Bir insanın hiç mi yüzü gülmez? Hayatı boyunca yüzü gülmemiş biriyim yaşım 21 ve çocukken sessiz Sakin biriydim kavga içinde büyüdüm okulda da sessizim diye dışlandım okulu bıraktım tacize ugradım kötü yollara bulaştım adım çıktı şu an bir sürü hastalığım var hiç takatim kalmadı hiç bir şeye kader mi bu sizce benim gibi olan var mı sadece ben miyim yoksa? Özgüvenim eksik hala annem babamdan baska kimsem yok ne Arkadaş ne dost ne sevgili zaten sevgili istemiyorum hayatımı kararttılar benim.. napacağım ben napacağım bir insan hep ağlamaya mahkum mu benim gibi.. Hiç birşey gelmedi elimden bu yaşa kadar hiç birşey olamadım... ne meslek var ne birşey çalışacak sağlığım da kalmadı napacagımı şaşırdım ben. Herşeyden de korkuyorum dışarı çıkmaktan geçmişim yüzünden korkuyorum ve nasıl girişken konuşkan olunur ben konuşkan olmak istiyorum.. tek basıma biryere bile çıkamıyorum ben..
Cevabın nedir?
+1 yılHayırlısı... Elbet güler merak etme gün doğmadan neler doğar... Bu yaşına kadar gulmemis olman bu yaşından sonra da gülmeyecegin ya da kahkaha atmaycagin anlamına gelmez sessiz sakin biri olmak kötü bence tabi ki insanlar pasif sanıyor ezik sanıyor ezmeye çalışıyor sesini çıkar gerektiği zaman bende kavga içinde büyüdüm hep hala da ediyorum daha çok ekmek kavgası artık taciz edenin edenlerin hayatına sokim orrospu çocukları kötü yollara bulaşmak başka kötü yola girmek başka hayırlısı Rabbim yar ve yardımcın olsun adın çıkar tabi kimlerin adı çıkmıyor ki yeter ki güzel adın çıksın ya da iftira olsun sen suçsuz ol Rabbim şifa versin iyilesirsin inşAllah hayırlısı düzelir merak etme yeter ki iste ve bir yerden basla basaracagina inan umutsuzluğa kapılma nefes alıyorsan eğer unutmaki bir şans vardır kader mi meselesine gelince evet kader fakat senin elinde olan bir kadar dünyaya nasıl geleceğimiz de kaderdir bu bizim elimizde olmayan ve dünyaya geldikten sonra ki kader bu da bizim elimizde olan bizim hal ve hareketlerimizden oluşan ben şu an çalışıuorum aileme bakıyorum bu kader eğer istersem kötü yola girerim uyuşturucu satarım kadın pazarlarım bu da kader olur istersem hırsızlık yaparım gaspçı olurum bu da benim kaderim olur yani bizim elimizde senin benim özgüveni sektir et özgüven nedir ki boş laf Rabbim sağlık sıhhat versin bak ben babamı hiç görmedim küçükken vefat etmiş çok şükür ailen var kimsem yok deme olur biri birileri belki biri olur herşeyin olur herşeyi değiştirir mevlam görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler ama sende birşeyler yap arkadaşa gelince oturduğum semtte tanımayan yok kız erkek çoluk çocuk genç herkes tanır sever bir sürü sevenim var telefonlarim susmaz hattımi daha yeni değiştirdim kimsede yok numaram insanlar menfaatci ve çıkarcı boşver insanları üç olsun beş olsun samimi öz olsun seni seven biri olsun yeter hepsine bedel emin ol bende sevgili istemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı sevgili bos zaten mesele sevmek sevmeyi bilmek benim de hayatım karardı bir zmaanlar ama çok şükür topluyorum toparliyorum çalışıyorum çabalıyorum inanıyorum
- +1 yıl
herşey düzelecek sen de inan bir gün gun doğacak ve hiç batmayacak mutluluk kapıdan içeri girecek ve hiç çıkmayacak hayırlısı üzülme üzme kendini anlatmak istersen dinlerim dilim döndüğünce yardımcı olur elimden geleni yaparım ben şimdiye kadar gelmedi diye şimdiden sonra da gelmeyecek degil ya gelir merak etme temizlik yapmak da bulaşık yıkamak da iştir meslektir emekli olan var ev geçindiren ailesine bakan var küçümseme sağlık derken ne gibi sağlık sorunların var senin hastalığın ne tedavisi var mı doktora gittin mi?
