Bu arada erkekleri sordum ama bana yine kızları anlatmışsınız.
En yakışıklı erkekler hangi şehirden çıkıyor onu arıyoruz.
İzmirli kızlar güzeldir. Hatta izmire sornadan gelip yerleşen bile izmirin , o muhteşem sahil etkisini yüzlerine yansıdıgını hissederler. Ve gercekten de neredeng elirse gelsin izmirde yaşadıgı sürece güzelleştigi kesin. Zaten yerli izmirlilerde gercekten güzeller.
Ama en güzel kız dememek lazım. Çoğu güzel kızlar izmirden cıkar demek daha dogru. Cünkü bilmedigimiz görmedigimiz o kadar illerde sayısız güzel kızlar var ki.
Erkeklere gelince . En yakışıklı demek yanlış. Mesela istanbul desek 13-14 milyon nufus desek ve 8 milyon erkek desek yakışıklıların cogu istanbuldadır diyebilriiz. cünkü cogunluk burada
Farketmez türkiyenin tüm erkekleri dehşettir
Sen hangi şehirden istersen ordan oluruz mssDi :)
Ben eskişehirliyım zaten hemde çok eski bir şehirli :)
Istersen yeni şehirli olurum :)
Başka kadınların için konuşamam ama benim gözlerimin kalbimim seçtiği adam benim için dünyanın en güzel adamıdır.Nereden geldiği , hangi ülkeden geldiği benim için önem taşımaz.Bence erkekler kadınlardan genel anlamda daha güzellerdir.Biz kadınlar güzelleşmek için neler yapıyoruz ama erkeklerin doğal bir güzellikleri olabiliyor.Bizler 100 ton makyaj sürdükten sonra bakılabilir duruma gelebiliyoruz :)
vallah izmirin kizlari guzel derken bakimli demek lazim. ona bakarsan iran nin kizlari orta dogu ve turkiye dahil en guzel kizlar. fakat hepsi estetikli eee ben neyapayim o guzeligi. dogal olun ki oyle degerlendirelim...cunku makyaj, bakim ve estetik sinirsizdir, ama dogal guzelik ...
Cevap
68Cevap
Ben hariç bütün erkekler yakışıksız olduğu için soru cevapsız kalıyor. Benim kökenim ise Türkiye sınırları değil zaten. Göçmenim.
Ama samimi düşüncelerimi söylemem gerekirse; Kanında melezlik bulunan insanlarda nedense farklı bir yakışıklılık ve çekicilik var.
Benden yakışıklı insanlar vardır elbet ama kendime güvenim var. Açıkçası şuranın erkekleri yakışıklıdır diye kalıplaşmış bir cevap yok "İzmir'in kızları güzeldir" gibi. Bu yüzden cevapsız kalır bence.
Zaten gen haritası çorba gibi olan bir milletiz. Senin haplogruplarına baksak kim bilir kaç farklı milletine dna'sına sahipsindir. :)
İzmir kızları doğal güzeldir. Egenin yumuşak imbat esintisi yüzlerine vurmuştur. Boyaya ihtiyacı yoktur. Yıllarca yaşadım İzmir'de ve boya küpü gibi bir kıza hiç rastlamadım. İzmir kızları güzel değildir diyen, eğer bir kız bunu diyorsa ya İzmir kızı görmemiştir ya da kıskançlık, eziklik duyuyordur, 3. bir şık yok.
Erkeklere gelince sanırım Ankara erkekleri daha bir yakışıklı.
Valla benim durum karışık İzmirliyim köken Van Türkmen göçmeniyiz ama en yakışıklı erkeklerin izmirde oldugunu söyleyemeyecegım ben görsel açıdan ankaranın erkekleri diyorum ama ama ama
Gönül kimi sevmişse güzelide yakışıklısıda odur ankara izmir farketmez ...
