Aile & Toplum Hey gençler sizde yolda gördüğünüz çocuklara para veriyor musunuz? theOneLan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hey Lanet olası dostum bu çocuğa para vermeyin dememişmiydim Hey gençler sizde yolda gördüğünüz çocuklara para veriyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yettigari35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Vermiyorum çünkü yemek ısmarlayayım mı sana dedim döner ekmek yanına da ayran alayım mı aç mısın dedim para ver abla dedi para vermem açsan canının çektiği bir yiyeceği alayım ısmarlıyım sana dedim yok illa para ver yok param dedim yürüdüm geçtim. 1 0 Yorumla
03012018 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Veriyorumda eklenenlere değil. böyle üstü başı sefil gariban duranlara.. 1 2 Yorumla theOneLan +1 yıl Resimde ki adamım nasıl bira alıyormuş hsddbdb 😂 Yorumla 03012018 +1 yıl 😂😂 yazık yaa Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Vermiyom valla, kafaya da bir şaplak patlatıyom. Miktir git diye. 1 0 Yorumla
yakup-firidin Takip Et Master Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl hayir donald vermiyorum cunkuuu onlar birer kus avcisi 😂 1 0 Yorumla
pale100 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı. Bazen evet , kıyamıyorum ya 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bazilarina evet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar