Sizce yüzüm hiç neden gülmüyor?

Merhaba arkslar kendimden nefret ediyorum galiba çok aşağılık bir insanim eylülün basindan beri mahremine paylaştığım mahrem konular konuştuğum şahıs daha sabah benden üstsüz resim istedi sayfasına bir baktım ilişkisi başladı yaziyor benle konuşuyor sevgili yapmış beni neden önemsemiyorsun dedin en iyi arkadaşımsın dedi o kadar resmim gitti şu anda şok oldum o kadar aramızda özel şeyler geçmesine rağmen sırf telefonda konuşamadık diye çünkü ailem yüzünden ailem çok tutucu bir aile sanaldan hiç kimseye izin vermiyorlar konuşamadık diye beni sevememis. O kadar zoruma gitti ki heryerimi gördü ve beni çok kırdı sabahleyin fotoğraf atmadim diye açık fotoğraf bana şey dedi aklın kesmiyor mu 2 dkda çekeceksin dedi beni çok kırdı paramparça etti. Zaten hiç seven olmamışken bir de böyle bir olay daha yaşamak psikolojik hastayken o kadar zoruma gidiyor ki. Umrunda değilim en iyi arksmsin sen diyor ve ben hala aptal aptal bakiyorum. Bu kişi çok vukuatlari var show yapan kızları izlemiş bir tane evli kadınla yatmış arks listesinde bir sürü dayılar onlarca erkeğin harikasin dediği kötü kızlar var ve kendi çarşaflı birini istiyor. Iste tam da böyle erkeklerden nefret ediyorum seni kötü kadın yerine koyup en güzelini en iyisini istiyorlar.

Sizce yüzüm hiç neden gülmüyor?