Başkasına yapılan büyüden etkilenmişiz?

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir annemle hiç anlaşamıyorduk. Sebepsiz yere kavga ediyorduk. Yaklaşık 1 hafta 10 gün küs kalıp konuşmaya başladıktan kısa bir süre sonra aynı şeyler tekrar ediyordu. Annem çok hırçınlaşmıştı. Normalde de kavga ederdik ama değişik hareketler sergiliyordu. Ben de psikolojisinin bozulduğunu düşünüyordum. Uzun süredir içinin daraldığını falan hissediyormuş. Evlenmeden önce de başına geldiği için hocaya gitmeye karar vermiş. Gittiği hoca da öyle üfürükçü büyücü tarzı biri değilmiş. Neyse, hoca etrafımızdaki birine başkası tarafından büyü yapıldığını bizim de bir şekilde ondan etkilenip aramızın açıldığını söylemiş. Kağıda ayetler yazmış işte onu suya atıp 3 hafta içecekmişiz. Ben normalde inanmazdım böyle şeylere. Ama son zamanlarda ikimiz de normal değiliz. Herneyse. Ben daha önce başına böyle bir şey gelen ya da fikri olan var mı diye sormak istedim. Benim uzak olduğum ve tuhaf olaylar. Bunun benzeri olaylara inanmayanlar lütfen yorum yapmasın. Ne yapmalıyım?
Başkasına yapılan büyüden etkilenmişiz?