Bunu paylaşıyorum çünkü siz bu türe bu cinse ait olan erkekler bu kadar basit ve alçak olmayın ve ulaşamadığınız ciğere mundar demeyi bırakın yok pas vermedi kezban falan filam iteminde bulunmadan önce kendiniz değişmeye başlayın ki karşınızdaki insanların tavırları da size göre şekillensin sonuçta kim ne ekerse onu biçer az insan olup sonra adam olmayı deneyin ve umarım bu bahsetyiğim türün sonu gelir.
Valla sıkıldım okumadım. Mesajını kapatmayı denesene. Kız profilinden hesap açtım bir ara. Az çok biliyorum manzarayı. Kadın olmak zor. Böylelerinden bende nefret ediyorum. Hemcinsim olduğu için igreniyorum. Sitede 3 tür insan var. Birincisi namusu 5 para etmez , gördüğü her kıza küçük büyük demeden yavsayan yeri gelince namus timsali kesilen anasız bacısız abazalar. Ikincisi bunlar dan bıkmış mesaji kapalı , ama her erkeğii ayni kefeye koyup mesajina yorumuna aldiris etmeyen umursamaz kizlar.(Genelde egolu kizlar diye tabir edilir ) Üçüncüsü ise hemcinslerinin yaptığı mallık yüzünden tum iyi niyetiyle yaklaştığı sohbet etmek istediği kızdan ters tepki alan , günahsız erkekler.
Ha bide erkekleri azdırıp azdırıp ortalığı karıştıran o. ruspular var... Buda bir kesin. Olanda iyiye güzele yani bize yani size oluyor. Dediğim gibi mesajını kapat.
Len niye başta demiyorsun 😂 o kadar yazı yazdım. Instagram kullanmadım hiç bilmiyorum. Kusura bakma. Ama dediğim gibi umursama. Ve mesajını kapatabilirsen kapat
Her kız nasıl bir degilse her erkek de bir degildir. Insan ve karakter olarak ele alman daha mantikli. Turk erkeklerinde sacma bir aclik var bu dogru. Ama her kız kaşardır diye biseyi ben nasil soyleyemezsem her erkek de alçak olamaz. Toplumun basitliginde ve zihniyetinde sorun ne yazik ki...
😂 ulan adamdaki egoya hayran kaldım hangi m. Al buna demiş kizlarla boyle konuşursan kizlar senden hoşlanir diye😂bu arada iyi yapmissin. Bu arada bunun yaptığı yavs-aklij basitlik vs değil
o o. pcocukları yuzunden benım gıbı ınsanlar hep böyle sevdıgı bayana yaklasmak ıstıyor. sevdıgı ınsanda her erkek öyle gıbı gordugunden herkes kaybedıyor bende bayanda.
ben tesekkur ederım nedemek su bayanları ne olarak göruyorlar hıc anaları kardeslerı yok muu? ben siz inanın tanışmak istesem dedıgım laf su. pardon bayan eğer mahsuru yoksa tanısabılırmıyız? oda hayır evet derseona göre davranırım. bukadar basıt kımse kımseyı sevmek zoruunda degıl olmayınca olmuyor zaten
ama ıste sımdı dertlesmek ıstıyorsunuz. arkadas olmak ıstıyorsunuz hemen ınsanlar art nıyet arıyor. kötu olan o ama. ve öyle bır ınsan olmadıgımdan kendımı kötu yılışık ahlaksız gıbı hıssedıyorm ve bu benı ınanılmaz uzuyor.
Her iki cinsiyete de saygım yok. Basit kızlar olarak kendinizi süslü püslü sosyal medya denen köle pazarında sunarsanız, basit erkekler olarak size yavşarız. D. N. Kullanmıyorum.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Profilim gizli ailem ve arkadaşlarım dışında takipçim kimse yok pazarlık sergi konusuna gelirsek kimse basit olmayı tercih etmez
hassiktrirrr oradan herif ayak yapayım derken yollu zannetmiş ayak üstü kısa cümle fiyat ayağı çekmiş sende vermişsin ayarı herif bozuntuya vermeden yürümüş kafa kalın olunca marş basmıyor hııımm evet biraz kalın kafalılık var...
En İyi Cevaplar