Toplum, içinde çok farklı insan gruplarını barındıran geniş bir kavramdır. Herkes herkese benzemediği gibi, herkes herkes gibi de olamıyor, davranamıyor. Gelin görün ki en büyük tartışmalarda, bunlardan çıkıyor. Bu soracağım soruyu, özellikle hanımlar, bana öfkenizi kusmadan yanıtlamanızı rica ediyorum çünkü burada soru sorana sanki soru soran bunu düşünüyormuş gibi bir algı oluşuyor. Mini etek giyen kadın, kendisine bakılmasına zemin hazırlamış mı olur? Bunun sebebi kadının giyiş tarzı mıdır yoksa insanların zihinleri midir?
Mini etek giyen kadın, kendisine bakılmasına zemin hazırlamış mı olur?
arkadaşlar etkiye tepki diye bir şey vardır. burda erkek bakıyor diye suçlamak çok yanlış ve mantıksız özelliklede türk erkekleri bakıyor falan diyen kişinin kafasının pek çalıştığını söyleyemem ya da kendiyle alakalı problemleri vardır mesela mini etek giyse bile iğrenç gözlerle bakılıyordur. neyse sorun şu müslüman bir ülkede insanların yüzde 99 unun kapalı olduğu bir yerde sen çıkıpta mini etek giyersen kadında bakar erkekte sorun sendedir bakanda değil. deniz kıyısında bunu giysen kimsenin umrunda olmazsın ama sen çıkıpta aykırılıp yapıp ben özgürüm istediğimi giyerim diyorsan sonunda bu yaptıgın davranışın toplumun huzunu bozduğu için sonucuna katlanırsın. şimdi deniz kenarında tamamen kapalı peçeli bir kadının nasıl abes duruyorsa sende toplumda herkesin kapalı giydiği bir yerde bu şekilde abes durursun iyi ben çırılçıplak sokaga çıkayım kimse bakmasın yok öyle mantıksız bir dünya aklından şüphe duyarım bu sizin yaptığınız kimse bana karışamaz dediğiniz dünya da ozaman siz bu düşünce ile tecavüzüde meşru kılarsınız iyi bende herkesi taciz ederim kimse bana karışamaz derim böyle bişey yok topluma uyacaksınız ahlak kavramlarının unutuldugu bir dünya çok iğrenç olur ahlaksız bir nesil olmayın bir toplumu bozmakistiyorsan önce kadını bozucaksın ademden beri bu böyledir kadın bozuk olursa erkekte bozulur çocuguda bozulur iyi günler dilerim herkese aklınızı kullanın akıl bedava
Burası laik bir ülke toplumun % 99 u da kapalı değil , yarısı kapalı. Laik ülkede herkes istediği gibi giyinir. Arabistanla karıştırdınız, ülkeyi herhalde. Ben milletin çarşafına karışmıyorsam başkası da benim eteğime karışamaz. Ortaçağda değiliz.
'' bende herkesi taciz ederim kimse bana karışamaz derim'' Taciz ve tecavüze bahane buluyor arkadaş. Tacizi ve tecavüzü hiçbir şey meşru kılamaz. Ama kime laf anlatıyoruz ki böyleleri laftan anlamaz.
@Luna-P kapalı derken herkesin normal bir şekilde kapalı giydiğinden bahsediyorum kafasının açık kapalı olmasından bahsetmiyorum herkes mini eteklimi sokakta cinsellik hayvansal bir içgüdüdür sen çıkıpta erkeklerin içindeki hayvanı ortaya çıkarırsan tacize maruz kalırsın uslu akıllı durana kimse bişey yapmaz bunun çağla şuyla alakası yok insan olan herdevirde insandır sen açılıp hayvandan farkın olmazsa hayvan muamelesine layıksındır laiklik mini etek giyin demiyor
@Luna-P mini etek giyen bir bayan erkeğin abdestini bozabilir orucunu bozabilir psikolojisini bile bozabilir siz bunları düşünmeyip saygı duymazsanız sizde saygı göremezsiniz etkiye tepki Mevlana ne demiş soyunmaksa medeniyet hayvanlar bizden daha medeni anladın mı sen burası Arabistan’la karıştırma diyorsan sen de ozaman mini eteğinle rahat dolacağım yere git toplumda istenmiyorsunuz bu şekilde olmanız gerekmez
Ülkenizdeki kapalı kadınlar niye tacize tecavüze uğruyor. Onlar da mı mini etek giyiyor. Bir gün senin kapalı bir yakının tacize uğrarsa ben de aynı tepkiyi veririm. Peki hayvanlara bile tecavüz edenler var. Onlara niye tecavüz ediyorsunuz onlar danmı minş etek giydi. Hayvanlık nedir biliyor musun onu bunu bahane ederek kadını taciz etmektir ve bunu savunanlar da en adi hayvandır. Hatta tacizcilerin yaptığı hayvanlıktan da öte şereffsizliktir. Ben şereffsizliğe kılıf uydurmam. Adam gibi adam sebep ne olursa olsun kadını taciz etmez. * bu ülkedeki kadınlar savunulmayı hak etmiyor. Ne haliniz varsa görün. Siz ortaçağda yaşıyorsunuz laftan anlamazsınız.
