Güzel kızlar İzmir'de algısı kadar saçma bir şey yok bunu demelerinin tek sebebi ordaki kızlar daha açık saçık erkeklerin de en sevdiği şey olduğu için öyle diyor bu yani
İzmirin kızları çok güzel değil bence güzellik kavramı sadece vücud açarak olmaz güzel ahlakla olunur sonuçta ben evlenmek için manken aramıyorum bana güzel olsun yeter başkasına değil ayrıca Erkeğin yakışıklısı olmaz Efendisi olur birde âlemcısı iti kopuğu olur bir adam evine ekmek götürüyorsa eşini çoçuklarına sahip çıkıyorsa en yakışıklısı odur... 😉
Abi her şehirde yakışıklı/ güzel kızlar var yani her güzel İzmir'den çıkmıyor ayruca çgöz zevkime uymayanlar da baya r azınlıkta. Göreceli bir kavramdır başta zaten. Ama ben doğu, İstanbul vs baya beğeniyorum..
İzmirli kızlar çok free geniş olmak lazım bunları kaldırmak için yani sıçayım öyle güzelliğe :D Adana diyecem çoğu ayılıp bayıldıkları erkek oradan çıkma :D
Oha bu nerenin yakisiklisiymis😂Ama kiz gibi yuzu, sonradan sakal biyik cizilnis gibi duruyo😂Cidden nerden cikiyor 😂Ayrica İzmir disindaki kadinlar da guzel yani. Bu sadece bir laf.😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her yerden tek tük çıkıyor insallah bir tane düşer bana fkfkkf