- +1 yıl
Korkma hiçbirseyden ve hickimseden dışarı çıkmakdan da korkma madem o kadar kötü adın çıktı mesela daha uzak bir yerlere taşınma imkanın yok mu yeni bir hayat yeni insanlar temiz bir sayfa ne dersin? Çıkarsın merak etme korkma hickimseden korkma Rabbim den başka Rabbim den de sevgisini kaybetmeden kork sadece çünkü Rabbim adildir hakettiğimizi verir merhanetlidir bağışlayıcı affedicidir hem söyle bir hadis var "" her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlılari tövbe edenlerdir Rabbim tövbe edenleri sever""
En İyi Cevaplar
Hersey üst üste gelip seni dayanamayacagin bir noktaya getirdiginde sakın vazgeçme! Iste orası senin kaderinin degisecegi noktadır pes etmek yok vardır bundada bir hayır hastalığın ne güzel kardeşim...
026 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah kardesım insallah.. hastalığım cok
Soran+1 yılPsikolojik sorunlar çok. Baş ağrısı aşırı gözlerim yanıyor üşüyorum aşırı erken uyanamıyorum geceleri uyuyamıyorum sıkıntı var hep içimde
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun güzel kardeşim bak o psikolojik olanı bilemem ama su içimde sıkıntı dediğin bendede oluyor hepiniz muslumaniz çok şükür öyle olduğu zaman bildiğin dua vardır illaki oku gerçekten faydasını görürsün bir hocadan duydum basım ağrıdığını zaman elimi üstüne koyup Fatiha suresini okuyorum yeminle ayni dakika geçiyor denemelisin
Soran+1 yılBenim ki migren mi sinüzit mi öyle birşey kardeş denedim faydası olmuyor
Soran+1 yılOlabilir uyku düzeninden.. hep uyumak istiyorum.. sağolasın kardes Allah razı olsun.
Soran+1 yıl:))))))
Soran+1 yılZoru zoruna yasamak benımkısı :)) ama mecbur ölene kadar yasamak zorundayım..
Soran+1 yılÇok şükür yine de halime.. hem ben şimdiye kadar bilmiyordum günah sevap olan şeyleri din pek ilgilenmezdim yeni yeni basladım şimdi farkına vardım herşeyin.. isyan etmiyorum
Soran+1 yılYüküm ağır ama inşallah ahirette Güler yüzüm
- +1 yıl
İnşallah güzel kardeşim inşallah dilediğin gibi olur Hersey gönlünce olsun ama tek bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan hani yeni başladım dedin ya bu yüzden merak ettim nereli olduğunu tabi fark etmiyor nereli olman önemli değil insan olsun yeterki ama akıl baki olduğu zaman aile öğretmesi lazım bazı seyleri
Soran+1 yılGöçmeniz müslümanız öyle ahım şahım çok aşırı dindar değiliz demek istedim Allah’a inancımız tam ama..
Soran+1 yılÖyle kardes Allah kabul etsin ibadetlerimizi insallah çok şükür bu halimize..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de benzer durumdayım. Geçimsiz aile şiddet yalnızlık dışlanma zeki olduğu halde örgün eğitime gidememe. Aşkta kırıklık. Hayatım bu işte benim. Evlenip işe girsem diyorum ama durum ortada onu da yapamam bir de sorarlar kesin işe girsene niye girmiyorsun niye evlenmedin berbat bir hayat temeli çocukluğumu ailemin mahvetmesi
210 Yorumla
Soran+1 yılÖZelden konusalım
Cevap sahibi+1 yılKonuşmasak daha iyi. Emin ol birbirimizi daha kötü ederiz
Soran+1 yılSamimiyetine inanmadım nedense niye kötü edeceğiz
Cevap sahibi+1 yılRuhsal olarak berbatız. Yapıcı biriyle konuşman lazım. Olumlu kanalize edecek. Düşünsene ben kendi sorunumu çözemedim. Çaresiz hissediyorum.
Soran+1 yılBende çöZemedim de aynı durumda olanlar anlar birbirini. Yasamayan bilemez
Cevap sahibi+1 yılNapıcaz :(
Soran+1 yılKonusalım diyorum öZelden :/
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım mesaj atabilirsin
Soran+1 yılEt takip sende at mesaj takip ettim
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum sana
Dostluk, arkadaşlık günümüzde hep çıkara bakıyor zaten, bak senin ne güzel ailen yanında. Hiçbir şey için geç değil, okumanın da yaşı yok. Geçmişe ağlamak faydasız, gelecek için elinden geleni yap
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ailem iyi ki var ama hiç bir şeye kafam basmıyor psikoloji hitti bende okumaya da geç kaldım ve kaçırdım çok şeyi..
Soran+1 yılGeç değil ama halim yok birşeye
Soran+1 yılBir sürü hastalıklar üstüste geldi o yüzden halim yok.. olur canım izlerim :)
Soran+1 yılAmin cümlemizin tatlım:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
21Cevap
geçmiş dediğin gibi geçmişte kaldı geçmişi yavaşça hayatından çıkarıp yeni sayfa aç önüne bak ve sabırlı ol inşallah daha huzurlu ve mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişi silip atamıyorum işte ahımı aldılar saçma sapan insanlar hala yasıyorlar üstelik evli çoğu.. benim sağlığım psikolojim bozuldu burda
O zaman birşeyler yapmak için çabala çıkış yolunu bulursun elbet
26 Yorumla
Soran+1 yılÇabaladıkça olmuyor ki ne kadar çabalasam olmuyor sevdiğim çocukta nişanlanmış kimse sevmiyor benı
Soran+1 yılİyi de çabalamaya ne sağlık kaldı ne psikoloji
Soran+1 yılKendi ayaklarım üstünde duramıyorum işte nereye girsem önyargıyla karşılıyorlar sessizim bir de lider biri olmak isterdim
- Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılUmutlu olacaksın geçmişinden korkma ne yaptın katil değilsin ya? aklından geçeni kaybederim kızar küser diye söylememezlik etme önce kendine güven kimseye muhtaç değilsin... Tek başına herşeyi yapabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlen sonra konuşmaya başladıkmı aha konuştu der hıyar sürüleri
15 Yorumla
Soran+1 yılNoluyor lan keriz
Cevap sahibi+1 yılKonuşkan olmaya çalışınca olanları söyliyorum sana değil bu şerefsiz insanlara
Soran+1 yılHaaa evet aynen öyle derler kerizler öldüresim var
Cevap sahibi+1 yılÖldürmekmi? Bana kalsa işkence ile bağırta bağırta geebertirim o insan zarraflarını
Soran+1 yılBende öyle kırbaclaya kırbaclaya zaten yer arıyorum bu sıra hadi hayırlısı insan müsfetteleri😂
+1 yılSosyalleş kendine uğraşlar bul gez toz korkma dışarıda da insan yemiyorlar düzgün insanlarla arkadaşlık kur biraz seçici ol 😊
221 Yorumla
Soran+1 yılEee şimdiye kadar arkadasım olmadı ki şimdi olsun.
- +1 yıl
olması için çabanda olmamış demek ki
Soran+1 yılOldu da hep çıkarcı insanlar denk geldi
- +1 yıl
her gördüğünle ol demiyorum zaten hemen olda demiyorum biraz seçici ol 😊
Soran+1 yılYa benim Özgüven sorunum var sen bana arkadaş edin diyorsun
- +1 yıl
evde Kapanarak özgüven sahibi olunmaz.
