Ben bu cümleyi şöyle algılıyorum : ”Kocam değil mi; bıçaklar da, sever de...” Anlamiyorum ben böyle insanları ya şiddet görmekten zevk mi aliyorlar acaba nedir yani bugun sokakta döven erkek yarın bilmem kaç yerinden bicaklar. Peki sizce neden şiddete maruz kalan kadınların çoğu böyle düşünüyor olabiliır? Kadınler her zaman kocalarına ıttat mı etmeli?
Kocam döver de sever de! Kadınlar kötü davranışlara maruz kaldıkları halde neden ilişkilerini devam ettirirler?
malesef kadınların yıllarca arkaplanda tutulmasından ötürü kendine güvenini oluşturamamış kendi ayakları üzerinde durabileceğine inanmayan eşinin konuştuğu yerde kendisinin söz hakkı olmayacağını düşünen cahil insanlardır büyük hatalıdırlar fakat suçlu sayılmazlar o hissi onlara aşılayan anne ve babasının suçu bu birgün ismi lazım olmayan bir ablamız resmi olarak evli fakat manevi olarak ayrı olduğu eşiyle görüşeceğini fakat eşinin onu dövmesinden korktugunu soylemıstı bızde mahallenin gençleri olarak takip ettik eşi vurmaya kalkınca bizde adamı tartaklamaya başladık ama adam kadıncağızı nasıl korkuttuysa ve üzerinde nasıl bir baskı kurduysa tuvalete atsam üstüne sifonu çekmeyeceğim amip kadar adamdan korkup eşimdi konuşuyoduk dedi toplanan kalabalıga sonuç olarak kendi semtimizde olmasak karısının yanında adamı dovuyoruz dıye mahalleli bizi linç edecekti aslında bu korkunun sorumlusu tamamen biziz zamanında kadına şiddete gerekli tepki gösterilmedi emniyet güçleri tarafından gerekli cezalandırmalar uygulanmadı polisler karakolda barıştırıp eve gönderirdi ve kadın tekrar dayak yerdi ne yapsın kadıncağız kocasını karakola alırlar iki abilik taslarlar karındır dövülmez yakışmaz diye ya da bu platformda 3 gün tepki alır 4. gün akşamı o kadın 81 milyonun içinde yalnız başına o dayağı evde gene yer yazıklar olsun bizlere Vesselam
:D degil mi çok ayip :D Yok sadece ilk uye olur olmaz bir moderatore soru sormaya basladin ya o yuzden belki daha once baska bir uyeligin daha olmustur diye dusundum.
Buna bir erkek olarak bende anlam veremiyorum bir kadın nasıl kocamdır döver de sever de diyebilir... Kadınlar her zaman değil tam tersi hiçbir zaman itaat etmemeli kocasına. İtaat ne ya köle değil hayatını birleştirdiğin kişi o. Duruma göre kocasının sözünü dinlemeli orası ayrı bu itaat boyutunda değil tabiki. Kadının da söz hakkı olmalı hatta duruma göre erkekte kadının sözünü dinlemeli ben böyle düşünüyorum
kesinlikle yanlış hiçbir kadın şiddet görmeye maruz değildir neden hala evliliklerini devam ettiriyorlar çünkü 1. ya çocukları vardır onların gelecekleri güzel olsun bizim yüzümüzden onun hayatını zindan etmeyelim diye 2. hala aşıktır çünkü çok sevmiştir 3. aileler zorluyorlardır ha polis derseniz izin vermiyorlardır 4. demekki bazı kadınlar acı çekmekten ve şiddet görmekten memnun 5. töre veya buna benzer şeylere inanan bir ailededir
Gidecek yerleri olmadığı için tehdit edildiği için çaresiz kaldığı için yani kimse onu anlayamaz bikemez uzaktan davulun sesi hoş gelir ama onun içindeki firtinayi hiç kimse bilemez çığlıklarini duyamaz
Kocamdır severde döverde ağzımada sıçarda kusura bakmada arda dövme hakaret kin öfke varsa yeri geldiğinde severim yeri geldiğinde döverim öyle aşk olmaz öyle evlilikte olmaz kusura bakmayında hiç bir baba anne kızını sen döv kır hakaret et yeri geldiğin sev say die sana vermio günümzde artık hayvanlara bile sopayla odunla vurulmuo hiç bir kadın ve kız bunla mutlu olacağını sanmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani genel olarak bu soruna bakacak isek o dueumdaki kisilerin hic kendi ayaklari uzerinde yasam mücadelesi vermedigini gorecek siniz öncelikle kimler bunu yapıyor onu gormeliyiz araştırın. Göreceksiniz. Ki cahil kalmış. Yrketistirilme. Biçimi yanlış olan ya da kendini yetiştirememiş olan insanlar da bunun olduğunu görür sunuz. Dayak yediği halde evini bırakmayan. Kişi Hiç bir gelirim olmayacak. Çocuklarım ne olur tek başıma nasıl bakarım gibi sorunlar yuzunden bu şiddete sessiz kalan kişiler olduğunu göreceksiniz çünkü geçmişin de hiç. Kendi ayakları üzerinde durmamış ya da durmasına. Sen kızsın ne işin var çalışmak da orda burda diyerek engel olunmuş kişiler dır
Kadınlar aşağı hissettikleri kişilerin yanında olmayı sever. İlkel güdülerine sahip olamayan kadınlar dayaktan zevk alır. Aslında her kadın sert dominant umursamaz ve yer yer ona şiddet yönelten azarlayan (sırf zevki icin) erkek sever. Ancak belli bir kültür seviyesinde olanlar egosuna yedirmezler. Benim düşüncem kadının bu ilkel güdüsü yatakta sert seks ve bdsm ile anca kapatılabilir aksi taktirde ona ilgili ve saygılı olsa bir aşk böcüğü olsanız kesinlikle terk edilirsiniz 😂😂
Eee koca olmak kolay değil. Istersem doverim istersem soverim istersem bicaklarim otobus duragina birakirim bavula sıkıştırırım oldurdugum karimi nede olsa erkeğim ya (!) hak bana. Bence erkeklerde suç yok. Tabiki var ama kadınlarda daha çok var. Kocamdır döverde severde ne demek beyninizi peynir ekmekle mi yediniz?
Insanin içindeki ondan başkası bilemez. Onun icin saatlerce konus iyi tavsiyler ver ama o yine kendi bildigini yapar. Pisman olacagini bile bile devm eder. :))
En İyi Cevaplar