Resmen dun gördüm çok kötü oldum piskolajim kaldırmıyor ne zamn biticek su eziyet ne zamn?😭😔🙁😓😡😠yeter artık müslüman kardeslrimize yaptıklarıniz yeter!!!
Bir israil polisi filistinli çocuğu boğarak öldürdü siz ne diyorsunuz bu duruma?
Dünya gücü onlar olduğu sürece bu eziyet bitmicek tükenmeyecek Türkiyenin başındaki baş değil ki milleti uyutmuş işte millette trump elini çekemedi diye video atar koyar çok güzel konuşma yaptı titretti amerikayı falan diye video atar hani lafa değil icraata bakıyorlar idi bak şimdi biyerde 20 bin kişilik cami yapılacakmış ne gerek var camimizmi yok sanki ilk önce olan camileri doldurmayı başarabilin ondan sonra yaparsınız zira Türklügü de unutturdu bunlar yeni nesil tarihini bilmiyor ki Türk lük ruhunu duyup da cenk etsin askeriyede eğitimlerle beraber Türklük tarihide verilmeli ki askerden de yeni geldim hiç eğitim yok eğitim zayıflığı var ve milli server boşa harcanıyor hemde çok
Allah once insanlik versin bu dunyada gucu gucu yetene. Şunuda belirteyim filistin elindeki kurumlari vs abd ve israile sata sata bu duruma dustu ve aynisini Şu an biz yapiyoruz
Ne olursa olsun onlar bizim din kardeşimiz onlar hakkında öyle düşünemeyiz. dunden beridir düşünüyorum çok kötü bir durum çocuk cennete gitti insaAllah ama polis hala yaşıyor hala😓😔🙁
Filistin bayrağindaki Kırmız Yatay Üçgen Osmanlı Devleti ve Türklere karsı olan zaferi kurtuluşu temsil eder o yüzden umrumda değil Allah cezalarını veriyor
En İyi Cevaplar