Soran+1 yılİyi de kişiliğimde var bu benım çocukluktan öyleyim herkes cok sessizsin bilmem ne derdi
- +1 yıl
olabilir ama sessiz olman sosyalleşemezsin demek değildir. Zamanında iyi ya da kotu arkadaşın sevgilin olmuş ama yanlış tercihler yapmissin.
Soran+1 yılDoğruyu yanlısı ayırt edemicek yastaydım ben safım biraz da ondan..
- +1 yıl
yanlislarimizda yol gösterir bazen. herşeyi doğru yapma şansımız yok 😊
Soran+1 yılAynen ama kaldıramıyorum işte..
- +1 yıl
daha dur neler yaşanacak neler var.
Soran+1 yılYa deme öyle.
Soran+1 yılBen bunları kaldıramıyorum
- +1 yıl
kaldiramasan nefes alıyor olmazdin 😊
Soran+1 yılBende ona şaşırıyorum ya zaten
- +1 yıl
düzelir herşey merak etme. yeterki sende iste çabala biraz gayret göster 😊
Soran+1 yılHiç birşeye takatım kalmadı benım çeşitli hastalıklarım var
- +1 yıl
Ne gibi?
Soran+1 yılPsikolojik fiziki
- +1 yıl
fiziki?
Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Hastalığın ne ki çalışamayacak kadar Koah filan mı
Okulu dersen de açıktan oku
Hiç olmadı kadın sığınma evine başvur01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be koah falan de get
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tek sen değilsin inanki ben bile hatırlamıyorum mutlu anim neydi. .. hiç yok... mecburetden yaşıyorum. .. hiç birşeye hevesim yok umudumda yok... belki piskologa gidip özgüvenin yerine gelir... ben gidemiyorum umarım çok mutlu olursun. ..
00 YorumlaBu şekilde sanal alemlerde derdine derman ararsan bulamazsın çık sokağa sosyalleş kendine arkadaş edinmeye çalış emin ol zamanla alışıcaksın sosyalliğe ve herşey istediğin gibi olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen pes etmişsin herşeye rağmen doğrul hatalarının farkına varmişsin bir daha yapma. Kendin icin çok çalış güzel bir okul oku ve farkli bir sehirde kendine farkli bir hayat kur.
00 Yorumla
+1 yılSende bizdensin dostum
14 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Uğra bir ara dertleşiriz
Soran+1 yılYolum düşerse
- +1 yıl
Beklerim kardeşim
+1 yılIs kur calistir cok guzel oluyo
131 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Iş kadini ol calistir
Soran+1 yılNeyi calıatırcam kardesım
Soran+1 yılMesleğim YÖK
- +1 yıl
Yök ne be
Soran+1 yılYooooook
- +1 yıl
Pogca yap sat
- +1 yıl
El isi yap sat
Soran+1 yılGirişken değilim ki almazlar..
- +1 yıl
Neyi almazlar ise mi giriyon almicaklar 😂
Soran+1 yılSattıklarımı be o kadar uğraşıyorum almazlar
Soran+1 yılAnlamanda sorun mu var kardeş
- +1 yıl
Hakart etme ne halin vars gor 😡
Soran+1 yılHakaret mi ettim ben sana hey allahım ya bir de YÖK yazıyorum yok olduğunu anlamıyorsun diğerini de dalga geçiyorsun deli mi ne
- +1 yıl
Seni anlamak zorunda degilim. Duzgun yazz
- +1 yıl
Hala baktikca kuduruyorum 2 tane unuversiyte bitirdim anlamamda sikinti yok ama sende sorun var
- +1 yıl
O sorunda kendini en egolu gormen
- +1 yıl
Ve ben en sevmedigim kelimelerdir bunlar. Sen saygiyi ogren bence sorununun saygi seviyenin eksi 1 de olmasidir.
Soran+1 yılSonuçlarına da katlancan o zaman anlamıcak bir şey YÖK
- +1 yıl
Bence insanlarin seviyesine in sakin konusma sohbet seviyesine inmelisn
- +1 yıl
Neyse konusacak bisey yok iyi geceler
Soran+1 yılBen şimdiye kadar saygılı oldum sevgili oldun kıymet bilen olmadı. Beni tanımıyorsan konuşma. Hadi iyi geceler kardes. Üniversite bitirmekle okumakla adam olunmaz adamlık insanın içinde.
