Genel olarak her erkek aldatir diyorlar, KATILIYOR MUSUNUZ?
SIZCE HER ERKEK ALDATIR MI?
SIZCE HER ERKEK ALDATIR MI?
Bence, evet, hepsi ayni. 😒
Bence, hayir, karakter meselesi. 🙃
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
her insan bir değil
karakter tabii, konuşacaksan bilimsel istatistiksel verilerle konuş. sallama yapma. kim daha çok aldatıyor kanıtla
Bu soruya evet diyen kızlar ülkedeki 32 milyon erkeğin altına girmiş olan kızlar sanırım.
25 yasindaki bir ergenden farkli bir cevap beklemiyordum zaten 😅
Asıl ergenlik 3-5 erkeğin kullanılmış peçetesi olup, bütün erkekleri onlar gibi sanmanda saklı.
😃😃😃 canim iste kendin itiraf ediyorsun erkeklerin ne kadar pislik oldugunu ve hayattaki tek amaclarinin bu oldugunu 😃😃😀 ayrica ben kullanilmadim, kullandim, bilmem anlatabildim mi :D
kendi ailendeki kadinlardan biliyorsun sanirim kullanilmis pecete olmayi, ya da seni kadinlar kullandi 😃
Ona bakılırsa sende, baban, dayın, erkek kardeşin ve amcalarından biliyorsun herhalde :D
nerden bildin 😃 ve cevremdeki kadinlarin deneyimi de her seyi acikliyor canim benim, ama belli ki senin ailendeki kadinlar da cok iyi yoldan gecmemis 😃
Beş parmağın beşi bir olmadığı gibi genel olarak baktığında her erkeğin aldatır teorisine de katılmam mümkün değil
Bilmem her erkegi denemedim hepsimi aynı kefeye koymak genelleme yapmak. dogru değil..
hepsi aldatir, cunku erkekler kadinlara gore daha doyumsuzdur :)
Hepsi aldatır demek doğru değil yine de bence fikrine saygı duyuyorum tabi
yani aslinda her erkek aldatir deyince her kadin aldatirida savunmus oluyorum :)
haklisin belkide gercekten kendini tutan insanlar vardir.
Nadir de olsa vardirlar bence
Ebet knk hepimiz pislikiz tüm kadınlar tertemiz bizim kötü olduğumuz için biz erkekler size layık değiliz bırakın şu ayakları artık her insan bir değil genellem yapmayın
kankacigim zaten hepiniz aynisiniz demedim, soru sordum ve evet doyumsuzsunuz, evet sizde aldatma oranlari daha yuksek ve evet her erkek aldatir %1 ihtimalle aldatmayan erkek bulunur o da imkansiz.
Evet. Knk %1 var oda yok haklısın zaten erkekler de oran yüksek kanka. Ah bu erkekler
demi ya yok olun
Aynen kank kadın kadına takılırsınız
evet daha zevkli inan ki
Evet knk biliyorum 2 kadın başbaşa kalsın tamam işte 😂
Hiçbir sevgilimi aldatmadım başkasına dönüp bakasım dahi gelmedi.
Aldatmayanı da var az da olsa. Kadınlar da çok aldatıyor
Kadın erkek fark etmiyor, karaktersiz insan her haltı yapar, birini seçerken daha dikkatli olun
erkeklerde daha yuksek oran :)
Olabilir, erkek yakalandığı için yüksek görünüyordur, kadınlar yakalanmıyor işlerin de ustalar çünkü ☺️
🙃🙃 kadinlarin hepsi aldatmaz ama her erkek aldatir.
kadinlarda aldatir ama %75-80 i, erkeklerde 90-95 i
Kadınlar %500 aldatır
abarttin gibi be
Olabilir sllsfm
wldkelfkelx
Bence, evet, hepsi ayni kendimden biliyorum
asla yapmam diyordum
5 kez yaptım hep pişman oldum
Her erkek kesinlikle aldatır ama hep kesinlikle ve maalesef ki yine bir kadınla aldır.
umarım hepsi aynı degildir ya
Değil değik
KIZLAR HEPSI AYNI DEMEYIN NOLUR BIZ NASIL BIRINE GUVENCEZ AILE KURCAZ GOGSUM DARALIYOR OFFFFFFDDDDDDDD
UZGUNUM KI ALDATACAGINI KABULLENEREK KURABILIRSIN :) TABIKIDE ISTISNA BELKI DE IYI BIRISIDIR ALDATMAZ AMA HIC SANMIYORUM ERKEKLER S1KL3R1 ILE YASIYOR
aldatmaz
Aldatma cinsiyet değil, karakter meselesi
Hepsi aldatiyo
Önüne gelen fırsatı değerlendirir aldatmaz 🤗
bu aldatmak olmuyor zaten demi. D genissiniz
Genişsiniz derken ne kastediyorsun?
onune gelen firsati degerlendirir diyorsun ya?
Ben genel konuştum bu bayanlar içinde geçerli ayrıca latife yaptım e herhalde aldatıyor
Evet..
bunu bir erkekten duymak dogruluyor
Kadınlar aldatmaz mı?
onlarda aldatir :)
fakat oran erkeklerde kadinlara gore daha yuksek.
Sen aldattın mı hiç? Bence kadınlarda daha yüksek
hic aldatmadim :) ve erkeklerde daha yuksek cunku erkekler afedersin s1kl3r1yle yasiyor.
Hmmm bilemeyiz.. Ama evet son dediğin doğru, “beyefendinin” kendisi tarafından yönetiliyoruz sjsjsjsj
beyninizi kullanmiyorsunuz iste :S
O duruma göre değişiyor ama :) düz yolda yürürken de emir beklemiyoruz sjsj
hic sanmiyorum ya
Her önümüze gelenle yatmıyoruz yahu.. Bizim beyefendinin de bir gururu var ajajsjs
yok ya sizin icin 4m g0t m3m3 yeterlidir.
Kimde olduğu da önemli.. Beni çok çeken birinin ise tabi ki..
hahahahzhwhdh
Noldu? Sjsjsj
Kadınlar da aldatır
evet, fakat erkeklerde oran daha yuksek.
degil, arastirabilirsin...
ayrica oran kadinlarda yuksekse genelde erkek yuzunden oluyor, ilgisizlik, aldatma vs :)
katiliyorum, sadik kalmak zor ve herkes basaramiyor.
kesinlikle :) onceden doyum vardi, bir kisi ile yetiniyordu insanlar, simdi oyle degil
Evet hepsi
Evet
Hayır
Her erkek aldatmaz
Aldatmaz, hiçbir zaman yapmadım
Evet aldatır
Hayır
@Biröğretmenn_ tamam
hayir aldatir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
“Her erkek aldatır” cümlesi, kırgın kalplerin savunma duvarı gibi… 😔
Bence, hayır, karakter meselesi. 🙃 Çünkü bazı erkekler için sadakat, nefes almak kadar doğal; kimse yokken bile kendine sadık kalmayı seçer. Güven, sınır, iletişim varsa ihanet zorlaşır.
Senin bu düşünceye gelmene sebep olan biri oldu mu, yoksa çevrenden mi böyle duydun? 💔✨