsanlar eşit olarak görülür, böyle görülmesi gerekir.
O bahsettiğimiz ülkelerde insanlar için cinsellik zor ve ulaşılmaz değil. Herkesin zaten düzenli bir cinsel hayatı var, insanlar cinsel yokluk yaşamıyor. Bastırılmış duyguları yok. Doğru eğitim var. İnsanlara düzgün muamele ediliyor. Refah düzeyi yüksek... O kadar fazla etken var ki... Bunları geniş kapsamlı ele almak için insanların geçmişine bile inmen gerekebilir.
Kadın minicik etek giydiğinde bakanı sapık ilan etmiyordur, çünkü orada o kıyafet gayet normal.
Elbette bakabilir bu insanın doğasında var. Bir erkeğin kadından hoşlanması kadar doğal ne olabilir ki? Rahatsız etmemeli tabiki, ama sonuç olarak öyle giyiniyorsan elbette görünecek. Ağlamak çifte standarttır.
Soran+1 yılVe son olarak kadınların gelişmesi, toplumun gelişmesidir.
Her erkek, kişiliğinin geliştiği dönemde annesinin yanındadır.- +1 yıl
Aga senin anlatilani anladigin yok, ziktiret.
Abazaliktan algin koreldi herhal.
- Kadinlarin erkekler tarafindan sokakta rahats edilmesi dogru degil.
- Millet ac, ac!
Su yani surda senin verdigin cevap
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok
Abim benim cinsellik çok doğal bir durum.
Bir erkeğin kadına bakmasıda çok doğal bir durum.
Bir erkeğin kadından hoşlanmasıda çok doğal bir durum.
Hemfikiriz.
Neyi tartışıyoruz? :)- +1 yıl
Sana burda en bastan beri bakmanin hepsi birbirinin ayni degil deniyor.
'Yoo yok oylebisey' diye inat ediyorsun.
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok
Tamam abim ama kadınlar cinsiyetçilik yapıyor işte sorun orda.- +1 yıl
Yav ne alakasi var mk? Neyse bosver anlayacak olsan anlardin
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok
Oooo erkeğin gözünede el koyun artık- +1 yıl
Yav arkadas salak misin mk? Instagram'da millet baksin diye fotograf koyuluyor, sokakta gordugun insanla ne alakasi var?
Sinir, hudut falan ogrenmiyor musunuz siz kucukken?
Soran+1 yıl@Ragnar_Lodbrok Sokaktakide millet baksın diye mini etek giymiyormu sonuç olarak? Amaç ilgi çekmek zaten genel olarak
Soran+1 yılBen kimsenin giyimine karışmıyorum. Hem mini etek giyip hem bacaklarıma bakıyorlar diyenlere kızıyorum, tutumlarına.
- +1 yıl
Yav aga, sen ikinci bir emre kadar sokaga falan cikma, magarada yasa ne diyeyim.
Bozuk plak bile simdiye kadar tekrar ede ede duzelirdi
Soran+1 yılYapma hocam Allah aşkına lütfen
Kadin işte laf yapmayi seviyo isine geldigi kullaniyo laflari guzel deginmissin bizimde gozlerimizi kapatarak yurumemizi istiyolar iste bukadar sacma
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle...
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. ne alakası var. kadınlar bize askılı giyince bakıyorlar. ya da normal zamanda. bakılır kardeşim.
14 Yorumla
Soran+1 yılBakmasında problem yok. Bakmak taciz değildir!
Soran+1 yılİnsan her zaman doyrulmamış duygularını tatmin etmek ister, bir insan güzel giyiniyorsa çevreye güzel görünmek ve dikkat çekmekte ön plandadır.
Sen ormanlık bir yerde yaşasan dışarı çıkarken şık görünüp görünmemen pek önemli değildir. Çünkü zaten insan yok. Fakat şehir içinde daha iyi görünmen gerekir, toplum içindesin.