@Luna-P kadınlar düzelirse toplum da düzelir yoksa erkekler kerem can gibi kızlarda erkek gibi olur ve olmaya başladınız da giyme soktuğumun etegini korkma bişi olmaz int sosyal agdaki bütün çıplak kadın resimlerini kaldırın kadınları kapatın bakalım toplum nasıl düzeliyor 1 tane taciz davası çıkıyormu
herkesin kişiliği epeyce birbirinden farklı. ben dışarda ki bir yardıma muhtaca sadece yardım maksatlı yardım yapıyorken bir başkası da yardım eder ama bunu herkesçe taktir edilmek için yapar dediğim gibi niyet o kadar önemli ki... bu konuya da değinecek olursam şöyle ki; kızların bir bölümü bu bir kıyafet olduğu için giymek ister kendine yakıştırır veya mini etek giymek istediği için giyer sadece bu bir tercihtir o kızın içinde hiçbir art niyet yoktur, kızların diğer bölümü dikkat çekmek herkesçe beğenilmek, bacaklarına güvendiği için ya da beğendiği için o gün mini etek tercih eder bunda da bir art niyet yoktur ve kızların en son bölümü ise erkekler tarafından 'ne Seksi şey şuna bak, tam eve götürmelik kız' (yazarken iğreniyorum) söylentilerinden memnun olan aslında memnun değil gibi gözüken ama memnun olan kızlardan oluşur ve sürekli frikik verir ( ne iğrenç şey) bu gibilerine kız demeye utanıyorum ne yazık ki, he birde mini etek giyip erkeklere yanaşanlar vardır orası da ayrı mesele. bu konuyu ele alacak isek niyet önemli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tabiiki dikkatçekmek ve seksi görünmek için giyiniyorlar. Bunun başka bir izahı olamaz. Mini etek rahat konforlu değilki başka sebebi olsun. Beğendiği erkek bakarsa ne alaa beğenmediği bir erkek bakarsa sapık oluyor :)
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
37
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir erkek mini etek giyse kadınlar tahrik olmaz, ama bir kadın mini etek giyince her kesimden erkek tahrik oluyor. Zihinden ziyade yaratılış gibi geliyor. Sanmıyoruz ki bir kadın mini etek giyip de kendisine bakılacağını düşünmesin ama bu giyemeyeceği anlamına da gelmez. Bunun yaygınlaşması insanların normal karşılamasını da sağlamıyor. Tacizler hep oluyor. Gecenin 12 sinde bir kadın mini etek giyip de tek başına dışarıdaysa kendinin de suçu var çünkü art niyetli insanlar olur bunu önleyemezsin..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben etek giyiyorum diye dışardan insanlar ön yargıyla yaklaştı. Kadınlar kendilerini iyi hissetmek için giyinirler. Bu pantolon olur etek olur elbise olur vs vs. Herkesin karakteri farklı olduğu gibi tarzı da farklıdır. Ha şöyle bir şey var herkes de vücuduna göre giyinmeye özen göstermeli. Bakılsın diye giyinip yürümeyi dahi bilmeyen insanlar da var. Ve erkekler, 2 bacak herkeste var. Ağda yapın giyin etekleri birbirinizden de tahrik olun. Ve aklında böyle düşünceler olanlar kapalı kadınlara da bunları düşünüyorlar.
Bir kadın erkek için değil kadın için, tarz giyinir. yani erkeklerin hiç alakası yok. Mini etek giyen kadın kendisine bakılmasına zemin hazirlamaz! Bir kadın başlı başına kendisi için giyinir. Seksi hissettiği bir gün seksi, tatlı hissettiği gün tatlı veya yorgun hissettiği zaman eline ne geçerse. Bu düşünceden çıkaraktan sebep kadınların giyim tarzıdır. Erkekler bakabilir ama aşırıya kaçmazsalar iyi olur. Her şeyin bir kararı vardır en az nede fazla 😉
Ben mini etek giyenleri hoş buluyorum. Tabii ki fiziği güzel olanlar giyince daha hoş geliyor. Herkes birşeylerden tahrik olur kadını da erkeği de. Isteyen istediğini giyer. Ister seksi görünmek için isterse kıyafet olduğu için. Her ne sebeple olursa olsun. Ama karşı karşı bakıyor , süzüyorsa kusura bakmayın kabullenmek zorundasınız. Zaten umursamasınlar. Bakar geçer. He ama önemli nokta. Eğer sen bu durumdan rahatsızsan giymezsin. Bir insanın bakışlarına engel olamazsın maalesef. Giyiyorsan kendin için giyersin ya da cevren için. Bunu çok tartışmaya gerek yok bence. Rahat takılın hayatınıza bakın. Kendinizden başkasını umursamayın
aynen mini etek gibi taytta aynı şekilde şimdi bayanlar tayt yazdım diye kızacaklar ama taytın amacı malum yerleri belli ederke erkeklerin ilgisini çekmek amaçlı ingilizler tarafından yapılmıştır ve ülkemizde de aynı şekilde olduğu halde kadınlar rahat olduğu için giyndiklerini söylüyorlar pi pantolon ya da uzun etek tayt kadar dikkat çekmez çünkü tayt giyince kendilerine bakacaklarını bildiklerinden giyiyorlar bakan oluncada sapık diyorlar halbuki pantolon ya da başka bir kıyafet giyse okadar dikkat çekmeyecek asla
Türkiye'deki erkeklerin kafasının çalıştığından şüpheliyim. Türkiye'deki çirkin bazı kızlara da sinir oluyorum. Çünkü her istediklerini giyebilecekleri bir vücuda sahip olamadıkları için mini etek giyen kızlarla uğraşıp, çamur atar ezikler. Kadınlar herşeyi kendi için yapar kardeşim, bazıları sapık olduğu için gözünü kadından alamıyorsa suç bizde mi? Zaten böylelerine göre kadının saçı bile tahrik sebebi.
öyle diyorsunda üst yorumlara bak erkek değil kızın biri gayet samimi bir şekilde ben bile dikkatimi çektğini için bakıyorum diyor. tahrik olmaya gerek yok cidden çekici bir durum elbette göz kayıyor yani
@pipo5_ Zaten Türkiye'deki kadınların en büyük düşmanı yine kadınlar. Böyleleri hemcinsi mini etek giyse erkekler bakıyor diye giyiyor derler, hemcinsi dayak yese hak etmiştir derler. Kişinin mini eteği ne için giydiğinin bile bir önemi yok. Hiç kimse kimseyi rahatsız edecek şekilde bakamaz, bu hakkı kendinde bulamaz. Bu çok çağ dışı ve ilkelce bir düşünce. Modern toplumlarda böyle düşüncelere yer yok.
Bu söylediklerinde aynı fikirdeyim. Fakat dışarıdan bakınca biz erkekler bunu bazen anlayabiliyoruz. Aslına bakarsan her türlüsü var ben bir teknoparkta çalışıyorum mesela. Rahat bir ortamı var 100'lerce insan var tabi. Dolayısıyla her giyim tarzı da mevcut. Belli başlı bazı çok dikkat çekenler var oturuşlarından hareketlerinden aslında şıklık, dikkat çekmek vs gibi durumları bariz fark ediliyor. Amann neyse uzar bu mevzu mini giyindi diye hemen bilmem ne... diye etiket vuran erkekte var kızda. Doğru diyorsun bu bu ülkede bu kadar çağdaş olunmaz...
kesinlikle vermez bunu savunduğumu düşünme sakın. Ama gel gelelim böyle bir toplumda yaşadığını bilerek bunu göze alarak giyiliyorsa zaten welkam tu kurtlar sofrası. Konunun özüne dönersek mini etke konusu tamamen ilgi çkmekten ibarettir daha çok beğenilmek vs vs
@KerataKidman insanlar yetiştirilme tarzına göre giyinir. Bu yüzden de hiç dikkat çekmek için mini etek giymeyi düşünmedim. Hep ruh halime ve tarzıma göre giyindim. Ama tabi ki boşuna konuşuyoruz. Türkiye'deki insanlar böyle şeyleri anlayamıyorlar.
Zihniyet farkı, zihniyet kötüyse açık kapalı fark etmeksizin bakar, zihniyetin öyle bir şey yoksa kimseye bakmaz. Kadınlar içinde aynıdır bu erkekler içinde, millet baksın diye o şekilde giyinen kadınlarda var maalesef. Sonuç olarak önemli olan zihniyet.
