Alışveriş & Hediyeler Kına gecesi ve düğün ayrı ayrı mü olmalı yoksa kına ve düğün bir arada mı olmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şehirinizden biri ile kına ayrı düğün ayrı olsun mu istersiniz yoksa başka şehirdeki biri ile kına-düğün ve düğün olsun mu isterdiniz?#ÇeyizAlışverişi 😊💐 Kına gecesi ve düğün ayrı ayrı mü olmalı yoksa kına ve düğün bir arada mı olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düğün yapmak istemem ben 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kına gecesi neysede pek düğüne para verme taraftarı değilim eşimle 1 ay gezip tatil yapsam o parayla daha iyi 1 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Bunların hepsi gelenek. Geleneğimize göre de ayrı olur. 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% 1 yıl Mümkünse hiçbiri olmasın. Gereksiz para ve zaman kaybı. 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl İkisi ayrı olsun. Kadın zaten bedavaya evleniyor kına masrafını yapsın bi zahmet 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Kına kokusundan hoşlanmıyorum. Bunun için eleyeceğim organizasyonlardan 1 0 Yorumla
ppinkangel Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Ben aynı gün yaptım mis gibi zaten iki düğün yapmak mecburiyetindeydim farklı şehirlerde yaşıyorduk çünkü 1 0 Yorumla
psipsiben Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Tamamen kişisel tercih. Bence ayrı olsun 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kına gecesinden daha saçma bi şey var mı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. bir arada olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Düğün yapmak istemem ben
Kına gecesi neysede pek düğüne para verme taraftarı değilim eşimle 1 ay gezip tatil yapsam o parayla daha iyi
Bunların hepsi gelenek. Geleneğimize göre de ayrı olur.
Mümkünse hiçbiri olmasın. Gereksiz para ve zaman kaybı.
İkisi ayrı olsun. Kadın zaten bedavaya evleniyor kına masrafını yapsın bi zahmet
Kına kokusundan hoşlanmıyorum. Bunun için eleyeceğim organizasyonlardan
Ben aynı gün yaptım mis gibi zaten iki düğün yapmak mecburiyetindeydim farklı şehirlerde yaşıyorduk çünkü
Genel olarak ayrı ayrı tercih ediliyor
Sultanımız ne emrederse diyelim :)
Kına lüzumsuz bence gerek yok
Bence ayrı ama masrafsız olan
Düğün demode olsun artık
Ayrı olmalı ya da biri olmamalı hiç 😅
Tamamen kişisel tercih. Bence ayrı olsun
Bence ayrı ama masrafsiz
kına gecesinden daha saçma bi şey var mı
Sorudan beynim yandı bence direk nikah olsun
Bence ayrı ayrı olmalı
Ayrı olmalı