Aslında günümüzde bu oldukça yaygınlaşan bir durum. Arkadaş ortamında dışlandığınızı farketseniz ne yaparsınız?
Arkadaş ortamında sürekli dışlanan biri olsanız ne yaparsınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şahsen yaşadımğım hadisedir dışlanmak ayrı bir dert bir de aralarında kendine yer bulamamak var ya işte o koyuyor insana en çok. bir şey söylediğinizde ya da sorduğunuzda sağırmışlar gibi tepki verilmez, cevap alınmaz ya hani işte öyle yutkunur lafını yine dinlemeye devam edersin mal mal
valla genelde ben hic kimseyle arkadas olmuyorum bir nevi ben kendimi dunyadan dislamisim. kimsenin beni dislamasina gerek yok yani. ben herkesi disladim cunku:))
Çok dışlandığım olmuştur ama bunun sebebi benim büyük ihtimalle onlar hatun düşürme derdini konuşurken ben devlet meseleleri konuşunca ortak nokta bulunamıyordu.
beni dışlayan arkadaşım olmaz zaten ben o ortamlara girmem diyelim ki o ortamdayim kim dışliyorsa nedenini sorarım belki bilmeden hatam var onu duzeltirim
Beni kabul eden yani öylede demeyelim meclise girmiyoruz sonucta istenmiyoruz ki fikirlerimiz kararlarımız ayri ama arkadaş ortamı tartışmayı uzlaşmayı gerekrir dislamak ve dışlanmak ilerde cok kötü sorunlara yol acar
En İyi Cevaplar