Ya bı bağlama yapmıştım 30. Günde vücudumda değişiklikler oluyor karıncalanma falan
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinler bağlamaya başlamış seni
Nasıl yani biraz detaylı anlatır mısın büyü mü etkisini artırdi noldu
Lütfen anlat noluyor büyüye?
Büyü ile uğraşanların sonu ölüm
kız gelecek mi bana söyler misin gelse ne zaman gelcek
Nerden bileyim
Peki büyü tutmuş mu bana rüyada haber verdiler sadece büyünün bedeli oduceksin falan dediler ve büyünün tutmasi için mezarlığa git dediler bana
teşekkürler saol yinede nolcak bilmiyorum bakalim
Sen nasıl yapıyosun ki işi bilen biri olması lazım seninki tamamen psikolojik
siz hastasiniz cidden
Hasta az kalır manyak ya da ozurlu
Musallat almışsın hayırlı olsun
Sen deli misin büyü zaten musallat edilerek yapilir
O buyunun görevlileri ikidir en az canım biri sende diğeri onda olur kimi kime bağlayacak sende olmazsa da olmaz
Tamamda bu etkiler normal ben diyorumki büyü etkisi mi artırdı kız gelmedi henüz
Belki ters oldu ona bir iletişim var mı sorabilecegin birilerine
Bir iletişim yok çünkü büyüyü yapan benim ve rüyada büyüyle ilgili bilgiler alıyorum onlardan tuttuğu belli yani ama bazen kabuslar görebiliyorum
Sen zaten musallatlisin da rüyanda bu cinler semi aldatıyor olabilir bir iletişim kurmaya calis baktın olmamış uzerindekilerden kurtulmaya bak
Ayrıca nasıl yaptın yaa
Vefk tılsım var ya ondan yaptım. bazıları diyor ki kesin bilgidir 20 30 en fazla 40 a kadar gelir diyorlar yapan ve yapmış kişiler bunlar doğru mu hangi zamanda tutuyor
Kaç günde tuttuğu hakkında hiç bilgim yok ama en fazla 40 gün deniliyor çoğu yerde
Okuduğun yerde bu konu ile alakalı eksik bilgi olabilir mi? Vefk için görevlileri belirlemek lazım ve hiç kolay iş değil
Yanlış olduğunu sanmıyorum davet yapılarak rüyada zina ettim onlarla onlar da karşılığında kızı vercekler galiba ve bu bilgiyi daha önce bir yerden bilgili bir kişiden duydum o da böyle birşeyim var olduğunu soyluyordu
Huddam denilen varlık Rüyada mezarlığa git yoksa büyü tutmaz bile dediler bana
Sen anlaşma falan yaptın mı o cinlerle
Vazgeçtim tövbe ettim dersen sorun olmaz inşallah. O büyü kağıt falan gibi birşeyse yak gitsin. Gerçekten de bir camiye git namaz kıl dua et büyüden falan tövbe ettim de
@GriGndl hayır buyuyu bozmucam ben devam etsin istiyorum
Cevap sahibi kız evet anlaşma yaptim
Vallahi sonunda çok pişman olacaksın o anlaşmayı ben de yaptım bozdurana kadar canım çıktı halen daha sıkıntıdayim zor senin işin
Knk bku yiycen şimdiden hazır ol
Bunlar karşılıksız bir gram yardım etmezler hiç kimseye karşılığında senden çok şey alacak
@GriGndl ahahah aynen bana da öyle geldi
Araştıran biriyim biraz biliyorum yani çocuk akılsız ama
@GriGndl akılsız değilim çok asigim
Sen ne anlaşması yaptın ne büyüsü yaptın
Bu işte hayır yok hayır olmayan şeyin sonu ise kötü biter vazgeç başkasını seversin kız mı yok çok iyi insanlar var bu dünyada
@GriGndl vallahi denedim olmuyor kaç defa unutmaya çalıştım 2 senedir aklımada. ve şu an ben korunma duası kendime taktım ve karşı binada beni izliyor oraya uçup giden bir şey vardi
O beni izleyen kim bilmiyorum da
Tövbe etmelisin başka kızlarla sohbet et öyle geçer
@GriGndl buyumun tuttuguna emin misin sence? Büyünün 10. Gününde bana rüyada dediki mezarlığa git yoksa büyün tutmaz dedi bende gitmiştim tutup tutmadığını kız gelirse öğrenirim anca
Başka bir şey yapma. Bende bilmiyorum
