erkekler, sürekli mini etek giyen bir kızla ciddi düşünürmüsünüz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu ne biçim bi' tabir ?
Sığ beyin.
Sizin gibi saflara acıyorum.
Bu kadar kızlığını ezen bi' yaratık daha olamaz.
Short da giyerim, tanga da.
Bu hiç bi' şeyin göstergesi değil.
Salak, sen bu soruyu sorarsan ;
Onlar tabiiki ciddi düşünmem diyecek.
Az gururlu ol.
İyi giy. Bir kadın kendisine saygısı varsa teşhircilik yapmaz. O dediğin giyim tarzı meyhane bar kadınlarına Has giyim tarzı. Normallestirdiniz herşeyi iyice. Dizine kadar giyinmek çok mu zor? Elin adamlarını baştan çıkarmak hoşunuza gidiyor herhalde
Bazı kızlar bu benim özgürlüğüm başkasına ne demiş. Bunlar da haya yok demekki. Bir erkek sevdiğini asla başkalarıyla paylaşmak istemediği için istemez. Kız/kadın dediğin millete paylaşmamalı herşeyini. Yoksa kurtlar yer..
Düşünmem .
Cevap
14Cevap
İnsanları giyimiyle yargılayacak kadar dar beyinli değilim. Kendine ne yakışacağını en iyi kendisi bilir. Her şeyin ötesinde bu onun özgürlüğüdür.
Senin özgürlük dediğin giyim tarzı bar kadınlarının erkekleri kendine çekmek için giydiği teşhirci kıyafetidir. Dışarıdaki kızlar kendini onlarla bir tutuyorsa bu özgürlük değildir.
Hava soğuk şimdi bu soğuk havada mini etek giyiyorsa kafasında sorun vardır düşünmem.
Aşırı makyaj yapan sıfır kol mini etek giyen kızla oje süren ve tırnak uzatan kızla kesinlikle ciddi düşünmem Allah göstermesin. Bir kız nasmusunu saklayabilmeli . . Kendini Haram gözere mahkum etmemeli
Fazla açık giyiniyorsa olmaz o iş. Onunla uğraşamam.
mini etek giymesi bişiyi değiştirmez seviyorsam iş bitmiştir ama ülkemizde ciddi düşünecek insan sayısı çok ama çok azdır eminim buna!
İyi sen sev. Bacaklarını başka erkeklere sergileyen kız zerre umrunda olmuyorsa zaten buna sevgi denmez.
Mini giyen insan değil mi? Kötü kız mı yani?! Yeri gelir mini giyerim, yeri gelir mini şortumu giyerim yeri de gelir pantolonumu giyerim bu benim/bizim giyiniş tarzımız kimseyi ırgalamaz.
Mini giyenler yol kenarında otostop çeken barda çalışan erkekleri baştan çıkarmak için bacaklarını dekoltesini açması gerekenlerdir. Sen de o şekilde giyiniyorsan o seviyeye düşmüş oluyorsun. Çok mu zor dizine kadar etek giymek? Kadın dediğin hanım gibi olur. Elin adamlarının dikkatini çekmeye çalışmaz.
Sürekli giyiyorsa evlenincede giyer. Milleti karimizami baktiracagiz
önemli olan etek giymek degil ?davranışlarınıdır benim için ?
Davranışları ne olursa olsun daima elin adamlarının ağzının suyunun aktığı bir kız olacak. Bar kadınları giyer o kıyafetleri. Hanım gibi giyinmek çok mu zor? Dikkat çekmek şart mı?
kızına göre değişir sadece mini etege göre karar vermem
Kimin ne giyindiği kimseyi bağlamaz. İnsanları kıyafetine göre yargılamak çok saçma.
yerıne gore gıyınmıorsa cıddı dusunmezdım kullanırdım.
acık ve net " Hayır "
aşırı açık giyinen kızla seks bile yapmam
hayır düşünmem
karakterine bağlı
cok asırımııııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar