Onu arkadaş ortamındayken rezil eder bir daha muhatap olmazdım

Onu arkadaş ortamındayken rezil eder bir daha muhatap olmazdım

Genelde ortam şartları bunu gerektiriyor. Ortamda laf sokuştuğumuz arkadaşlarımızla baş başa kalınca dertler ve aşırı ciddi konular konuşulur ve ciddiyet hiç bozulmaz.
Bunu çok yaşadım ben. Erkek görünce hemen değişen kızlar, mesela bir kere şey yaşadım.. Sınav için bilet aldın mı? diye sordum ya öf izabel canım mısın falan dedi alakasız bir şekilde amaç da ilgiyi kendi üzerine çekmesi tabi, çirkin olunca başka seçeneği kalmıyor yavrucağın. Bana da bunu dedirtti ya helal olsun.
Bende rezil ederim
Evet bayım
Böyle bir durum gerçekten kırıcı olabiliyor. Sana yalnızken iyi davranıp, kalabalıkta farklı davranması onun samimiyetsizliğini gösteriyor. Tepkini sakin bir şekilde göstermek, durumu karşı tarafa açıklamak en sağlıklı olanı. Arkadaşlık güven üzerine kurulu, o yüzden böyle bir durumda mesafeni koymak seni daha huzurlu hissettirebilir. Kendine hak ettiğin saygıyı gösteren insanlarla vakit geçirmen önemli. 😊🫶
Cevap
6Cevap
Böyle biri oldu, anlam veremezdim konuştum düzelmedi ... ve hâlâ anlamam o davranışıni başkasının yanında anında değişen insanlari anlamıyorum
Bu kişilerin derdi, birini eziklerken yücelmek...
Öyle elemenlara müsama göstermem.
Öylesi bir insan benim olduğum yerde barınamaz gadası
siler geçerim direk
O kişiyle arama kalıcı mesafe koyarım bir daha hiçbir zaman benimle iletişim kuramaz.
Muhatap olmaya değmez birisi
Eski arkadaşım olur
Bunu her insan yaşamıştır öylesi gerçek arkadaş değil bana göre, seni çekemeyen kıskanıp kuduran üzerinden pirim kasan biridir
Valla hoc başıma gelmedi gelirse aynen ben de onu ortamda güzelce bozar sonra oradan ayrılırım
Kalabalıkta edilen küfürün tenhada özürü olmaz derler bizim toplumda.. çokta doğru olduğunu düşünüyorum..
Altta kalırmıyım gömerim oraya lafımla hiç şakam yoktur
Ben onunla bir daha muhattap olmam. Artık arkadaşım olamaz benim.
Biletini tek yönlü keser iyi yolculuklar diler şutlarım.
Buna pick me diyoruz uzak durmak en iyisi
Narsist olduğunu düşünürüm. Saçını başını yolardım
Bende de aynısı olmuştu hiçbir şeyimi paylaşmadım görmezden geldim ortamda da göz teması kurmadım öyle kudurdu zaten
İletişimi kopartırım.
İletişimi tamamen keserim öyle biriyle.
Soğurum bi daha konuşmam heralde
Çıkar giderim hiç uğraşmam
Tam dayaklık ya
Açıklamanın aynısı
Muhatap olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?