Guzel giyinmek bir kadinin kendisi icin yaptığı birşey. Bazı kombinlere etek cok yakısıyor. Tabi ki baksinlar begensinler ama adabı var. Ne etegin bir karış olanini giymek adaba uygun ne de hayvan gibi bakmak. Kadınlara objeymis gibi yaklasan erkeklerden ve kendini o kalıba sıgdıran kadinlardan nefret ediyorum. Guzel gorunmek farkli bisey guzel göstermek farklı. Guzel Bakmak farklı bisey icine dusmek farklı.
Bizim hödük erkeklerimiz, ne yazık ki bu kafadalar. Yani çoğunluk böyle düşünüyor. Tecavüzü bile hak olarak görenler var, mini etek giydi diye. Abi gerçekten nasıl bir ülkede yaşıyorum diyorum, bu insanların böyle olma sebepleri nedir? Niye iradesizler, sapıklar? Bakmayacaksın, kadın çıplak da gezse. Sen önüne bak, işin neyse onla ilgilen.
Hayır. İnsanların kirli zihni. Her kadın özgürce giyinebilmeli. Ama ne yazık ki toplum öyle hale geldi ki pantolon giyerken bile tedirgin oluyoruz. He baktırtmak için giyen kadınlar yok mudur elbette vardır ama erkekler şunu öğrenebilmeli;kafalarını çevirebilmeli kendine hakim olabilmeli.
Güzel giyimin ne olduğunu bilmek gerek bunun için kadınlar etek giyince kendini guzel olduğunu sanıyor ama aksine bu durumda guzellik değil seksilik seksestlik on plana cikiyor vücudunu teşhir etmek ne kdr gözleri üstüne toplasada insanların zevk ve nefis bakımından ona hitap etmesini sağlıyor edebilirsin giyinip güzel giyinen kendine saygısi olan kadın benim gözümde daha niteliklidir.
Ve şunu da dipnot geçeyim hayatımda hiçbir zaman yanimda mini etekli bir kadin gezdirmedim. Cunku etrafimdaki hemcinslerim farklı baktığı zaman ben dayanamam kavga cikar
Guzel soru sormussun, Evet mini etek ile bakmaya zemin hazirlamis olur, kadın görsel olarak güzel estetik bir varlıktır görüp etkilenmeyen erkek, hiç kimse kıvırmasın ibnedir. Amma görsel güzellikten etkilenip bunu lafta veya fiilen bir tacize hatta gözle tacize vardirmakta sapıklıktır bunu ayırmak gerekir, erkekte, kadında robot değildir hisleri duyulari olan bir canlıdır.
evet alakası çok niyet hem kendine özgüven aşılamak hem hemcinslerden övgü almak hemde braz erkeklerin dikaktini çekmek kimse kendini kandırmasın az bakıp milletin aklını almayı seviyoruz ama rahatsız edecek şekilde barlarsa sorada sıkıntı olur
Bakmak istemezsen bakmazsın. Kimse seni bak diye zorlayamaz sonuç olarak. Bu yüzden kadın olsun erkek olsun giydiği kıyafetle bir şeye zemin hazırlamıyor. Bunlar kendine güvenmeyen erkeklerin ağızlarına pelesenk olmuş laflar.
Aynı nitelikle yanıtlayacağım, şort giyen erkekler bu yüzden mi giyiyor sporla uğraşanlar kullanıyor mesela “gelin ve kaslı bacaklarımı görün” bu mu sebebi gerçekten.. İnsanların hasta zihniyetleri
Erkekler baksın diye giyiyolar bazıları bacak sergilemekle güzel olduklarını sananlar da var tabi Allah onlara akıl fikir versin sonra erkek bakınca da abaza oluyor
Yanımda rottweiler ile gezerken bir Allah'ın kulu bakamazken yanımda yokken bakabiliyorsa burada bakılması için zemin hazırlayan ben değilim ama zihinleri pislenmiş olanlar bakanlar. *Gecen bol olsun.*
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şimdi bir sürü aptal kız buraya gelip Hayır diyecek ama inanma çoğu kız sırf erkekler baksın diye giyiyor bana güven yurtta kalıyorum bir ton kız tanıyorum hepsi dışarı çıkarken açık giyinirken hep bana baksınlar diye düşünüp öyle giyinirler
@Barmen_ecstasy heh aynen işte kızlarla çok iç içeyim çok midem bulanıyor artık hem cinslerimden sen bunları bir yurdun yemekhanesinde görsen ülkeyi terkedersin gerçekten abartmıyorum çok rezalet tipleri var gerçekten Türk kızları güzel değil onaylıyorum artık
Giymeyi denesemde kendim bile rahat edemiyorum. Erkekler nasıl rahat etsin diye düşünüyorum. Dini olarak uymuyorda. Kilo normalse ve giyen basit bir tip değilse, gözüme hoş gelen birşey
İkisi de var kimi göstermek için kimi kendini iyi hissettiği için. Milletimiz de öyle kimi bakmak için, kimi de bakmak zorunda kaldığı için bazı kişilere. Sanırım bu kadar.