- +1 yıl
Sende sunu unutma ofke ile kalkan zararla oturur. Once saygili erdemli ol. Ne yazikki yedigin kaziklar galiba seni pisirmemis bir seyler ogrenmemissin sen kafanin dikine giden birisisin ve her zaman hata yapmaya hazirsin ozur dilerim 😞
Soran+1 yılBu hayatta herkes kazık yer yemedim diyen yalan söyler. Pişirdi evet ama kişisine göre. Bende özür dilerim iyi geceler
- +1 yıl
Senin sorunun ortaya cikti. Sen guclu durmaya calisirken ilgi alaka goremeyecegini biliyorsun. Bence hata yapiyosun ama ne yaparsan yap yine kensine yapiyosun
Soran+1 yılGüçlü durmaya çalışırken ilgi alaka görememek? Ne alaka yanı ne mana kişisine göre değer verilir herkese verirsen kalırsın orta da.
- +1 yıl
Guclu durmak zordur. Cok sey yazardim ama seni tanimadigim icin konusmayim yoksa konusmaktan asla sikilmam
Soran+1 yılBen şu yaşadıklarıma rağmen hala ayaktaysam güçlüyümdür...
- +1 yıl
O zaman yazini kaldir. gercek yuzun ortaya cikti.
Soran+1 yılGerçek yüz? O yaşadıklarım yalan demedim ki? O yaşadıklarımdan sonra hala yasıyorsam Allaha inancımdandır güclüyümdür dedim uğraşamam kardeş basım catlıyor zaten. Hadi bye
- +1 yıl
Iyi geceler
+1 yılGel kardeşim ozelden yaz sadece 2 gün ver bana hayatın değişeceğinen söz veriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha sihirli değneğin mi var
- +1 yıl
Birçok insanın dönüm noktasına vesile olmuş bir insan bunu yazıyor
bu ülkede herkes mutsuz biliyor musun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. Güldürenler de olur rahat ol
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
Soran+1 yılŞimdi ki çıkanlar hep üzdü.. geçmişim yüzünden terk etti kullanmak istedi..
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Umutlu ol ve çabala
17 Yorumla
SoranOlmuyor
Soran+1 yılKonuşmak kolay geliyor ordan Şu an bile basım catlıyor
Soran+1 yılEngel sensin diyorsun ya.. konuşmak kolay geliyor diyorum
Soran+1 yılGelip sen yap demedim zaten kardes hadi sağolasın fikrin için.
+1 yılYaz bana yardımcı olmaya çalışırım
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sağol
- +1 yıl
Sıkıntıdaki insana yürünmez tamam? Durum kötü karakterin haline gelmesin diye hemen yaz bana dedim sonra denge bozulur
+1 yılKader oyunu sen bozuyorsun
00 Yorumla
+1 yılzaman birak
11 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar?
- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık yaa
00 Yorumla selam aynı şeyleri yasamiz
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç evet
Arkadaş sen hayattan soğumuşsun 😱😱
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni ben sohbet edelimmi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAllah a sığın
060 Yorumla
Soran+1 yılSığınıyorum ama dayanamıyorum artık günah olduğunu bilmesem çoktan atmıştım kendimi
- +1 yıl
Namaz kılmaya başla yalvar yakar kurtar beni de. Bana yol göster de
- +1 yıl
Senin Allah tan başka ne yar ne de yardımcın var
Soran+1 yılYapıyorum kardeş zaten aynılarını.. ama olmuyor :(
- +1 yıl
Daha çok yap kuran oku
Özellikle Zümer 53
Soran+1 yılArapça bilmiyorum ki..
- +1 yıl
Türkçe oku
Soran+1 yılAynısı oluyor mu
- +1 yıl
E tabi
Soran+1 yılSağolasın kardeş işe yarar insallah
- +1 yıl
Başka işine yarıcak bişey yok
bir daha oku yazdıklarımı
Soran+1 yılNolacak Peki geçmişim silinecek mi herkes öğrendi
- +1 yıl
Sen oku sonra gel bak neler değişecek
Soran+1 yılBir sürü dua okudum şimdiye kadar..
- +1 yıl
Zümer 53 ü. Okudun mu
Soran+1 yılHayır bakıcam şimdi
- +1 yıl
O bile yeter sana
Soran+1 yılBiliyordum bunu ben
- +1 yıl
Eeee unutmuşsun işte
Soran+1 yılHayır unutmadım
- +1 yıl
Niye baktın o zaman 😂
Soran+1 yılMeali biliyordum Zümer olduğunu bilmiyordum :))
- +1 yıl
Ne diyor
La taknetu min rahmetillah
Allah tan ümidinizi kesmeyin
Soran+1 yılKesmedim zaten.. inancım olmasa çoktan ölmüştüm
- +1 yıl
Demekki neymiş senin sınavın da bu
Diğer ayette ne diyor
Üzülme Allah bizimle beraber
😉
Soran+1 yılSınav mı? Çocukluktan beri mi :/
- +1 yıl
Sınav ölene kadar
Soran+1 yılÖyle de neden baskaları gül gibi yaşıyor
- +1 yıl
Sana öyle geliyor
Soran+1 yılHiç öyle değil bence Ya
- +1 yıl
İşte sence öyle değil
Soran+1 yılBenım ahımı alanlar gül gibi yaşıyor evlenmiş çoğu da
- +1 yıl
Daha hiç bişey görmedin
Ah alan yaşattığını yaşamadan ölmez
Soran+1 yılHiç öyle olmuyor valla taciz eden evlenmıs çocukları olmuş..
Soran+1 yılbir bulsam zaten öldürücem
- +1 yıl
Diyorum ya daha hiç bişey görmedin
Soran+1 yılGörücem görücem... onu bir bulsam görücem ben
- +1 yıl
Evlenmiş girmiş sanane
Soran+1 yılŞimdi böyle olduk öZelden konusunca dimi.. benım ahımı alıp evlenemez namusuma göz dikmicekti
- +1 yıl
Namusuna göz mü dikti
- +1 yıl
Naptı
- +1 yıl
Namusuna göz dikene kadar aklın nerdeydi
Soran+1 yılGöz dikti işte herkese anlattı birde
- +1 yıl
Onun suçu mu bu sadece
- +1 yıl
Şimdi ben yaşananları bilmediğim için yorum yapamam fazla buna
Soran+1 yılDimi Türkiye de kadın olmak zor tahrik vardır dimi. Hadi kardes neyse eyvallah
- +1 yıl
Ben şimdi öyle mi dedim
- +1 yıl
Allah şifa versin kardeşim
Soran+1 yılCogunlukla öyle diyorlar ondan.. amin amin cümlemize
- +1 yıl
Ben çoğunluk değilim
Ön yargı yapma
Soran+1 yılSuç sadece onda mı dedin ben mi dedim onu? Ön yargı diye tutturmussun
- +1 yıl
Yahu namusuma göz dikti dedin ne anlıyayım bundan
Tecavüz mü etti
Soran+1 yılTaciz dedim ya zor kurtuldum suç sadece onda mı ne alaka
- +1 yıl
Heh bunu de bana
- +1 yıl
Allah belasını vericektir emin ol
Soran+1 yılBen ne demiştim az önce?
- +1 yıl
Namusuma göz dikti dedin
Soran+1 yılBu ne demek oluyor Peki? Taciz ya da tecavüz
- +1 yıl
İkiside farklı
Soran+1 yılHer neyse iyi geceler ikisi de namusa kastediyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgüler güzel kızım
00 Yorumla senin için içiyoz
00 Yorumla
+1 yılAllah yardim etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabırlı ol
03 Yorumla
Soran+1 yılOlamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz bana
Soran+1 yılKız nereye gittin?
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında