Ben sürekli mini etek giyiyorum. Bakkala giderken bile giderim eşim diyor ki aşkım kıskanmıyorum seni ama fazla abartmıyor musun diye sizce itici midir?
2 ay
Sürekli mini etek giyen kadın itici midir?

Görüş
82Görüş
Kadinlar ne istediklerini hic bilmiyorlar. Cok mini insanlari tahrik etme istegi dersin hemen auww derler ne alaka biz kendimiz icin giyiyoruz baksinlar diye degil. Baksinlar diye degilse niye " iticimi? Cokmu? Abartimi? " Diye soruyorsunuz? Ya birakin Allahini seversen. Tahrik etmek hosunuza gidiyir o yuzden giyiniyorsunuz.
İticilikten İyade ben kadinin yeterince ilgj alaka ve arzularina karsi yeterince soyum saglayamadigini yani esinin onu ruhen ve bedenen doyurmadigini anlarim. Yeterli doygunluk yasayan bir kadin cevresine karsi duyarsiz olur. Giyimide gozle gorunur sekilde salas ve normalden daha kapali (etkiliesimsiz manasinda) olur
Yani sürekli mini giysşn eşim sorunndeğil ama abartacağı konu fazla mini giymesi olur belki. Yoksa kışın giymesi de hoşuma gider. Bacaklarını görmeyi seviyorum eşimin
bacakların kalın kalınsa eğer giy tabi itici diye düşünüleceğini zannetmem milletin gözü gönlü açılıyodur zaten hhahahaha :D
Eşinizin bu konuya hassasiyeti varsa ve aynı şekilde o da sizin hassasiyetlerinize saygı duyuyorsa giymeyin bence çünkü değmez mutsuz olmaya.
Hocam yanlış anlama ama şey biraz ilgi çekici hahah 😄
Kıskanmayan yaratık ben sadece bir tane cins biliyordum?🤔🤔🤔
Eşinin kiskanclik damarlari mi alinmis? Bakkala giderken bile ne la o oyle?
Sevgilim dostum falan olmadığı sürece destekliyorum ben bu hareketi devam.
benim için itici değildir🤷♂️demekki bacakların güzel, güveniyosun.. ama işte bliyosun, keşke eşi bi seferlik ben olsanim diyenlere yazık yaa.. eve gidince hayaliyle elizabet🤷♂️
@logo00 ben bu kızcaazın sorusuna cevap verdim, sen kocası ağzıyla konuşuyosun. uza.
gece canı sıkılan liseli kardeşimizin minik hayal dünyası :D
Neden itici olsun? Kendini öyle rahat hissediyordur. Kime ne? Sana ne? Bana ne?
Onu öyle kabul ettiysem
Yazdım
Kadınlar istediği gibi giyinebilir nizi ilgilendirmez iticide değil ayrıca kadın onu seviyor giymeyi
Evlenmiyeceğim için bu soruyu başkasına sormalısın
Yani her zmanada mini etek giyilmez ben olcam kocanın yerinde giydirmem
İşte bu yüzden sen değil kocası.
Ortak karar alınır illa istiyorum diye hoşlanmadığı şeyleri yapmam ya da illa hoşlanmıyor diye kendi zevklerimden vazgeçmem. Boyuna ikimizin isteğinin ortasında karar veririz sıkıntı çıkmaz. Fakat senin dediğin olay çok daha farklı.
Sonuçta eşin olmuş yeri yurdu belli geren ne var seni
Ahahah senin sevgilin var mı
Ahahah belli zaten abime benziyorsun
@bensardunyaaa evlilik bazı yönleri zordur arti eksi olan şeyler var kimse mükemmel olmadığı için hoşgörü yoksa zaten yürümez ama hergun mini giyme olayi sende farkındasın yorumcu kasmak icin yapılan bişey
Haklısın
@bensardunyaaa abla bizim eşimize veya sevgililerimize bakmaları ve kötü şeyler düşünmeleri bizi sinirlendiriyor. Her adamı baktı diye dövemessinki
@Gizli21325454 haklısın ama elalemin davranışları ya da düşünceleri bizi niye ilgilendirsin ki
@bensardunyaaa benim eşim bana özel değil mi ben başkaları bakarsa kafayı yerim valla. Ben başkasının karısına kızına bakmam oda benim için kapalı giyinsin ikimizde birbirimize özeliz sonuç olarak. Belki bana geri kafalı diyip dalga geçeceksin. Ama lisedeyken erkekler öyle kızlar hakkında çok kötü şeyler konuşuyor. Birdr bizim ülkede çoğu kişi cinsel ilişkiye giremesiği için daha pis insanlar
@Gizli21325454 yani evet ama her kadın yani her değil de çoğu böyle düşünenen kadın istediğini giyip rahat olmak ister
Itici degil de amac ne yani evli barkli kadınsın. Alan almis satan satmış. Amac ne yani
Tarz ve rahatlık😂
@bensardunyaaa tabi tabi mevzu madem rahatlık , şalvar giyin bebeğim en rahatı o 😀😁😂🤣
Ay köyde giymiyorum mu sanıyorsun 😂😂😂
@bensardunyaaa ha ha haa hadi yaa ciddi misin? Valla seni o halde görmek isterdim ne takılırdım sana var ya... dilimden kurtulamazdın valla . Moda ikonu sardunya :P 😀😁😂😂
AHAHAHHAHSHS köyde şartlar mini eteğe el vermiyor malum en rahatı şalvar otururken bazen ayağım içeride kayboluyo ama hallediyorum😂
@bensardunyaaa var mi salvarli bir foton valla cok kerak errim hatta catkadim meraktan soyle bir hatunun şalvarlı fotosu elimde olsa arkadaşlarına atarım bak bu halini diye tehditle servet yapardım kendime 😀😁😂🤣
Içagaagagga o yüzden atmam😂
@bensardunyaaa yaa lütfen ama çatlayacak meraktan düşünsene böyle seksi afeti devran bir hatun şalvarlı halde... flash flash flash son dakika haberlerine düşer valla hem haber hem de magasin kanallarına 😀
Yani abartma akk ya heryere de miniyle gidilmez ki
Yerine göre giyinmezsen rüküş olursun. koşarken etek giyemezsin mesela. Ama her yerde tarz giyinilmez açık fikirliyimdir. Ama mevlütte mini etek giyen birine öcü gibi bakmıştım ki bende giyerim ama o tarz yerlerde de giyilmez.
Kıskanmıyor mu? yaw he mu kocan? Benimki sporda tayt giydirmez, sadece bana özel yerlerini başkası görmesin der.
Başkalarının hayatına karışmam. Ama eşim , kız kardeşim ve ya kızımsa asla izin vermem.
Kadınların giyim tarzını yadırgamak kimseye düşmez istediğimizi giyme özgürlüğüne sahip olduğumuzu ve iticilikle alakasız olduğunun farkına varalım.
Sürekli giyinen kadın
Bence iticidir özgüveni yoktur
Kendini kanıtlama ilgi iltifat
alma çabası içindedir
En İyi Görüş