Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrikler kardes bu yaptigini herkes yapamaz, bu isi sadece istemek ve inanmakta yetmez bu is cok sıkı bir disiplin gerektiren birseydir cunku. Bende 18 yasima kadar pek yeterli bir boyda degildim boyum 174 idi, bu boy normalde olsa hosuma gitmiyordu uzun boylu olmak istiyordum bende bu yuzden ayni senin izledigin programi izledim.22.00 da yattim 6 da kalktim sabah ogle aksam egzersizler yaptim, ona gore beslendim haftanin 3-4 gunu palamut uskumru gibi baliklar tukettim boyum 1 sene icerisinde 10 cm kadar uzadi ve şu an 184 civariyim. Belki bana inanmayanlar olacaktir normal, toplumumuzda ne yazikki boy uzatmanin sirf genetige dayali oldugunu ve kendiliginden olacak bisi oldugunu dusunen cok fazla, fakat isin asli boyle degil. Adam gibi egzersiz ve duzenle herkes maksimum boyuna ulasabilir.
46 Yorumla
Soran+1 yılİşte benim aradığım adam bu ya. Helal olsun sanada kardeş. Adamsın! En iyi görüş seçmek isterdim ama başkasını seçmişim.
- +1 yıl
Ya kardeşim gerçekten doğru mu söylüyorsun? Lütfen. Eğer doğru değilse birilerinin umutlarını yok ediyorsun. Gerçekten uzadın mı? Daha bugün doktora gittim doktor kemik yaşına bakmadan takvim yaşına göre uzamazsın dedi ama senin yazdıkların öyle umutlandırdı ki. Neler yaptın gerçekten uzadın mı?
- +1 yıl
programı biraz anlatırmisin kardes
En İyi Cevaplar
Kardeşim lc den ayakkabı alma
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu daha öncede söylediler almaktan vazgeçtim :)
- +1 yıl
Hocam aldigin besinlerin miktarini yazar misin? kaç yumurta? kac litre sut? yogurt ve peynir tukettiniz. senle ayni durumda sayilirim boy 167 yas 18
- +1 yıl
Merhaba kardesim benim boyum 171 ' 180 olmak istiyorum , yasim gecen ay 19 yasima bastim kas yani vucut gelistirme yapmak istiyorum lakin boyumun uzamasini istedigimden dolayi yapmiyorum bana yardimci olabilirmisiniz acaba neler yapmam gerkekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah rızası için bana ulaşır mısın kardeşim lütfen?
14 Yorumla
Soran+1 yılNoldu?
Cevap sahibi+1 yılNasıl uzadın anlatır mısın?
Cevap sahibi+1 yılBirde uzayınca yüzün büyüdü mü?
Cevap sahibi+1 yılNiye uzayamazmışız?
+1 yılPaylaştığın video silinmiş lütfen tekrar yuklermisin
05 Yorumla
Soran+1 yılNe videosu?
- +1 yıl
Boy uzatma programını bana da atabilir misin lütfen abicim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana da tavsiye versen ya. Durumum:
-1.74 başladım bu işe.19 yaşıma son 3 ay kala her ay 1 cm uzadım. Sabah akşam 1 bardak süt içtim, boy uzatma egzersizleri yaptım. Bir de omega 3 içtim her gece. Şimdi diceksin neden uzamana rağmen moralin bozuldu 1 aydır boy uzatma egzersizlerini yapmadın.(Tek problemim uyku bu arada).
Bir boy uzatma egzersizleri programı düşün, kemiklerin sızlıyor geberiyorsun bel ağrısından. Programa alışmam 1 ay anca aldı. Ve her ay SADECE 1 CM UZADIM. Yaptığım programı görebilseydin niye 3 ayda 10 cm uzamadın diye oturur ağlardın bak inan bana. Ya bir insan liseye 1.72 girip nasıl 1.74 çıkabilir. Herkes 16 yaşında boy uzama evrimi geçirdi, ben geçirmedim ya. Baba 1.79, Amca 1.83, Hala 1.75, Annemin bir dayısı varmış 2 metre, baba tarafımın akrabalarının çoğu 1.80 üstü. Ben boy uzatma egzersizleri bile yapmasaydım 1.74 tüm. Bilmiyorum ben biraz daha yaptığım emeğin sonucunu kesin almak istiyorum, ayda 1 cm uzamak da benim moralimi bozuyo.Üstüne alınma seni tanımıyorum, sana bir gıcığım olamaz. Ama senin yaşadığın uzamaya da gıcık kaptım. 1.69 dan başlayan adam 1.83 ü görüyor. Ben geberiyordum kemik bel ağrısından 1.74 den 3 ayda anca 3 cm uzadım (1.77 oldum) ki adım kadar eminim 1.80 üstünü de boy uzatma egzersizi yapsam bile göremeyeceğim. severim böyle ilahi adaleti.043 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaş da 19 yazmayı unutmuşum.
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 https://www.hizliboyuzatma.com/
Bunu satın aldım. İstiyosan atayım.
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 pdfler bu siteden atılmıyor sıkıntı orada
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 Facebooktan fake hesabın varsa daha kolay olur.
Pdf atacağım, bilgisayardan mesaj okuyup atabilmek yoktu galiba.
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72
https://www.facebook.com/furkan.cavdar.902/
Şu linke tıklayıp mesaj at, pdfleri atayım bulamadım senin hesabı.
Mehmet Ak yazdım da hiç beyaz porsche resimli Mehmet Ak göremedim.
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 gelmedi
Cevap sahibi+1 yılbilgisayara gir. Facebook profiline gir. Fake hesabının profil linkini bana at.
Merak etme senin hesabına giriş yapmadığım için senin hesap açık gelmeyecek bana.
Sadece benim hesabımdan senin fake hesabı görüntüleyecek
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 2 saat atamadım. İnstagramdan atmayı deniyeyim. Pdfler pcde olduğu için pcden atmam lazım.
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 İnstagramda mesajlara girdim. Kullanıcı adını da yazdım. Fakat pdf dosyalarını instagram görmedi. Tek seçenek facebook
Cevap sahibi+1 yıl@Cereno72 Mesaj gelmedi yalan mı söylicem.
Kancığa bak, tanımadığım birine yardımcı olayım diye uğraşıyorum; facebooktan mesaj gelmedi diye bana sövüyor.
Bana mı yarıcak senin parayla alınmış boy uzatma programını bedavaya kullanman a q kancığı?
Cevap sahibi+1 yılKızlar soruyordan pdf atılmıyor, en azından ben atamadım geçmişte öyle söyliyeyim. İnstagramdan da pcde mesaj atılmıyor.
Fake bir facebook hesabın varsa oraya atarım,60 tlye para verip aldığım boy uzatma programı ve besinleri pdflerini atarım.
Eğer bu bana yazacak sosyal medya hesabımı istiyor gibi saçma şeyler düşüneceksen de sıktir git.
Ama iyi niyetli olduğuma kanaat getirip eğitimi istersen de atabilirim.
Cevap sahibi+1 yılattım
- +1 yıl
Bana atabilir misin facebook hesabımı mı yazayım yoksa instagram fake hesabı mı bu arada şimdiden teşekkür ediyorum🙏
Cevap sahibi+1 yılFacebooktan çok rahat atarım. Facebooktan fake hesabın varsa o hesabın ismini yazıver. Boy uzatma programlarının pdfleri benim bilgisayarımda. O eğitimler dandik de değildir bu arada. Para verip aldım ama isteyene ücretsiz veriyorum yardım etmek için.
- +1 yıl
Rica etsem banada atarmısn
Cevap sahibi+1 yıl@Neclaozglr Burdan atılmıyor maalesef, pdf oldukları için. Eğer bu mesajın altındaki mesajlardan facebook adresimi bulup mesaj yazabilirsen facebook üzerinden kolaylıkla atılabiliyor pdfler.