@GriGndl acaba korunma duası büyüyü bozuyor mu biliyon mu
Boynuna asılan dualar var ya onlar
Hangi nas suresi gibi
O pek işe yaramaz bence okuyup üfle kendine abdestli uyu
Süreyi sen oku eline üfle yüzüne vücuduna sür
@GriGndl o kız büyü tutmuşsa gelecek mıdır sence
Ama merak etme ben kız gelince ona büyü yaptığımı anlatacam ondan saklamicam bunu
Bilmiyorum gelse bile sorunlarınız çok olur bence
@GriGndl ben duayı boynuma asinca havada dışarda uçup gitti ve beni izliyor niye acaba böyle oldu karşı binada oturuyor şimdi o golgelik
Buyu10. günde tuttuğunu varsayalım çünkü o günden sonra büyü tamamlandı benden mezarlığa gitmemi istemişlerdi ve büyünün 21. gunune denk geliyor bugün galiba öyle olmasi gerek
Ben büyü yapmadım tuzağa düştüm zaten musallatti daha beter hale getirdi beni ama toparladim umarım sen iyisindir
İyiyim birseyim yok sadece rüyalarda kötü ruyalar görüyorum. Ama aşağıdaki bir üye büyünün bağladığını yazmış demek biliyor o diye düşünüyorum
Nasıl rüyalar görüyorsun? Bunu yanındakilere sordun mu onlar bilir sonuçta onlar yqrdim etmedi mi eğer yalansa sende tuzağa düştün demek
Demek ki büyü tutacak deyip tuzak kuruyorlar ondan bahsediyorsun sen ben o kadar ahmak değilim ki kız gelmezse mutlaka bozacagim büyüyü. Bana yardım ettiler rüyama gelip bana dedi ki mezarlığa git yoksa büyü tutmaz dediler bana bende gittim mezarlığa daha sonra bana rüyada dedi ki büyü tutmazsa kıza zarar gelir dedi bana yardım ettiler yani gercek mi peki büyüm şimdi? Kandirilmadim mi
büyüyü kendim yaptım. Bu arada
Ya sen onlarla bi kere başa çıkamazsın onu bi geçelim. Ayrıca büyü tutmazsa sen büyüyü bozsan bile yanındakilerden kurtulamazsın. O yüzden zor o iş. Ama tutarsa en azından yaşayacaklarına değmiş olur. Ve şu an tutmuş olması lazım. Az bekle ben bi sorayım bakalım cevap verecek mi
Yok tutmamış eksik olmuş dendi sen yine de yanındakilere çok güvenme adi üstünde seytan seni kandirabilirler onlar tuzakları severler
Senin de yardimcilarin var. Peki eksik olmuş olabilir ama bana neden rüyada gelip yardım ettiler ki acaba o da mı oyundu
Hatta ben büyüyü yanlış yazıp bozunca rüyama gelip o büyünün bedelini oduceksin dedi buna rağmen tutmamış mi diyorsunuz?
Pardon pişman olunca yanlış yazınca degil
Yardımcım yok musallat bendeki az kaldı işte bitti bitecek. Onlar çok yalancı sen çok güvenmişsin onlara. Zaten tutsa uzun zaman oldu kesin bi haber alırdın. Mezarlık vs kendilerine hizmet ettiriyorlar sana
Anlaşman varsa büyü bozulsa bile kurtuluşun zor. Büyüyü tutmuş gibi göstermeleri senin onlara hizmet etmeni sağlamak için. Şirk günahı ya hani ve onlar günahtan besleniyorlar. Neden besinlerini ellerinden alasın ki bunu istemezler. Sen onların gerçek yüzünü görünce bu dediklerimi daha iyi anlayacaksın
Anladım da 40 gün olması gerek sana bir şey diyim bak bu büyü denemelerini ben çok kez denedim bu ilk degil eğer yanlls. Bİr büyüyü yaparsan o büyüye cin gelmiyor zaten anladın mı Çin'in gelmesi için doğru olması gerekiyor demek ki büyü tutmuş diye düşünüyorum
Sen eğer yanlış bir şey denersen çin gelmez bunu bil
Ben yaptığım an rüyama geldi direk
Tamam sen öyle düşünüyorsan öyle olsun, ama bir gün onların gerçek yüzünü görünce buraya yaz ben sana dönerim. Tutmasa da gelirler. Bir harf bazen yanlış bir dua bile onları çağırmaya yeter ki ben az çağırmadım. Senden tek ricam kendi sağlığın için yaptığın şeyin doğruluğunu görmeden asla inanma ve onlara daha fazla hizmet etme. Kendini kaybedersin
