+1 yılmuhacir kökenli türklerin yaşadığı yerler ve trakya kızları ve tabiki İstanbul erkeklerde bile fark atar çünkü farklı yetiştirilirler genetikte güzel ama türk insanı iyi bakılırsa hep güzeldir birde batı karadeniz ilgiye değerdir İstanbul'da genel görünümden farklı bir çeşit insan yaşar ataları saray tarafından beslenmiş ve hep güzel kadınlarla çiftleşmişlerdir buda 600 yılda büyük fark yaratır kızı erkeği farklıdır hiç kimseye benzemez ama ne magazinde görürsünüz ne başka yerde ayrı bir toplumdur kızlar baleyle büyütülmüştür yaklaşamazsınız bile ancak boğaz kıyısında bazen görebilirsiniz
12 Yorumla- +1 yıl
Trakyalıyim bu guzel dhshs
- +1 yıl
kızçesi abisin cansınız can :)
En İyi Cevaplar
Hepsi esmer, kavruk yüzlü kızlar...
İnanmayın. :D
En güzel kız Trakya veya Doğu Karadeniz'den çıkıyor.63 Yorumla- +1 yıl
Trakyaliyim beeen😂
Tesekurler😊 - +1 yıl
Kim var ya😂
+1 yılİzmir’in kızları abartıldığı kadar güzel değil. Sadece bakımlılar. Giyinmeyi bile bilmiyor çoğu. Göçmen olanları güzel sadece. Eskişehir öğrenci şehri olduğundan ve her şehirden insan yaşadığından Eskişehir de güzel kız ve erkek çoğunluktadır herhalde. :)) Bursa ve Urfa nın kızları da güzel diye duymuştum. Bana kalırsa bakım ve tarz konusun da en iyi İstanbul. Benim memleketim Ankara yı konuşacak olursak burdan da pek iş çıkmaz. Çok az güzel ve yakışıklı sayısı. :))
42 Yorumla
Tabiiiiiiki trakya kızları hem çooook güzeliz hemde çok görgülü hanımefendiyiz😊
54 Yorumla- +1 yıl
Öyleyiz dimi kiz😘😍
- +1 yıl
Eheh can 😊
- +1 yıl
Trakya kizlari neden guzel? 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
258Cevap
Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Ben İstanbul da yaşıyorum. Rizeliyim. En güzel kızlar izmirden çıkmıyor. Bence en güzel kızlar bütün Türk kızları. Bakımlı ama makyajsız olanlar. En yakışıklı erkekler kısmını bilemedim :) ilgi alanıma girmiyor. Evrensel bir yarışma olursa katılırım :).
60 Yorumla
+1 yılBen bu İzmir savına inanmıyorum zamanında hasbelkader adı çıkmış. En basitinden bir Kırklareli bir Adana degil. Ve daha onlarcası var belkide. Ben bir numaralarını gormedim İzmir in güzellik adına.
Erkekleri bilemeyecegim alıcı gözüyle bakmadım.34 Yorumla- +1 yıl
Kirklareli kizi mi guzel?
- +1 yıl
Ortalamaya vurursak mevcudu, sayısalda sayıları cok faha fazla İzmir e göre+ cok cok daha güzel ortalaması
- +1 yıl
Kırklareliliyim teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim.
Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Kim demiş İzmir kızları en güzel diye bir kere İzmir de her yöreden gitmiş insanlar yaşıyor tıpkı İstanbul gibi bu güzellik işine bölgesel bakılmalı tamam egenin kızları güzeldir ama bence doğunun kızları nadir çıkmakla birlikte güzelden de güzeldir. Mesele bunu kavramak bence.
60 Yorumla
+1 yılNereli olduğumu söylememeliyim
Nereli olduğumu söylememeliyim
KASTAMONU
Nereli olduğumu söylememeliyim20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence her bölgeden çıkabilir ama hiç 1 yer kesin olarak söylenemez.. her yerin her insanın kendine ait 1 güzelliği var.. sadece siz kendinize göre hangi güzelliğine değilde hangi özelliğine göre erkek daha iyi ve güzel olur. Çünkü bilirsiniz güzellik görecelidir, ama özellik daimdir. seçeceğiniz insan hem eğlenceli hem anlasabileceginiz 1 Erkek seçerseniz daha çok mutlu olursunuz bayanlar bu lafim size... Bence.. ama hayat sizin buna siz karar verirsiniz.. sonuçta yaşayacak olan sizlersiniz..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Tüh biz yine giremedik seçmelere bulgaristan göçmeniyiz🤔
59 Yorumla- +1 yıl
Selanik göçmeniyim🙄 emin ol göçmenler daha güzel 😘
- +1 yıl
Bulgaristan göçmenleri iyidir, asiller en azından bu hepsinden iyi... 🤣
- +1 yıl
Beyler yavas yavsamayin😂
- +1 yıl
Yavsama ile ne alakası var ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence izmirden cikmasinin nedeni kizlarin biraz özgür olmasindan kaynaklaniyor
Yani İzmir ayri bir irk degil ki ordan ayri kizlar ciksin dimi ama 😂 bu yuzden yakisikli erkeklerinde nerden ciktigini tam net kimse soyleyemez yani sonuc itibari ile herkes anasinin karnindan cikiyor
bunuda soylettirdiniz bana mutlu olun simdi 😭30 YorumlaAile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı. Bence gocmenler. Bulgar ya da Yunanistandan ailesi gelenler ya da Edirne Trakya taraflari. Onlar da gocmen zaten :)
33 Yorumla- +1 yıl
Trakyaliyim ehubeu😂
- +1 yıl
Teşekkürler efenm😊
En güzel kızların izmirden çıktığını kim karar verdi acaba?
53 Yorumla- +1 yıl
Bence de doğru değil jsjjss
- +1 yıl
Trakyalıyım ben valla😒
Aile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı. sen şimdi güzel kızların izmirde olduğuna inandın mı
51 Yorumla- +1 yıl
Hayır 😂
+1 yılBen izmirden çıktığına inanmıyorum batı karadeniz. Karadeniz kızlarının masum görünüşü beyaz teni ve mavi gözleri var mesela ayça ayşin turan çok güzeller izmirde güzel kız pek görmedim. Erkekleri bilmiyorum.
40 YorumlaEkmek mi bu? Hangi fırından daha güzel ekmek çıkıyor demek nasıl saçma ve anlamsızsa, buda öyle saçma.
Türkiye insanı güzeldir diyelim, konuyu kapatalım. :)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzmir'in kızları ne güzeli ya bu geçmişten günümüze gelen bı alışkanlık zamanında biri atmış ortaya yayılmış yani :D İzmirli çok tanıdığım var normaller yani çok güzeller diyebileceğim birileri değiller bu konuda katılmıyorum o yüzden ülkenin heryerinden zaten çok güzel kızlar cikiyo ama masum bir güzellik dersek Karadeniz bakım konusuna gelirsek İstanbul'dan
20 Yorumla
+1 yılBence dogudan cikiyor... uzun boylu esmer genis omuzlu burak ozcivit kiliklilar😅😂 ne zaman birini begensem dogulu cikiyor..
60 YorumlaKızlar izmirden erkekler ise dogu bölgesinden cıkıyo kara kaşlı karagözlü cogu 😉
78 Yorumla- +1 yıl
Döşü de kıllı olsun mu hsjdkd
- +1 yıl
Kıllısı mı, tiksinen de az değil ama
- +1 yıl
Neresi kaldı başka :)) bacak kol el ayak
- +1 yıl
Hadi kısmet :)
Ülkemin her köşesi güzel-yakışıklı kaynıyor maşallah 😄😄
70 YorumlaYavaş ol ufaklık İzmir e canım feda ama "En Güzel" dersen bu tanıma Mersinin kızları uyar. Adanalıyım İzmire , insanlarına , düşüncelerine
kızlarına bayılırım fakat güzellik konusunda ne yazıkkı Mersin i geçecemez ( : En yakısıklı erkek ise şu an zirvede Kıvanç var oda adanalı. Şehir belirtmek saçma olur erkek için her kesime azar azar dağılmış ( :00 YorumlaÜlkede en güzel kızlar izmirden çıkmıyor maalesef bu kulaktan dolma bilgiyi her yerde söylemeyelim. 😄
Bence Bursanın erkekleri yakışıklı ayni zamanda kızlarıda güzel 😏50 Yorumlaİzmir hikaye birkere Bacayı tugladan kızı Muğladan alıcan demisler bir kere erkek olarakta bilemedim siimdi ama guneyli erkekler iyidir. Gerci turk olsun camurdan olsun ruslar bayılıyolar turk erkeklerine
11 Yorumla- +1 yıl
Muğla denmesinin tek sebebi, babaların kızlarına bolca miras bırakmasıdır. Muğla kızı alan rahat yaşar anlamında. :):
+1 yılEn güzel kızların İzmir'den çıktığını kim söylemiş? :D
12 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamis kim dediyse dhhdd
- +1 yıl
Benim için en güzel kız kanı bozuk olmayan vatan haini olmayan kız çoğunlukla İç Anadoludan çıkıyor onlarda :D
+1 yılBen inanmiyorum guzel kizlarin izmirde olduguna her yerden var guzel kiz
61 YorumlaNe alaka izmirin analarının doğuruş şekli mi farklı
42 Yorumla- +1 yıl
Bencede güzel degiller
+1 yılKızın da erkeğinde iyisi trakyadan çıkar buyrunuz yakisikli guzel ariyorsanız 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ehuheu topraam benim😍😂
+1 yılHerkes kendi memleketini savunmuş. En yahşi kızlar karadenizden çıkıyor. Renkli gözlü, açık ten, orjinal kumral. 😂 Oğlanlarımız da yakışıklı daylan gibidir mübarek😀
23 Yorumla- +1 yıl
Sivas, Çanakkale ve Van'dan çıkıyor gidip görürseniz bana mecburen hak verirsiniz :) Bence en güzel kızlarda Balıkesir'den çıkıyor gittik gördük yani kimse yemesin bizi şimdi :)
31 YorumlaTrabzon Giresun. Neden? Çünkü totoş çok çıkıyor bu memleketten. Bizde genelde totoslardan etkileniyoruz. Öyle yani. Yakışıklılar da ama şimdi 😁😁
34 Yorumla- +1 yıl
haydaaa ne totosu ya
- +1 yıl
@stevejobsinelmasi totosu hafif olarak yazdım. Böyle fırlama ama üzen cinsten. Küfür etmiyim dedim şimdi 😁 ama tabi İstanbul'da oturan bu memleketli tanıdığım bırileri oldu ondan saydım bunları yani.
- +1 yıl
hakkin var o zaman ne diyim ahahah
+1 yılÇokta sosyokültürel bir şey olduğunu düşünmüyorum, bana göre çirkin bir kız başkasına göre aşırı derece güzel olabilir. Aynı şey erkekler içinde geçerli.
10 Yorumla
+1 yılHerkes haliyle kendi memleketini yazma gayretinde. Ama şu bir gerçek ki gara gaşlı , gara gözlü erkekler memleketimin her köşesinde var.. Heleki Angara'da çoook var :))
10 Yorumla
+1 yılKaradeniz erkeği haşin olur ama bir o kadar da tatlıdırlar😂
41 Yorumlaonlarda izmirden çıkyor
adamlar bakımlı... kadınlar bakımlı..
İzmir başka.. canım İzmir güzel İzmir30 YorumlaYok aslında öyle değil. Batı modasına daha yakın oldukları için öyle olduklarını düşünüyorum. Keza diğer büyükşehirler de öyle. Benim gözlemim bu.
20 Yorumla
+1 yılAyhhhh Diyarbakır tabisi esmer, büyük koca gözlü kara kaşlı saçlı sakallı uzun yapılı spartalılar bildiğin ciciş
20 Yorumla
+1 yılÜlkenin en güzel kızlarının İzmir'den çıktığını söyleyecek bir otorite mi var bu ne saçma tanımdır
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de doğru değil sadece söylenti
- +1 yıl
Göreceli bu tip durumlar
+1 yılGüzellik görecelidir, bana göre İzmirin kızları abartıldığı kadar güzel değil. Her neyse macunu buldum da kıllısını arıyorum yine... 😂
20 YorumlaŞehiri bilmem ama konut olarak bizden diyebilirim. bir evde tüm erkekler yakışıklı olur mu ya : ))
30 YorumlaKendine çeki düzen vermişse Mardin den yakışıklı çıkıyor
30 YorumlaHadi herkes kendi memleketini yazsin da diyebilirdin😂cevaplar ayni olurdu
30 Yorumla
+1 yılEn güzel kızlar İzmir den çıkıyorsa doğal olarak en yakışıklı erkekler de İzmir den çıkar.
31 Yorumla
+1 yılGuzel kadin yoktur zalimligini iyi kamufle etmis kadin vardir yakisikli erkek yoktur aptalligini susle orten erkek vardir.
10 Yorumla
+1 yılBenim icin izmirli guzel olmasi degilde kac km kullanilip kullanilmadigidir😏Ruhu bozuk olup izmirli olsa ne yarar İstanbul olsa ne yarar 😄
10 YorumlaKendine güvenen varsa birer foto atsın. Boş keseden sallamakla olmaz. Hala genç kızlardan çok çekiyırsam sebebi ne sizce yakışıklılık
10 Yorumla
+1 yılÜlkede yakışıklı erkek mi var diyen pembelilerin dünyaya açılan güzelliğini henüz görmüş değilim. Bu yorumum o boş yorum yazanlara.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlkemiz çok karisik her bolgede her turlu insanlar var. Bkz. Polonya. Alayi ozenle yaratilmis gibi. Her bolgesinde benzer guzellikte kadinlar mevcut. Ulkemiz cidden cok karisik. Nerden ne cikacagi hic belli olmuyor.
10 Yorumlabence kesinlikle bursalılar zaten crush im da bursalıydı duygulandım simdi gidip bir kosu stalklicam.
10 Yorumla
+1 yılEn güzel kızlar: İzmir , edirne, tekirdağ, balıkesir, izmit, muğla, aydın, antalya, hatay
En yakışıklı erkekler: İzmir , adana, kars, edirne, van, Ankara , izmit, muğla, antalya31 Yorumla
+1 yılKanada erkeği başkadır. Bana göre tabi... "HER YİĞİDİN YOĞURT YİYİŞİ FARKLIDIR..." ;)
30 Yorumlaİzmir den güzel kız çıkmıyor sadece daha rahatlar her konuda.
30 YorumlaEsmer olan her erkek benim için yakışıklı olmaya adaydır
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cehennemin dibinden hep klişe cevaplar ve millet memleketini söylemiş ya da o ilden bir tane güzel kız görmüş hemen yapıştırıyo cevabı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEfendi olmadiktan sonra cok yakisikli olup mal olsa ne yazar
91 YorumlaGene biz İzmirliler 😎 o kızlardan çıkan çocukların çürük olduğunu mu sanıyorsunuz.
20 YorumlaEge bölgesi diyorum. Şehirden ziyade... Bir egeli olarak 😊
20 YorumlaCukurova hem yakisikli hem sert hafif gobekli kara kara cocuklar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence hiç bir yerde öyle aman aman içine sinecek erkek yok valla
20 YorumlaAnkara da gördüğüm gençlerin çoğu yakışıklı. Belki İstanbul nüfus yüzünden önde olabilir.
20 YorumlaBöyle bir genelleme yok. Bunu bir İzmirli olarak söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBen hangi şehirde olursam yakışıklı erkekler hep oradan çıkar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdana’mızda çirkin erkek yoktur. Varsa da gelin gelmiştir bizle alakası yoktur.
89 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Efeiefe soyle yigidim aslanim
Cevap sahibi+1 yıl@Efeiefe sevgilim var
- +1 yıl
Sabah sabah yine bir drama denk geldim 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Yani kız durduk yere sevgilim var demedi.
Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı. Belirli bşr yeri yok Türkiye’de ama İslandinav erkekleri fena.
10 Yorumlaİzmir beklediğim gibi değil. Belki de eskidendi İzmir güzelliği..
10 Yorumla- Devamını Gör (364)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat