Resmi nikah düğünden önce mi yapılmalı, yoksa düğün günü salonda davetlilerin önünde mi yapılmalı?
Aile olmanın ilk adımı olan resmi nikah kanunlar karşısında sizleri korur ve eşler arasındaki sorumlulukları belirler. Bana göre düğün günü salona memur çağrılır orada davetlilerin yanında nikah kıyılır ve düğün başlar. Tabi bu benim düşüncem, sizin bu konudaki düşünceniz nedir?
Resmi nikah düğünden önce mi yapılmalı, yoksa düğün günü salonda davetlilerin önünde mi yapılmalı?
Bence düğün hiç yapılmamalı boşa masraf boşa yorgunluk nikah töreni yaparsın yakınlarını çağırırsın peşinden de ufak bir yemek bitti gitti göbekli enişteler halay çekecek teyzeler göbek atacak diye ben niye strese giriyorum gelin damat hiçbir şey anlamıyor ki o işten bir de sonrasında bir dünya laf kalabalığı yok salon şöyleydi yok ışık kötüydü gereksiz gereksiz muhabbetler inşallah düğün istemeyen biriyle evlenirim
Valla eskiden dediğin gibiydi abi ya da -hala var da bana denk gelmemiş de olabilir- nikahlar genelde belediyede kıyılıyor bahara doğru da düğün yapıyorlar. Aslında düğünde olsa olsa güzel olur tabi. :)
Ben düğünden once yapmistim. is yerimden istifa edecektim, tazminatımı alabilmek için erken yaptık. Ikisi de olabilir. Düğünde zaten takı töreni çok vakit aliyor, bir de nikahla oyalamayalım, dersen once, "yok ben oynamayı zaten hiç sevmiyorum düğünde olsun da vakit geçsin" dersen düğünde.
En İyi Cevaplar