Ah :( tamam senin dediğin olsun dilerim mutlu olursun
Onla benden hicbirsey istemedi ki sadece mezarlığa gitmemi istedi başka bir şey istemediler he zaten büyü tutmazsa 10 15 gün sonra belli olur 40 gün beklemek zorundayiz
Besin kaynakları şirk günahı ve senin buna inanman onlara besin ve hizmet için yeterli. Kaldi ki ruyada da olmus ya biseyler bi kadin gelmiş. Bakalım ne olacak 10 15 gün bi geçsin
Bir yerde bir yorum okudum ben diyordu ki cin daveti yaparak zina edersin o lar da büyümu gerçekleştirir diye benim yaptığım büyü tam da böyle olduben büyüyü yaptığım gece benle rüyada zinaya girdiler ben o yüzden bu büyüden emin oldum biraz ve bu yorumu yapan kişi galiba bu işlerden anlayan biriydi
Ben ne zaman o büyüyü yapsam rüyada zinaya giriyorum
Anladım ama bi emin olalım ona göre konuşalım 10 gün bi geçsin bakalım nolcak
Kızda bir değişiklik olarak şey gördüm büyünün 21. gununde kız sosyal medyadaki tüm takipçilerini gizledi facesinden böyle bir şey oldu acaba büyüden mi oldu anlamadım
Onda zaten mutlaka birseyler olmuştur da ne boyutta ne derecede onu bilmiyoruz arada bi ugramislardir belki de tesadüftür
Ben bu büyüyü yapmadan önce gece Allah'a dua etmiştim dedim ki hayırlı da olsa hayırsız da olsa o kızla beni evlendir Allah'ım dedim sonra başıma bunlar geldi o duadan sonra başıma bunlar geldi işte
Ama o kızın takipçileri yıllardır açık hiç kapatmiyordu
Hmmm hayırsız olarak kabul görmüş gibi duan. Rahat uyuyabiliyor musun uykuya dalmada sıkıntı var mı
Uykuya rahatça dalıyorum sorun olmuyor
Kızın halinde biraz değişiklik gördüm bakışları ve gülüşü değişmişti resimden anladım
Şimdi kaç gün kaldı 10 gün mü kesin
Kaç gün kaldı bilmiyorum ama ben büyüyü yazali aradan tam 31 gün gecti
Hmmm aslında ufaktan sana yazması da lazım keşke bi ortak arkadaş falan olsa da bi haber alabilsen
Senin tanıdığın büyücü varsa büyümu göster tutup tutmadığıni öğrensin
Ortak arkadaşımız yok ama kiZ kardeşinin facesi de var o kızın
Bende büyücü yok ki ama iste son musallqta sordum neticede hepsi aynı cin hepsi aynı amaca hizmet ediyor eksik kalmış dedi yani tutmamış dedi bakalım işte peki tutmazsa yani ihtimal üzerine gidelim ne yapmayı düşünürsün
Ona sorsana tutması için napmam gerekiyor artık
Tutmazsa bozulacak mecburen
Eksik olan yeri düzeltmen lazımmış harf gibi bisi dedi bi tekrardan bak işte doğru mu diye
Ben iki kızın adını yazdım ondan mı acaba böyle oldu
Diğer kızın adını sileyim
Karalayayim üstünü digerinin
Iki kız mı ikincisi kim
Başka birini daha yazmıştım belki o kabul etmezse o olur diye ama gönlüm sadece birinde
Olan söyler misin diğerinin ismini karalasam olur mu
Ya ajahahahah kahkaha attım sen deli misinnnnn 😀 yaa ne diyim sana yaa
. d ona söyler misin diğer ismi karalasam olur mu tutar mi
Baştan yapılması lazım dedi. Sen bide sendekilere sor o sal... aklar yanlışsa niye demiyor ki sana
Sen bize sormadın mi söyleyelim diyor galiba
Ki
Hiç bisi yapma sana demişler ya tuttu diye gün vermişler bi bekle bakalım sonra sen bozdun diye bahane etmesinler
Ona söyler misin tutarsa kaç günde kız gelir bu büyüde yaparsam
Tutarsa 1 hafta dedi
Gün vermediler ki sadece yardım ettiler
O zaman şimdi yenisi yazmam gerek gece olması lazım cunku
Onlarla konuşmaya çalış bilgi al bence madem yardım ettiler devamı gelsin
Mecburen yazicam yanlış çünkü yanlışsa tutmaz
Ya yapma 10 gün daha bekle işte bide onlara da sor bi ona göre konusfam sana
Soruyorum ama cevap gelmiyor
Rüyada cevaplarlar sende oyle olmuyor mu? İletişim kur mutlaka
O karıya söyle o gelsin ona sor
Seninki yanlış dedi benimki yanlış demiştir çünkü rüyamda bana dedi büyün tutmazsa kıza zarar gelecek dediler aynı böyle dediler
Demek ki yanlış gerçekten
Tutmazsa ne demek bilmiyor mu demek ki tam yardim edememiş o irtibata geç bir şekilde ciddi söylüyorum bak
Dün sordum zaten rüyada bir şey demediler
AA nerden bildin rüyada o kariyi bende gördüm
O karılar rüyada gelir bir tek. Sen uyumadan o karıya ithafen rüyaya çağır konuşmak istiyorum de gelmesi lazım
Senin cin tutmamış dediyse tutmamistir bence çünkü benimkiler de tutmazsa kıza zarar gelcek dedi aynı şey
İşte bu yüzden konuş diyorum ya tutmamışsa kıza zarar verilirse ya?
Tamam rüyada seslenecem ona ona göre bozcam ama şimdilik başka yenisini yapcam eskisi bozmucam olur mu
Ben zaten onlara dedim sakın kıza zarar vermeyin dedim
🤦🏻♀️ Bu gece bi konuşmayı bi dene de yarın duruma göre hareket edersin karışmasın şimdi
Vallahi cevap vermiyorlar çok denedim
Kafasına göre geliyorlar
Merak etme yanlış bir şey olmaz sadece büyüyü yanlış yazdım o yüzden devam ettiriyorum deyip yenisi halletcem
Kıza zarar gelirse daha kötü karışır senin işler karıyı çağır sen iyisi
Geçen gün onu rüyama cagirmist gelmişti ama korktuğum için korkup bağırdım uyandim
Yanindakine sor bı yeniden yaplilirsa sorun olur mu dihe
Yaptığım büyü bağlama büyüsü doğru büyü mü onu da sorar misin
Korkma işte konuşman lazım onunla
Sordum da cevap vermedi ses yok şu an
Ben yenisi yaptım da kendi adimi anne adıni da yazmam gerekli mi acaba
La siz ne ayaksınız hdhdjdj
O kız büyülense kız hayattan soğur ölü gibi bir hayat yaşar haberiniz olsun
@GriGndl büyücüler yardimlasiyor biraderim 😆 bizdeki meseleyi yaşamayan anlamaz
Sonra o kızı şeytandan korumak için çok iyi hocalar lazım olacak size
@GriGndl usta o büyü eksik yazılmış diyor ben büyünün bir kağıdı kıbleye asılacak kismini yapmadım direk halı altina koydumo birinci yanlıştı ikinci yanlış ise bir harfi yanlış şekilde cizmisim onu da düzelttim
Geldi mi o kari rüyana
Yok rüyama falan gelmedi ama ben galiba bu sefer büyüyü doğru yaptım yanındakine sor doğru mu yapmışım çünkü daha önce yanlış yaptığım için beni rüyada rahatsız ediyorlardı bu sefer hiç ruyama gelip rahatsız etmediler
Harfleri doğru yazdım rüyada da hiçbir sikinti yasamadim bakalım nolcak
Bekliyoruz bakalım gelcek mi kiz
Bana ınstagrami verir misin sen
eğer bağlama büyü yapmayı biliyorsan bana şöyler misin
Vallahi bilmiyorum büyü işleri ile de hiç uğraşmıyorum. Tutmaz ise kızı rahatsız edeceklerini söylemişlerdi nolldj şimdi
bir şey olduğu yok aynı. Ya benim anlamadığım madem ki büyü tutmadı niye ruyama gelip benle iletişim kurdular orasını hala çözemedim ya bu büyü 32 gündür nerde bu kız o zaman belkide çoktan gelmesi gerekirdi bence ya
Aklım bu olayı almıyor çok karisik büyü tuttu mu tutmadı mi hiçbir bilgim yok ama rüyalarıma niye geldiler anlamadım ben
Onu onlara sormak lazım işte iletisim bu yüzden önemliydi de niye gelmediler anlamadım dahası yalan söylemişler sana. Tutmadı ve kıza hiç bisi olmadı çok şükür ki
Bak şimdi 30. gunde benim vücudumda karincalanmalar başladı bu normal degil
Evet değil
Aşağıdaki üye bağlamaya başlamışlar demiş ne diyorsun buna?
Vallahi kız hala yazmadi
Cinler seni bağlamaya başlamış demiş
Sonu ölüm olduğunu bilen herkes büyüden anlar
Bana rüyada o kızı göstermelerini söyledim bana onu gosterdiler ama başka bir tipte geldi beni kendi calistigi markete götürüp birşeyler ikram etti bana
O kızla rüyada iliskige girmemi söyledim aynen öyle oldu girebildim
O karı cin var ya o sana kız arkadaşının siluetinde gelmiş sen bunlara çok itimat ediyorsun sonra çok hayal kırıklığı yaşayacaksın
O senin kız arkadaşın değildi 🤦🏻♀️ madem böyle sana büyü hakkında ne dedi onlari sordun mu
Büyü hakkında bir şey soramadım çünkü rüyami kontrol edemedim. Sence niye böyle oldu başka kilikta gelmesi normal değil mi yani
Hayır tabi ki onun kılığında sana gelmiş bak ben sana istediğini veriyorum demeye getirip bi yerden sonra hüküm verici olmaya başlar senin olaylar çok yeni. Onlar o bedende güçlenecek daha ve onlar guclenmeden sen onların gerçek yüzünü göremezsin çok dikkatli olman lazım
Dikkatli olacağım. bak şimdi eğer bana bir tanesi aşık olsaydı bundan haberim emin ol olurdu çünkü bana kimse seni istiyorum demedi ya da rüyada düğün falan hiç görmedim bunlar yoksa bana aşık olan Çin de yok demektir bence
O zaman büyünun etkisindendir bence bunlar
Ve cinsel organimla oyniyorlar sürekli
Beni taciz ediyorlar
Büyü yaptığım odadan da ara aRa sesler geliyor bu gece
Onlar zaten günaha aşık olurlar düğün vs görmesen de bi gece davul zurna sesi duyabilirsin ama seni anlayamıyorum ben nasıl bu kadar her şeyi biliyor gibi yaklaşıyorsun. Onlar hakkında o kadar çok şey bilmiyorsun ki. Tuzaklarını neler yapabileceklerini. Ve tuhaf olan onlara karşı böyle söyle değilse sorun yok diyebilmen. Bu şimdilik böyle sonrasını hesap etsen de işin içinden çıkamazsın. Ben bisey diyemiyorum yine de Allah yardımcın olsun
Bunlar hiç bisi öyle şeyler olacak ki kaçmak istesen de kaçamazsın bak samimi söylüyorum sana bunlardan kurtul
Tamam kurtulcam ama 40 gün dolmasını bekliyim en azından
Bekle kanka ne diyim
Bendeki şans kimsede yok kız büyüyle bile yola gelmiyor
Baska ne oluyor geceleri
Başka bir şey yok gece olunca vücuduma birşeyler geziyor gibi hissediyorum o kadar
Hmmm onlar da zaten gece çıkıyor ortaya yarasa gibiler
Bu nasil bir muhabbet sonuç ne knk kiz geldi mi
@tekin0122 yok onun gelmedi yaa yenisini falan yaptı işte olmadı sanırım
Özelden yazarmisin ya birsey sormam lazım
@tekin0122 kime soruyu soran nerde 😀
Sizinde bu konularda bilginiz varsa size de sorabilirim
Ben burdayım ben büyüleri komple bozdum tutmuyor eksik verilmis büyüler büyük ihtimalle tutmaz yani
Kimse büyüyu tam olarak vermez bu işler sıkıntılı
Bana özelden yazarmisiniz
@tekin0122 yazdim
Nasıl yani
Vücuda dokunuyor gibi usta
Ne gibi birşeyler hissediyor sun
Vücuda biri dokunuyor gibi
Hm psikolojik olabilirmi
Hayır daha öncede bu tür olay yaşadım çünkü ondan biliyprum
Hm