Valla İzmire gerek kalmadı.Ben hayatım boyunca görüp görebileceğim en güzel kızı çok yakınımda buldum.
bravo +1 :)
izmirin kızları güzel derler ama ben neden hiç güzel kız göremedim izmirde 1 sene boyunca...
saklanıyoruz senden
+1
yakışıklılık olarak fazla iddialı konuşamayacağım, ama kişilik olarak en düzgün erkekler bursa'dan çıkıyor.
Peh! İzmir kızlarıymış (İzmirliler üzerinize alınmayın) bence bizim ülkemizin kızları güzel, dikkat güzel diyorum. Yani bakımsızlarda vardır ama bence onlar da güzeldir yanii.. Çirkin kız yoktur, bakımsız kız vardır. Neyse konuştukça zırvalıyorum bıyee
ben açıkçası türk kadınlarının genelde güzel olduğunu, erkeklerininse genelde pek yakışıklı olmadığını düşünüyorum...bu demek değil ki her türk kadını güzeldir veya her türk erkeği çirkindir ama benim gözlemlerime göre genel tablo böyle malesef...
bende katılıyorum sana
En güzel kızlar da en yakışıklı erkekler de Kafdağı'ndan çıkma. Hiç mi masal dinlemezsiniz? :)
ben bunu eksileyen zihniyetin zihnine ta burdan... Tövbe tövbe
En yakışıklı erkekler benim memleketimden çıkıyor.
En güzel kızlarda benim memleketimden.Aksine izmir kızlarını hiç beğenmiyorum.:):)
izmir kızları olarak hastasıyız prenses nur :)
İlk cümlende kitlendin kaldım...
Güzel kızlar İzmir'den çıkar diyorsun...
Dogma büyüme kaç tane İzmirli kız var ki... ?
Türkiye'nin en güzel kızları Bursa'dan çıkar.
Dağılın..
İzmir'in boyalı kızlarını gören direkt böyle söylüyor. Bana kalırsa Marmara çevresindeki Çerkez köylerinde inanılmaz hatunlar var.
Erkeklere gelirsek ben Trakya erkekleri diyorum kendimi de kayırayım biraz :)
Boşnaklar da güzeldir. Arnavutlar da güzeldir ama dağlı inadı var adamı bezdirirler.
Yok siz şarkı söyleyen kargalarsınız.
cesaretini gizliliğinden alma insan :))
Çaktırma :)))
izmirin kızlarının güzel olmasının tek nedeni cüretkar olmaları,rahat olmaları.yoksa her sehirde güzel kız olabileceği gibi yakısıklı erkekte mevcuttur.
walla izmirde de yaşadım ama ben güzel kız göremedim..Çok abartmışlar :)) sırf makyaj :)
yanlış ne izmiri ya eskişehirin kızları güzel diyolar erzurumunda erkeleri yakışılıdır hani gerçi heryerde var beeeeeeeeeee
eskisehirdeki kızların çoğu oraya okumaya gelir yalnız :D
Türkiye'nin kızları güzeller genelleme oalrak karadeniz kızları daha hoşturlar bence,erkeklerde ege tarafından çıkar.İspanyollar bir başka ama (örn: biscolata reklamı) :))))))
En güel kızlar izmirden çıkmıyor.
En bakımlı kızlar izmirden çıkıyor.
@lover :)
bırakın artık şu izmirin kızları en güzel muhabbetini yüzlerinde bi ton boya doğallıktan eser yok...orayı burayı açmayla güzel olunmuyo
ALLAH ALLAH hakkatten bırakın bizi bi rahat bırakın ya çok şükür bi ton boya yok güzeliz diyede dolaşmıyoruz ateş olmayan yerden duman cıkmaz derler ya neyse güzellik bakan gözdedir diyoruz. Biz sadece sıcak kanlı içten insanlarız elimizde pankartla adımızı güzel diye çıkarın demedik. ALLAH ın yarattığı herşey güzeldir.
