Bize büyü yapılmış olabilir mi?

İyi günler çoğu kişiye saçma gelecek belki sorum ama ben büyüye inanıyorum yine de herkesin büyü yapabileceğine falan çok inanmıyorum. Bu yüzden asla büyü yapıldı bize diye düşünmedim aksine kardeşim bunu hep sorgulardı çünkü resmen hiçbir işimiz rast gitmiyor. Adım atıyoruz, tökezliyoruz. Atanamıyorum, iş bulamıyorum. Bir yerle anlaşıyorum çok iyi sonuç bile alıyorum ama giremiyorum. Maddi durumumuz gittikçe çöküyor (tabi bu ekonomiyle alakalı) ama çökme nedeni sürekli borç çıkması. Yeni aldığımız her şey bozuluyor. Gidip en kalitelisini alıyoruz yanıyor cihaz. beş yılda iki kombi, iki bulaşık mak. iki çamaşır mak. değiştik. Tam borç bitiyor yenisi. Ailemizde ki her üye bu durumda. Hasta oluyoruz tam iyleşeceğiz, daha farklı hasta oluyoruz. İki üni bitirdim, meslek lisesi okudum bölümlü ama a101, BİM bile almadı beni. Her gün kavga etmemiz, aramızın bozulması da çabası. Bir gün dışarı oturmaya gitsek düşman dediklerimiz bizi görüp geliyor, dedikodumuzu yapıp alay edip gidiyorlar. Ya bir evin döşemesi çöker mi? evimizin döşemesi çöktü ayağım içine girdi kesildi. Şimdi de odamın döşemesi çöküyor. Aynı binada yan dairemizde asla bu sorunları olmuyor. Böcekler bile bizim eve geliyor ae kapının önü böcek dolu ama karşı komşuda yok. Artık ciddi ciddi ya büyülendik, ya lanetlendik ya da cenabetiz diye düşünüyorum. Büyüyse bile nasıl bozacağımı ya da nerde olduğunu dahi bilmiyorum

Bize büyü yapılmış olabilir mi?