- +1 yıl
Abicim programı bana atabilir misin gerçekten çok ihtiyacım var böyle bişeye inşallah uzarım çok istiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Bana da atabilir misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim sana ulaşabileceğim bir yer var mi? Benim yaş 17 boy 170.5 ben de uzamak istiyorım yaklasık 1 aydır boy uzatma hareketleri yapiyorum. bu arada azmin icin tebrikler gercekten zoru başarmıssın darısı yapıp hedefine ulaşmak isteyenlere benim de hedefim 1.78
210 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ulaşırsın kardeşim pek sosyal medya kullanmıyorum ama buradan sorabilirsin istersen kardeşim
Cevap sahibi+1 yılSimdi boyum 1.71 oldu :) insallah 1.78 abim ya Allah'ın izniyle ne tur hareketler yaptın onlar hakkında bilgi verirsen cok iyi olur ne kadar sure yaptın mesela
Soran+1 yıl1.78 olursun rahat aynen böyle devam et.
şunları yap :)
Cevap sahibi+1 yılAynen bu programı yapiyorum zaten:) tek sorun uyku hava cok sıcak olduğundan ne zaman yatsam yatayım yatağın icinde dönüp duruyorum ve saatte bayağı ilerlemiş oluyor. Bide su var bu saatten sonra uzamazsın tarzında seyler cok moralimi bozuyor insallah ben de senin gibi uzarım Allah'ın izniyle
Cevap sahibi+1 yıl@qscasd Aynıyım
Soran+1 yılher gün düzenli yaptın mı? uyuyup, beslendin mi kardeşim?
Cevap sahibi+1 yılAbi simdi hareketleri yapmaya çalıştım hep genellikle yaptım yapmaya başladığım zaman ramazandı uyku düzenim yoktu uyku yoktu bak kac ay gecti yeni yeni düzeliyo uyku düzenim dene sen zararı gelmez ben yine baslıycam cok bir katkısı olmayınca bıraktım ama başlıyıcam dedigim gibi insallah istediğimiz hedefe ulaşırız boyun ne kadardı bu arada
Soran+1 yıluyku en önemli kısmı zaten. esnediğin zaman kazandığın 1-2 cm vücudunda kalıcı olsun istiyorsan uyumana dikkat edeceksin kardeşim.
+1 yılseni okuduktan sonra günde 200 defa zıplamanın boyu uzattığına karar verdim. Bu programlarda rutin belirledim neredeyse 2 haftadır 200 kere zıplıyorum. Aklıma takılan kısım bir sitede epifiz bezi yani boy uzatan bezin topuklar tarafından uyarıldığıydı. Bu da zıplayıp yer çekimiyle yere düşünce olan bir şey. Ben 4. katta oturuyorum yere ses gitmemesi için yastık koyuyorum dolayısıyla topuklarıma baskı gelmiyor, zıplarken yumuşak yastığa düşüyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
06 Yorumla- +1 yıl
uzadım uzadim 1.86 oldum
- +1 yıl
Reis inandın mi uzayacagina ve ben 2.5 yıl önce ergenlige girdim sence uzar miyim egzersizleri yapsam
- +1 yıl
Lütfen acil cevap ver 🙃
- +1 yıl
@FirminoajqjzguHBs yaptin mi
- +1 yıl
nasil 186 oldhnn
- +1 yıl
vay be, 1.86 ha
abi ben 15 yasindayim boyum 167 felan annem 160 babam 169 boyum cok kisa insan cok uzuluyo biri kaca gittigimi sorunca utanuyorum abi lutfen ne yaptigini buraz detayli anlatabilirmisin bir de abi sen 2 yil aksatmadan her gun mu yaptin
23 Yorumla
Soran+1 yılher gün sabah öğlen akşam :)
Soran+1 yılhayır 9 ay yaptım. beslenmeyi, uykuyu unutma.
Bende isriyoruuum.Neler yaptığından bahsedersen çok iyi olur.Kaldım 161.Ama bir arkadaşım var o çok kısa 152 falan.Ona da anlatırım,sevaba girersin valla :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşlar kaç?
Soran+1 yılTamam
Merhaba kardesim benim boyum 171 ' 180 olmak istiyorum , yasim gecen ay 19 yasima bastim kas yani vucut gelistirme yapmak istiyorum lakin boyumun uzamasini istedigimden dolayi yapmiyorum bana yardimci olabilirmisiniz acaba neler yapmam gerkekiyor bilgi verirseniz cok sevinirim.
10 Yorumla
+1 yılTebrikler öncelikle. Bu egzersizlere başlamadan önce doktora gittin mi? Yani sana büyüme plaklarının kapandığını falan söyledi mi?
17 Yorumla
Soran+1 yılevet söyledi. endekrinoloji tarzı bir bölümdü.
- +1 yıl
Tebrik ederim kardeşim. Ben de ankaralıyım. Her gün 500 defa zıplamak çok zor bir şey. Çok irade gerektiriyor. Kolaylaştırmak için yapabileceğimiz bir şey var mı bu zıplama işini?
- +1 yıl
bir şey daha sormak isterim, tam olarak nasıl zıpladın? kollarını yanlara birleştirip sanki havuza çivileme atlar gibi mi zıpladın? ya da kollarını iyice yukarı kaldırıp tavana dokunmaya çalışır gibi mi zıpladın? yani biraz tarif edebilir misin?
Soran+1 yıltavana dokunmaya çalışır gibi zıpladım.500 defa en sonlara doğruydu. ilk başlarda ben 50 ile başladım. sonra 10ar 10ar arttırdım her gün kardeşim.
- +1 yıl
Kusura bakma çok soru sordum ama kimse de sormamış bunları. Kac ay sonunda boyunda uzama başladı? Mesela 3 ay sonunda veya 6 ay sonunda belki 1 yıl sonunda. Bu aralıklarda ne kadar uzadığını hatırlıyorsan yazabilir misin?
Soran+1 yılhiç hatırlamıyorum ama bir şeyi sürekli yaparsan vücudunda o şey gerçekleşir. misal 1 sene boyunca gözlük takarsan burnun eğrileşir kemik çıkar. bunun gibi düşün.
- +1 yıl
Hocam yalnız epifiz plaklarının kapandığını ortopediye giderek öğrenebiliyorsun diye biliyorum. Yanlışım varsa düzelt ama
Merhaba kardesim ben 17 yasindayim boyum 165 10 cm uzamam mümkün mü
36 Yorumla
Soran+1 yılAntrenman, beslenme, uyku yaparsan uzarsın
Soran+1 yılBen bu siteye girmiyorum çok kardeşim. Dua et, inan ve yap. Uzarsın emin ol.
- +1 yıl
Vietto ne yaptı boyun uzadı mı?
1 yılLütfen söyle benim boyum 167 13 cm daha uzayıp 180 olmak istiyorum daha fazlasinda gözüm yok boy ortalamasının altındayım ve bunu çok kafama takıyorum kız mevzusu yüzünden özgüvenim düşüyor yaş 20 ama bugüne kadar öyle büyük bir uzama olmadı boy uzatma egzersizleri yapıyorum bu arada 1 hafta falan oldu
00 Yorumla
+1 yılBen böyle yalanlar görmedim boy %99 genetiktir en fazla 3 cm değişir oda duruş ile alakalı senin 10 cm arttığına inanmıyorum eğer öyle ise genetiktir demek ki o zaman uzaman gerekiyordu burada milleti uyku saati falan kandırmayın uyuşturucu kullansan bile en fazla 3-4 cm boy kaybedersin.
01 Yorumla
+1 yıl18 yaşındaydım boyum 181 cm kilom 60di boyumun uzamasını istiyodum letgodsn 2. El dumbell halter pilates topu aldım akşamları 10da yatip sabahları 7de kalkıp fitness yapıyorum akşamları da pilates yapıyodum beslenmeme dikkat ediyorum haftanin 3 günü balık yiyordum şu an yaşım 19 boyum 193 cm kilom 88
12 Yorumla- +1 yıl
1 yilda 12 cm mi attin oha
- +1 yıl
193 mü vay be
+1 yılBizim biradere de yardımcı olursan çok seviniriz. Son 2 ayda boyu hızlı uzuyor gibi. 16 yaşında kendileri. 180 boyu. Baba boyu 190 anne boyu 164. Her gün 100 kere zıplıyor. Her gün Yarım litreye yakın süt içiyor. Bu şekilde ilerlerse boyu uzar mı yoksa ekstradan bir şeyler yapması gerek mi? (Zıplamayı arttırmak gibi). Yardımcı olursanız çooooookkkk seviniriz.
00 Yorumla
+1 yılsitede ergenlerin olduğu birkez daha kanıtlanmış oldu
20 Yorumla
+1 yılkardeş dediğin egzersizleri yaparak 7 cm uzadım umarım bende 1,80 lere çıkarım
03 Yorumla- +1 yıl
kardeş nası 7cm uzadın söylermisin lütfen
+1 yılBen şuanda 19 yaşına yenı girdim boyum 175 açaba düzenlı olarak bu sporları yapsam 20 yaşına kadar 182 bulurmuyum
10 YorumlaBana da yardım edebilir misin? :(
15 Yorumla
Soran+1 yılyaşın kaç boyun kaç?
Soran+1 yıluzarsın rahat 5 cm daha spor yaparsan zıplarsan ve sağlıklı beslenirsen
Kardeş yaptığın uygulamalari yazarmisin gerçekten uzamaya cok ihtiyacım var
20 YorumlaKanka hayirli olsun oncelikle ama o kadar insan sormus umutlanmis keske neler yaptigindan nasil bir yol izlediginden bahsetseydin :(
00 YorumlaAbi bana da yardım edebilir misin? yaşım 15 boyum 163
10 YorumlaKullandığınız boy uzatma programını söyleyebilir misiniz?
10 Yorumla
+1 yılLütfen cevap verin.3 ay sonra 20 yaşında olacağım 10 cm uzamam mümkün mü ne yapmam lazım?
01 Yorumla- +1 yıl
uzadin mi..
+1 yılben 18 yaşındayım uyku problemim var nası çözerim cevap verirsen çok iyi olur.
00 YorumlaSakalların kaç yaşında çıktı? Uzamayla sakalın bir ilgisi var mı?
00 YorumlaHocam kardeşim (16) boyu 174. 180 olmak istiyor. Dediklerinizi düzenli uygularsa 1.80 e ulaşır mı?
00 Yorumlakardeşim lütfen cevap ver o video silinmiş o videoda hangi hareketler vardı ne anlatıyordu
00 Yorumlaaksattığın zamanlar oldu mu hiç
programı uygularken00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYardım vakti o zaman boyum 1.67 18 yaşına gircem 10 cm uzamam müm kün mü?
04 Yorumla- +1 yıl
erken ergenlik varsa ve baban-annen kısaysa münkün değil
Cevap sahibi+1 yılKardeşim 1 senede 15 cm den fazla uzadı
+1 yılDüzenli olarak hangi egzersizleri uyguladın?
07 Yorumla
Soran+1 yılSoruda yazdığım gibi :)
- +1 yıl
Sadece zıpladın mı?
Soran+1 yılYok öncelikle uzayacağıma inandım ve sürekli şükrettim.Sabahları süt peynir yumurta akşamları yoğurt yedim.Her gün en az 5 dakika barfiks demirinde asıldım.100er 100er olmak üzere toplamda 500 kere zıpladım.Arkadaşlarla nadirende olsa basketbol oynadık.Saat 22:00da uyudum.
- +1 yıl
:)
tebrikler... :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
Abi bana çok motivasyon oldun gerçekten inşaallah bende uzarım dua et
+1 yılmerhaba size nerden ulaşabilirim
20 YorumlaDm gelebilir misin rica etsem?
00 Yorumla
+1 yılYaptığın egzersizler ve beslenme listen nasıl?
00 Yorumla
+1 yılEgzersizleri yazar mısın
00 Yorumla24 yaşından sonra boy uzarmı
00 YorumlaBen 19 yasindayim sence en fazla kac cm uzarim
00 Yorumla
+1 yılHayıtlı olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol herşey gönlünce olsun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkardeşim hala buradaysan bkabilin mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!