Teşhircilik yapan insanlar hakkındaki düşünceniz nedir?
Abbie Crawford, isimli genç kadın giydiği kıyafetle ülkeyi karıştırdı. İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Abbie, eksilere düşen soğuğa inat Liverpool sokaklarında kısa şort giyerek dolaşınca manşetlerde yerini aldı. Bunu kendisine soranlara "zaten bakmaları için giyiyorum bunları" diyor.
Teşhircilik yapan insanlar hakkındaki düşünceniz nedir?
teşhircilik ve röntgencilik her insanın içindeki duygularda kademe önemli her kadın güzelliğini göstermek ister ama kime kimlere sınırı ne ya da her kadın diğer bireyleri röntgenler sınırı nedir cins farketmez erkekte öyle beğenilmek seyredilmek ya da izlemek homosapiens özelliğidir ben avcı atalardan geldiğimden bakarım izlerim kadınları ama derecesi bakışı var avına öküz gibi bakarsan kaçar av sona erer aynı zamanda giyinir saçımı tarar havalı havalı yürürüm bu ne? beğenilmek isteği hepimiz aynı kadın başını örter aaa one altta tayt ayak bileğinde dövme derece önemli gençler
Zihniyeti dar ve basit olan insanlar, böyle gereksiz işlerle uğraşırlar. Bu bir hastalıktır ve aptallıktır, e tabi cehenneme de odun gerekecek be abi açılıp saçılsınlar bakalım 😊
Kendini teşhir eden bir insan görsem elbette bir şey demem. Çünkü kılık kıyafet özgürlüğü var istediğini giyer. Ama düşünce olarak o kişinin bundan başka ilgi çekecek bir şeyi olmadığını anca bu şekilde ilgi çektiğini düşünürüm. O kişi zaten kalitesini belli eder. Hoş karşılamam ama bunu belli de etmem.
Cinsel sapkınlıkları uğruna orasını burasını başını göstermekten başka birşey değil. Özel hayatını gösterme merakı adı altında yapılan bir küçük düşürücü hareket.
kim yeterince seviliyorki ya da insanlar doyumsuz? ondan diyorum çocuklarınızı sevin ve sevmeyi öğretin bizim toplum hasta aslında ne sevmeyi biliyoruz ne sevilmeyi bağır bana kendimi savunurum birde deki çok yakışıklısın çok zekisin bak bir şey diyemiyorum neden savunma kalkanı düştü nasıl tepki vereceğimi bilemiyor koca adam ben bu duruma düşünce ne gülüyom kendime ben asılayım kadına mutluyum hadi kadın asılsın bana turgut şaşkın niye savunma çökmüş işte hasta toplumuz ters köşelere alışkın değil bünyeler :)
En İyi Cevaplar