kadınlar karmaşık ruhlu kişiliktir.. kimi kendine nasıl rahat geldiyse öyle giyinir kimide erkeklerin dikkatini çekmek için giyinir.. Tabi biz erkekler olarak doğa kanunu olarak hep dişinin peşinden koşanlar olduğumuz için haliyle bel altı düşünebiliyoruz ee bide eteği kısa dar giyinmiş kızları görünce haliyle azgınlık olacak ister istemez.. haliyle iki tarafta suçlu.. kızlar hanım hanımcık giyinse erkekler kendine hakim olan bir birey olsa bunlar olmayacak belkide..
Kadınlar dikkat çekmek ilgi görmek isterler. bazıları bunu hat safhada yapar. ingilterede bir kadın süper mini şort ile geziyor ve bunun sebebinin ilgi çekmek istedği için olduğunu söylüyor. bu kadın kendisi ile barışık ve yaptığı şeyi neden yaptığının farkında gel görki ülkemizde hırsız bile hırsız olduğunu kabul etmiyor iken mini giyen kadın ilgi çekmek istedğini neden kabul etsin :)
mini etek sadece sonuç kilo vermeyi bakılmak icin zahmetle çekiyoruz kilo verdiğim anda açık saçık giyinirimde malın varsa ortaya koyasın gelir yoksa koyamazsın ki elestirenlere bakarsanız asla giyemeyecek evli ya da şişman kimselerdir bir nebze insanlar icin denebilir birazda kişilikten biraz sıcaktan hepsinden kaynaklı
İkisi birden. Yalnız bakmakla rahatsız etmeyi ayırmak gerekiyor burada. Ne yazık ki atlanan bir nokta...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabi ki de bakilmasina zemin hazirlamis oluyor. Hatta bunu bilerek ve isteyerek yapiyor.. -Erkekler acana bakmali diye bir dusuncem yok onuda belirteyimde.- Bakildigini bildigi halde, neden giyer ki bir insan? Ayri bir ironi bence.
Bazıları evet , çekici görünüyorsa bakan sayısı fazla olur. Taşıyamayan gitmesin, zaten kimse bakmasa kadın beni beğenmiyorlar diye depresyona girer. Ama taciz sebebi değildir.
Çoğu kadın bakılması için giyiyor doğru ama çoğu kadınından tarzının bir parçası. Hepsini aynı kefeye koyamayız. Mesela ben heryere giymem. Giyebileceğim yerlerde ki kombinime uyuyorsa giyerim.
Bence insanların zihninden dolayı çıkıyor çünkü insanların kendi hayatı olduğunu ve istediği gibi yaşayabileceğine izin vermiyor toplum yoksa niye bir kadın giyim yüzünden yargılanıyor anlamış değilim
Ben yani fransız lisesinde eğitim görmüş biri olarak bu konuda fransız ekolünü kesinlikle çok ayrı bir yerde görüyorum. Hani kızlar çok kısa etekler giymelerine rağmen erkeklerde hiç dönüp bakmazdı. Oldukça normal karşılanırdı.
Hangi erkek olursa olsun mutlaka 1 snde olsa bakar o kesin ama gel gelelim ki normal bir kadın niye mini etek giyer yakisiyor diye mi hiç sanmıyorum adı üstünde mini etek bence gerek yok bu kadar kısa olmasına toplum olarak yanlış anlaşılıyor bu kesin
Bunun tartışmasını yapmak bile saçma. Biz erkeklerle ilgili böyle sorular sorup öküzün altında buzağı aramıyorsak erkeklerde aramasın bir zahmet. Eig seçilen görüşe bak.
Soruya gerek yok bence güzel olana herkes bakar denk geldim gördüm kadınlar dahi mini etekli ye bakıyor Benim görüşüm bu soğuk günlerde bile mini ve göbek dışarda
En İyi Cevaplar