Geçenlerde bir yazıda okudum erkekler için şu söz söylenmiş...
'Karnını doyur eline tv kumandasını ver ve önünden çekil...'
Sizce ne kadar doğru bu söz?
'Karnını doyur eline tv kumandasını ver ve önünden çekil...'
Sizce ne kadar doğru bu söz?
Bence yanlış sexi unutmuşlar :D onuda eklerlerse belki bi derece tabikide şaka yapıyorum :) erkekler iyidir severim hiçte basit değiller bi kerem çok şirinler yerim ben onları hepsini değil gerçi bi tanesini yerim herneyse konuyu saptırıyorum hep .
1) Çok duygusal olanları basit buluyorum ben , o ne öyle her dakika mızmız ağlıcak hiç gelemem.
2)Her erkek acıkır kadınlarda acıkıyo doyurcan tabi ölsün mü adamcağız açlıktan ?
3)Televizyon kadınlarda izliyo izlicekler onuda ama maç benden önce olmamak şartıyla maçı sexe tercih ediyorsa dururum ben bi orda olmaz öyle erkek ben istemem
4)Saçlarını jöleleyip havaya dikiyorsa evet efendim basittir
5)Kızlara laf atıyorsa basittir ( sokaktaki )
Yani her erkek basit değildir ama basit var mıdır vardır ama çoğu erkek basit değildir olmasınlarda o lafı söyleyende ya erkeklerden çok zarar görmüştür ( o kelimeyi bulamadım şimdi ruhsal açıdan ) ya da lezdir . evet çok uzattım ama basit erkek vardır , basit kız da vardır , herkes basit değildir basitliğin de çeşitleri vardır.
" Hayır, erkekler basit değildir. "
Sadece söylemek istediklerini doğrudan ifade ederler.
Onu ben de yaparım lönk diye söylüyorum herşeyi o güzelim erkeklerede basit diyolarsa eğer bende basitim onlar basitse herkes basit *-*
Sözün doğrusu şu :)"eline tv kumandasını ver , önüne birasını koy, yanına playstation joystick'ini bırak" ... ondan mutlusu yok!:) Erkekler basit şeylerden mutlu olmasını bilirler :)
Yapmayın etmeyin arkadaşlar hayatınızda kaç erkek tanıdınız da böyle genelliyorsunuz? Tamam, bu site genellemeler üzerine kurulu kabul ediyorum ama ben mesela playstatiton yerine Xbox'ı tercih ederim. Yapmayın.
bence yeterince basitiz ama aynı zaman da duygusalız da. erkekler o kadar basittir ki bir konuyu konuşurken apayrı bir konuya geçersek beyin kısa devre yapar.
Cevap
0Cevap
erkek ya da kadın olarak ayıramam..insan eğer kendini geliştirmemişse "basit"tir...empati kuramayan insan basittir..
Bence hepsi sevgiye ve ilgiye de ihtiyaç duyardı. TV bunların ne kadarını verebilir ki? Saçma buldum.
bence erkekler kizlardan daha karmasik. bi de kizlara derler. erkekleri anlamk dha zor gbime geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar