Şu şekil bekleyen biri varmış mesela. İnstagram hesabında onbinlerce takipçisi olan Xenia Deli kocasını böyle bekliyor. Ben bırakın beklemeyi, düğüne giderken bile böyle olamıyorum, üzülmemek elde değil. Siz eşinizi nasıl beklersiniz?
Beni beklese günde üç beş kere işe giderim vs vs diyen erkekler ben boşanmış bir kadınım ve İnanın güzel ve alımlıyım da huyum da güzeldir marifetliyimdir de ama bu yorumlar karın doyurmuyor ve sizinde gözünüz doymuyor evdeki ne kadar güzel olursa olsun birçok erkeğe özellikle Şereff yoksunu bazılarına ne yapsan yaranamazsın bana bu yorumlar samimi gelmiyor elinizdeki ne kadar güzel olursa olsun size yasak olan daha cazip geliyor ve aradaki farka bak. Eşi yani evindeki ve elindeki kadın çok güzel bir kadın diğerine bak paspal çirkin yani demek istediğim karışık oldu belki ama özetle niyeti bozuk olana ne yapsan yaranamazsın kıcını da yıkasan ayağını da boş.
@M-e-d-u-s-a-a maalesef doğru kendini geçersin karşı tarafın eksiklerini bile kapatırsın yaptığı hataları affedersin ama yanılan ve yalnız olan yine sen olursun.
@HuBismisah kadın dayanışması yapmıyorum ben yaşadığımdan örnek verdim. Bazıları nankör farkındaysan bütün erkekler demedim birçok erkek dedim. Sende üzerine alınmışsın ben lafı ortaya attım sadece sana dokunmuş...
Böyle şeyleri dışarı, eğlenmeye çıkarken giymeyi tercih ederim. Evde rahat olmak daha mantıklı, bence. Profilimdeki gibi, doğal ev halimle karşılamak kötü değil, bence. Baby-doll vs. de olabilir tabii ama ben değişik değişik giyinmeyi severim zaten. Yani sürekli aynı tipte karşılamam. Bu kadının giydiği tarzda bir şey giymem, demiyorum ama bence fazla kasıntı; "cool" değil. *Gecen bol olsun.*
Eşimle aramdaki bağ, genelle aramda olmayacağı için her kadının bedenine ilgi duyabilecek genel beni bağlamıyor, bir bağ oluştuktan sonra bir bedene ilgi duyulur yani öyle olması gerekir. Bu durumda da eşimin bana bakınca göreceğiyle, başkasının bana bakınca göreceği farklı olmalıdır. Seni ilgilendirmeyen konularda konuşmasan daha iyi sanırım. Çok merak ediyorsan da evlenmeyi düşünmüyorum, sıkıntı yok yani.
Senin genişliğin dusunce yapın evlenmen ya da evde kalman benı ılgılendırdıgı ıcın yorum yapmadımki 🤣🤣 Forumun ozellıklerınden bırısı ısteyen herkes dusuncesını saygı ıcersınde yazar... haaa rahatsız olan varsada engelleme denen bı ıcat var 🤣🤣 Mutluluklar... upuzun yazı yazmasaydın sankı bir seyler kousunda ıkna etmek ıcın bosa çabalamış oldun... Acık soylım bu dusunce ıle cogu erkegın hayallerını susleyen kadın olabılırsın...3 ewtle ugurlandınız...
1. si evet; herkes herkesin yorumuna, görüşüne yorum yapabilir, sorusuna görüş paylaşabilir ama bir özellik verildi diye onu kullanmak zorunda değil kimse. Her hareketin altında bir anlam yattığına göre, senin burada seni hiç ilgilendirmeyen bir şeye damlamış olman sanal ortamdan faydalanarak reelde diyemeyeceğin, söyleyemeyeceğin şeyleri söylemekten başka bir şey değil. Ben kimsenin yorumuna, görüşüne salça olmadım şu ana kadar. Başkalarından da aynı şeyi beklerken tutarsız davranmış olmuyorum, dolayısıyla. 2. si Upuzun yazmam, sana özel bir durum değil. Bunu kaç kişiden duydum bilemiyorum ama böyle diyenlerin hepsine verdiğim cevap şu: "Siz konuşup konuşup karşılık almamaya alıştığınız için her uzun yorumu üstünüze alınmayı ve garipsemeyi alışkanlık edinmişsiniz." Sen bana bir laf edersen ben onun cevabını misliyle veririm, yapım bu. Sana özel bir durum ya da ikna çabası yok. Beni anlayabilecek kişiler bunları okuduğunda ne demek istediğimi anlasın yeter.
3. sü senin bu kafayla hayallerini süsleyebileceğin kadın sayısı da 3 etmez, o kadınların zeka seviyesi de senin ayakkabı numaranı geçmez. Ben de bunu açıkça söyleyeyim :)
Evet milyonlarca yürek bir olup akıldaki soru bu kadının akıbeti kocası geldikten sonra ne oldu :) Hiçbir kadın böyle kocasını karşılamaz. karşılasa karşılasa dırdırla karşılar paçalı donla :)
Sadece esini bekliyormus gibi gelmedi... zaten su fotografi paylasinca da esinin pek bir ozelligi kalmadi herkes agzinin suyu akarak bakiyor... elbetteki esini seven kadin her zamn bakimli ve alimli bekler ama herkesin gozune sokmanin anlami ne
çok cıddıyım her akşam boyle beklerımde bı sotun var. evde bı yardımcım olmalı brn hıv bı ıs yapmamalıyım. yemek , bulaşuk , temızluk hatta çalışmamalıyım. o zaman hrr gece beklrrım ne var. hazırlan süslrn otur.
benim eşimin süt izni olmasa normalde ben eşimden erken geliyorum. bırak bu şekilde beklemeyi beni bekleyecek bir eş durumu bile olamıyor. hadi artık 1 saat erken geliyor. gelecek yemeği hazırlayacak çocukla ilgilenecek bir de süslenecek? ya bırakın allah aşkına bu memlekette bu hayat şartlarında nerde görüşmüş bu :)
ben sevgilimle yaşıyorum o çalışıyordu br ara. ben de onun gelmesine yakın masayı kuruyordum ve geldiğinde ona sarılıp hşgeldin diyordum ama beyefendinin umrunda değildi. hadi yoruluyor ondan umursayacak hali kalmıyor desem oturur oturmaz koltuğa hemen oyun oynayıp anime izliyordu yemeği de o şekilde yiyordu artık bıktım ve karşılamıyorum
Şairin yapmak istediği şu aslında. Kocası işten geldiği gibi duvara dayayıp sonra diz çöktürmek😀sjshsjsjsh Devamlı olarak böyle bekleyemez inanmayın. Ben kocamı pijamalarımla karşılayacağım sıcacık bir hoşgeldin sarılma öpme tamam sonra yaptığım yemekleri yeriz😂
Büyük ihtimalle ben bundan daha iyi beklerim,, demşsin ya düğüne bile böyle gidemem boşver gitme evde kendin ol 😄 kadın korkunç duruyor bu arada sadece dekoltesi var önemli olan icraat bence (bu arada baya açıldım susayım en iyisi )
her zaman olmaz ama böyle bekleyenler vardır yani neden olmasın ki. ama şimdi bu kadın için bakarsak bu normalde de böyle geziyordur yani onun eşi için çok farklı geldiğini sanmıyorum :)
Gerçekçi olalım biraz tamam arada böyle sürprizler güzel olur fakat sürekli böyle olmaz, olmamalı banelliğe girer. Mis gibi yemekler yapmış her zamanki bakımını halletmiş harika gulumsemesiyle seni bekleyen bir eş daha fazla mutlu eder.
Bizim sığır erkekler hicbir şeyi haketmiyor.. yukardaki düşüncelerini okuyunca ne agnarlar anlamaz camis diyesim geliyor.. kendileri 4×4luk tabi akmaz kokmaz super men dır. Böyle G uzel beklenilmeyi hakeder
Güler yüzle, en sevdiği yemeklerle tipim için garanti veremem 😀 beni en dağınık, saç baş dağınık pijamalı halimle sevebilecek birini bulabilir miyim acaba..😅
Allah alsın benım karımı hep dıyorum milete bakkk benım kine bak:)) şaka şaka hiç beklemedi ki birgün eve gitmedim telefon ile sormadı nerdesın dıye. nasıl olsa geldin ölmedin ya diyor... yorum senin:)
Evin işini çamaşırını bulasiginı yemeğini evindeki yardımcısı yapıyorsa kendi de gününü kuaforde suslenmekle geçirir sonra da böyle biblo gibi oturup bekler tabi para herseyi yaptırır..
onu da biz yapalım. ben çalışıyorum mk o beni nasıl bekliyo asıl. hep erkeklere hep erkeklere arkadaş. sanki kadınların hiç arzusu isteği yok, sadece erkekleri boşaltmak için gelmişiz dünyaya.
İşsiz, güçsüz, boş, beleş bir insan değilim ki evde oturup kocamın işten gelmesini bekleyeyim. Biz de çalışacağız herhalde. Bu karı da kuduruk mudur nedir artık. Garip...
foto iyiymiş keyifle böyle hazırlanıp beklerim tabi ev işlerinden canım çıkmamışsa
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her zaman böyle beklersek tadı kaçar. Hem de kim uğrşacak😁Arada pijamayla taytla ev topuzumla, arada onun için süslendiğim belli olacak şekilde ama daima güleryüzle.
Her zaman olacak şeyler değil bence..10 erkekten 8 i beğenmiş ama sorsan doğal kadın isterler... birde kadınlara ne isteklerini bilmiyor derler.. Valla esofmanim altimda ayağımda terlik topuz saç daha tatliyim ben:)
bence kadın kocasına değer veriyo onun için bu şekil karşılıyo bizim türk kadınlarıda pijamayla sac baş dağılmış vaziyette
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bizimkiler böyle beklese eve gitmeye can atarız ama bizde kadınlar dırdır yapmak için hazırda bekler, onsan sonra neden rus kadınlarını beğeniyorsunuz derler
Bence çok itici. İki sene sonra yanında osuracaksın neyin kasması yani😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hikaye bunlar. Ancak çok zenginse evde çalışanlar varsa ve kendi bakımına nakit ve vakit bulabiliyorsa belki bir ihtimal ama yinede her defasında mümkün değil.
En İyi Cevaplar