Soran+1 yılDikkat çekmek ve iyi görünmek her zaman ön plandadır sonuç olarak
Bakabilir ama ayı gibi bakamaz laf atamaz bunu bahane edip tecavüz edemez anlatabiliyor muyuz? Bakmak ayrı ayı gibi bakmak ayrı.
233 Yorumla
Soran+1 yılÇok detaylı bir şekildede bakabilir, bundada bir sakınca yok. Sonuç olarak güzel bir fizik varsa sergilenebilir aslında bu anormal bir durum değil. Veya kadın kendine yakıştırıyordur giyiyordur Eyvallah onada sıkıntı yok.
Ama baktılar diye öfkelenmek çok yersiz. Veya bakanları sapık ilan etmek, artık Arap ülkelerinde bile bu tabular sarsılmaya başladı. Türkiye olarak sanırım 2000 sene falan gerideyiz 100-200 sene diyenler iyimser bakıyor.
Avrupada, ABD'de bırakın bakmayı, kadının yanına gidip istediği şekilde muhatbet ediyor erkekler, kadınlar gayet güleryüzlü. Ve o ülkelerde tecavüz bizim ülkedekinden çok daha az.
Mini etek cinsel duyguları artırıyor fakat bu ülkemizde insanların cinsellik yaşayamamasından kaynaklı. Cinselliğin daha meşru görüldüğü ülkelerde bu durum daha ender.
Soran+1 yılOrada baksada kimse ağlamaz zaten.
İnsanlar çift standart oynamıyor. Bu gerçekten erdem.
Mini etek giydiysen bakma özgürlüğünü sen zaten vermiş oluyorsun.- +1 yıl
dekoltede gayet ilgilerini çelkiyor. bende bulundum. kızlarda zaten bu ilgiyi çekmek için öyle giyinip kulüplere geliyorlar. özellikle avrupada gecelik anlamda çok rahat ilişki yaşayıp sabah kendi yoluna gidebiliryorsun. öte yandan taciz tecavüz gibi olaylara karşıyım. ama gayri ihtiyari hepimiz bakıyoruz. kadınlar bile bakıyor. birbirlerine gösteriyorlar. İzmir de çok başıma geldi. kadın laf attı kıza. bu kadınsa biz neyiz diye. gözümün önünde. bence herşey tadında güzel.
- +1 yıl
@mgy1986 avrupanın en varoş yerlerinde mi takıldın naptın? Adamlar bu görüntüye alışık olduğundan etekmiş dekolteymiş ilgi çekmez. Hiç mi sokakta göğüsleri belli eden transparan kıyafet giyen birini görmedin bu bile ilgi çekmez orda. Tek gecelik ilişkinin kıyafetle alakası yok zaten çok yaygın bişey. Ayrıca cevabıma karışılmasını hiç sevmem bir fikrin varsa soruya cevap verirsin bana değil.
Soran+1 yılOrada baksada bir problem olmaz kimse yobaz değil insanları cinsel isteği için yargılamıyor orada bunlar gayet doğal.
Soran+1 yılUlan tüm ülkeler bunu aştı, orada baksada kimse sizin gibi sapık ilan etmez orada sapık tacizci veya tecavüzcüdür.
Mini etek giyene bakmak orada gayet doğaldır. Aynı mini etek giymek gibi
Soran+1 yılYani bacağın görünmesi izlenmesi tuhaf ve anormal bir durum değil bakan sapık olsun veya sapık ilan edilsin
Soran+1 yılYahu arkadaşım hiç böyle birşey yok yalan söyleme bari.
Koyu Katolik Kilisesinde sulandıysa ancak bu durum meydana gelmiştir.
Gayette gidip kadınlarla sohbet muhatbet edebiliyorlar. Kaldı ki bu zaten bilinir. Cinsellikde oralarda doğal görülür, meşrudur insanlar cinsel yokluk yaşamazlar bu nedenle... Tecavüz taciz azdır.
Madem rahatsız olacaksın bir bakıştan giyme o zaman bu kadar basit.
Soran+1 yılMini etek giyen biri bacaklarına bakılmasından rahatsız olmaz ayrıca.
- +1 yıl
Yazık ya yobaz mantığını bütün ülkelerde var sanıyor 😂 Ragnar ukraynada yaşıyor bak ne güzel cevap vermiş. Yurtdışında biri etek giydi diye tanışılmaz beğenmiştir gidip tanışır bu kadar basit. Kendinizi kandırmayın hayatınızda sınırdan dışarı adım atmamışsınız size bir burdaki abazanlar bir de cahiller inanır. Bir kez bile yurtdışına çıkmış insanlar bu soruya g*tüyle gülüyor 😂
Soran+1 yılO mini etek giydin diye sana bakınca sapık olmuyor!
Sende mini etek giydin diye fah*şe olmuyorsun ve asla OLMAYACAKSIN.
Yobaz falan değilim insanları tanımadan yargılamayın. Oradada insanların kalçalarına bacaklarına bakıyorlar emin olun kimse rahatsız değil olsa öyle giymez zaten. Beden bu utanılacak birşey degil
Soran+1 yılAsıl yobazlık sizin gibi kadın vücuduna bakılmasını bile sapık ilan etmektir.
Soran+1 yılMantığa aykırı zaten mini etek giyenin bacaklarına bakılmasından rahatsız olması
Soran+1 yılYahu ben bacaklarımın görünmesinden rahatsız olsam neden şort giyeyim?
Çok boş önyargılarınız var.
Soran+1 yılYa kardeşim lütfen düzgünce sohbet edebilirmiyiz? Tartışmayı neden böyle aşağılama seviyesine çekiyorsun?
Niye böyle yani? Size karşı kırıcı olduysam özür dilerim.
Ama ben mini etek giyinene laf etmiyorum İSTEDİĞİ gibi giyenbilir herkes... Sadece bacaklarını sergileyip bacaklarının görülmesinden şikayetçi olması çift standart oluyor.
Lütfen beni yanlış anlamayın, özür dilerim tekrardan.
Siz öfkeli bir anınızda okuyorsunuz bunları yanlış anlıyorsunuz bu yüzden. İnsanların giyimine değil tutumuna laf ediyorum
Soran+1 yılRahatsız oluyorsa öyle gezmesin sonuç olarak ama? Görülmesinden rahatsız oluyorsa kıyafetini giyinebilir. Sonuç olarak insanların gözlerini kapatamayız değil mi? İkimizde kötü şeyler söylemiyoruz aslında fakat çok öfkeleniyorsunuz öfkelenmeyin biraz sakin olun ben tecavüzden falan bahsetmiyorum sadece bakmak yani..
Soran+1 yılÇift standart oynanmasın yeter
Soran+1 yılKadınlar bana göre düzenlemiyor hayatını.
Ben niye kadına göre düzenleyeyim?
Bu konu uzar gider.
Madem eşitlik, herkese eşitlik.
Soran+1 yılSana inandığım her şeyin üzerine yemin ederim şuana kadar kimseye tecavüz etmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. İnşallah iftiranın bedelini misliyle ödersin.
Rahatsızlık cinsiyete bağlı bir durumda değil çok geniş bir kavram. Herkes herşeyden rahatsız olabilir. Bende gider onun bişeylerinden rahatsız olurum fakat beni tanımayan, hor gören zihniyetler için neden uğraş edeyim
Soran+1 yılHepimiz istediğimizi giyiyoruz zaten bu erkeğe düşman önyargıların yıkılması lazım herşeyden önce
+1 yılbakmak var bakmak var kardeşim
şöyle bir süzersin tamam
ama öküzün trene baktığı gibi bakarsan sapıksındır02 Yorumla
Soran+1 yılSapıklıkla alakası yok ki kardeşim.
Rahatsız olacağı birşey yok.
Soran+1 yılÇok detay bakmaya bende karşıyım gerçi
aynen haklisin kardesim kesinlikle
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar