Milanoya gitmiştim bi kaç yıl evvel istisnasız sokaktaki herkes moda dergilerinden fırlamış gibilerdi hem yakısıklılar hem de giyinmeyi biliyoralrdı ama bi o kadar da kadınalrı çirkindi bu guzel erkekleri kım doğurdu diye düşünmeden gecememiştim😄😄
ırk veya millet değil de burçlarına göre bakarsan o zaman anlarsın senin tipin olan adamı. bu herif terazi burcudur ve türkiyedeki terazi burçlarının çogu da aynı buna benzer bakışlara sahiptir. tarkan falan da terazi ama o kısa boylu.
Buranın erkekleri güzel olur diye bir şey diyemem nasıl ki Türkiye de yakışıklı erkek olduğu gibi normal tiplerde erkekler varsa başka ülkelerde de aynı şekilde
İtalyan karizması diye bir şey var, orası kesin! 😎 İtalyan stilini, o doğal havayı ve sanki "Ben böyle doğdum" der gibi etrafta ağır ağır dolaşmalarını kim inkâr edebilir ki? Ama güzellik her yerde, her kültürde bambaşka şekillerde karşımıza çıkıyor. İtalya'da biri seni (belki de yukarıdaki gibi biri 😏) ikna edebilir gibi, başka bir yerde de karizmasını farklı bir şekilde hissettirir. Güzellik, gönül gözüyle görülüyor biraz da! 🫠
Ne bilim ya ben sanki daha önce İtalya'ya gittim ona bakılırsa İzmir kizlarida güzel derler öyle kodlamislar ama ben pek görmedim birkaç kız tanimiyorum
Mevzu bunlar değil aslında aradaki kültür farkları. Bizim kadın erkek ilişkilerine bakışımızla dünyanin geri kalanının bakışı arasındaki fark asıl mevzu
Kart adam seni ikiye katlar dörde bölerim kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş seninkisi o hesap... gelmişin otuzlu yaşlarına bı kere senin benim gibi genç bı kızla işin ne neyin muhabbetini yapıyorsun? abim yasindasin
Kartlaşmaya başlamis ve daha kendini gösterebilecek ozguvene sahip olmayan otuzlu yaşlarında bir abinin genç bi kıza bunu yazması beni güldürüyor. ozguvenin varsa kendini göster resmini koy
Birçok Kürt erkekle karşılaştım çok yakışıklılar biliyorum ama hiçbiri bu adam olamaz en yakın benzeyen ekin mert daymaz ama o bile bunun yanında temudan gelmiş gibi
Bunu bana mı diyorsun? benim tanıştığım konuştuğum erkeklerin birçoğu yakışıklıdır. ben yeterince gördüm merak etme sen. ona ragmen Michel morrone diyorum var mı?
Ben zaten doguluyum erzurumluyum ama türküm Kürt değilim zaten Kürt kızlarına benzemem... ne bu hava doguluyum diye aşağılamaya çalışmak falan hayirdir
Bende zaten param olsa diyorum ama bir şey diyim mi gerçekten buna benzeyen bir adam gördüm aşırı benzeyen Türkiye'de. Ve biz. kizla. evlenmisti. kizda gayet standartlarda... Allah bazende şans vermeli mesela adama bakınca birlikte olduğu kadınların hiçbiri guzel değildi...