Ayrıca oramızı buramızı açmıyoruz kaç kere etek boyumuzu ölçtünüz hanfendi şimdi bu cümleler kıskançlık cümleleri değil desem yalan olur aşk olsun ama sen pantolon badi giyiyorsan bizde aynen pantolon badi giyiyoruz. Kedinin yetişemediği ciğeriz diyorum kimse inanmıyo ya kardeş RABBım yaratmış güzellikleri ankara izmir diye ayrımı olmaz ama senin yaptıgın basbaya kötü kız muamelesidir ki iş o zaman değişir.
Güzellik iddamız hiç olmadı ama çoğumuz temiz kalpli sıcak kanlı insanlarız seviliriz
öhö öhö öhöh yarası olan gocunuyor demişler ne kadarda doğru demişler :)))
hadi ordan açmıyolarmış izmirde bulundum bizzat yaşadım gördüklerimi söylüyorum..kendinizi böyle avutmaya devam edin karadenize gidinde doğal güzel kız görsün gözleriniz kalıplaşmış saçma bilgi insanları...ayrıca heryerin güzelide vardır...yarası olanlar belli :))))
tekirdağın kızları güzel erkekleri yakışıklı olur.ama izmir kızlarının ve erkeklerinin fiziğide çok iyi.
Tabikide Yakışıklı erkekte İzmirden çıkıyor kendimden biliyorum
izmirii falan bilmem nefes alsın yeter.. :P bence samsunun kızları daha güzel izmirinkilerden ve erkekler samsun ile rize ( burunları yeter ) :D
ülkemin her yerinden güzel ve yakışıklı çıkıyor. kara kaş kara göz türk erkeğine gerçekten özel bir hava katıyor...
ülke olarak italya, :) ama türkiyeden diyorsan bnce istanbul
izmir deki kızların hepsi gerçek izmir li mi ki ne fark eder :)
İzmir kızları türkiyenin en güzel kızları değilki.Sadece oldukça bakımlı ve havalılar hepsi bu.
Onlar her yerdeler şekercim. Erzincandan bile yakışıklı ötesi bir erkek çıkabilir hiç belli olmuyo bu işler.)
sürpriz yumurtadan çıkıyo artık ne çıkarsa bahtımıza
Adana tabiki de :)) Tek geçerim Adana'yı taşını toprağını yaratana kurban :))
Evvet aynen :))
şehirler mi belirler insanın yakışıklılıgını yoksa kendi vasıflarımı ?
saçma olan şehre göre erkeleri yakışıklı ve kızları güzel bulmakta
güzel insan her şehirde güzeldir
Türkiyenin güzel kızları İzmir Ve Eskişehirden Çıkıyor. Erkekleri İse İstanbuldan. Ama Şöyle Diyebilirimki Avrupadaki rusya, italya, almanya ülkelerindeki kızlar ve erkekler türk kız ve erkeklerinden daha yakışıklı.
En yakışıklı erkekler Karadeniz civarından çıkıyor olabilir. :D
izmire gittim.bir tane güzel kız göremedim..ama alanyada dolu güzel kız var..
Nerden ciktigi onemli degil bence...nerden cikarsa ciksin yeterki adam gibi adam olsun...
memleketim diye demiyorum ama kızları izmirinki kadar güzel Balıkesir doğal olarak erkeklerdede buna bağlı bir oran var birde boy ortalamasıda uzundur
Böyle bir genelleme doğru olmaz bence.Ayrıca erkeklerin iyisi Bursa dan çıkıyorsa ölelim ya sanırım bülent ersoyda bursalıydı :P
Mertliğin ve Yiğitliğin Harmanlandığı yerden tabiki...Yani Bizim diyarlardan...
izmir den çıktığnı kim söyledi orda güzel kızlar hep göçmen kızları yani bursa da daha cok olduğu için bence kızlarda erkeklerde bursa dan cıkıyo
Hangi sehırden cıkıyor bılmem ama yasadıgım sehırden pek fazla cıkmadıgına bahse gırebılırım. :)
En yakışıklı erkekler Karadenizden çıkıyor; Bkz. Kadir İnanır, Burat Boz, Tarkan, Ismail Türüt:p
tabiiki agri dan cikiyor güzel kizi izmir degil kocaeli inanmiyorsa git gez gör
aynen kocaelinin kızları cok güzel gidil görüldüü biliniyo
bence orası da izmir.. ben izmirli değilim ama ,zmir
tek bir yeri yok, ama turklerden melez olan erkekler oldukca cekici geliyor kadinlara.
Adanadır .
Akdeniz erkekleri her zaman 1 numaradır bununda türkiyedeki en büyük örnegi ADANADIR.
bkz. Kıvanç Tatlıtug , Salih GÜNEY ,Melih GÖrgün , Sarp Apak , v.s
ha bide Evlenme programında Caner toygar , Popstar 1. ABİDİN gibi örnekleri çogaltabilriz.
tabi bazı erkeler bu durumu kıskanıp aksini iddaa edebilirler
Bir tek güzel kızlar izmirden çıkıyor diye bir genelleme yapmak yanlış.
Erkekler içinde geçerli bu. Her şehirin, güzel kızıda erkeğide var.
Türkiye'nin en güzel kızları İzmir'den çıkıyor düşüncesine doğru bakmıyorum. Bana göre güzellik görecelidir çünkü.
Bir İzmirli olarak en yakışıklı erkeklerin buradan çıkmadığını söyleyebilirim :D
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır .. Pehh :)
bak bu yorum güzeldi ve*yerindeydi :) +1
+1
İzmirli kızları ikna etmek için böyle bir yalan uydurmuşlar onlarda böyle geçiniyor garip...
güzeller ama :D
güzele güzel demem güzel benim olmadıkca :)
bu güzeldi :))))
Ben vururum :D:D:D
ahh :) eski oyunum benimmmm
kız bizi vurucak :D:D:D:D
niye sizi değilde bizi ikna etme çabasına girmişler ? :)
Onlar gerçek Izmir'li degil. Cogu bulgar goçmeni. Sehir olarak ayirmam.
O kadar boya badanayla eminimki bende çok güzel olabilirdim, İddialıyım :) İzmir hikaye, Eskişehire beklerim erkek görmek isteyenleri.
en yakışıklı erkek nerden çıkar bilmemde benim gönlümün yakışıklısı İzmir'den :)) o yüzden benim için İzmir, tabii kişiden kişiye değişir..
rizeden çıkmıyor ama ben çok yakışıklıyım ortalamayı arttırıyorum baya heralde o yüzden rize diyorum.
en gızel kızlar ızmırden mı cıkıyor yanlısın var adanadan cıkıyor en yakısıklılarda Bence bursa dan cıkıyor :)
Valla acik soyleyim bakude bi tane kiz gordum izmirdendi ama guzel degildi
Ama. Yanindaki cocukta izmirdendi o yakisikliydi:D yerle alakali değil bence
hani derler ya bu sulak yerde büyümüş diye:)
Işte o sulak yerin erkekleri yakışıklı
göçmenlerdeee öyle bir şehir ismi çıkmaz heryerlerde :) benim memleketimin insanı kara çocuk hep :)
En yakışıklı erkekler portekiz, ispanya, italya ve fransadan çıkıyor. Türkiyede bu şekilde ünlü bir yer yok.
Türk erkeklerinin geneli yakışıklı ama türk kızlarının sadece izmir bölümleri cok güzel. haksızlık war
HADİ ORDAN geneli yakışıklıymış :D
cidden katılıyorum HADİ ORDAN :D
izmirli olduğum için yani izmirden çıktığım için yakışıklı erkekler izmirden çıkıyormuş öğrenmiş oldunuz nokta :)
tokat'ın erkekleri daha yakışıklı
bi beni görün siz
başka bie şey demiyorum
brat pitte daha bakmazsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar