1 yılBana kalırsa her erkek çapkındır, her erkek çekici bir kadın gördüğünde onu arzular... Çünkü erkeklerin yaradılışında üreme ve çoğalma iç güsü vardır.. O sebeple bizde milyonlarca sperm varkenkadınlar da sadece bir tane yumurtalık vardır. Eğer konuyu bağlayacak olursak; Her erkek çapkındır, bazımız bunu gerçekleştirir, bazımız ise gerçeklEştiremez...
24 Yorumla- 1 yıl
rica ederim, yanlış E yi büyük yapmışım ama siz anladınız nasılsa :)
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır, her erkek çapkın değildir. İnsanların karakteri, değerleri ve ilişkilere bakış açıları bireyseldir. Çapkınlık, kişinin doğasından çok, yetiştirilme tarzı, çevresi, yaşadığı deneyimler ve kendi seçimleriyle şekillenir. Bazı erkekler sadık ve tek eşli olmayı tercih ederken, bazıları daha flörtöz olabilir. Bu durum kadınlar için de geçerlidir. Yani, çapkınlık bir cinsiyete özgü bir özellik değil, bireysel bir tercihtir.
36 Yorumla- 1 yıl
Her erkeği aynı kefeye koymaya çalışanlar için gerekli yanıtı bizim adımıza verdiğiniz için, teşekkürü bir borç biliriz Master Hanım..
- 1 yıl
Bahar hanım sağolsun bize söyleyecek hiç bir şey bırakmadı.. Ama tabii bir fenomenden talep gelirse geri çevirmek te olmaz değil mi :)
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Teşekkür ederim ☺
- 1 yıl
Teşekkür, iltifatlara edilir, gerçeklere değil..
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler çok eşlidir, içten içe her kadına sahip olmayı, harem hayatı kurmayı arzularlar lakin kendini eğitmiş, dürtülerini kontrol altında tutabilen erkekler çok eşlilik halinden tek eşliliğe hatta eşsizliğe :D doğru gidebilir (buradaki eşsiz söylemim hem kadınsız hem de güzel söz anlamında söyledim)
20 Yorumla
Bence hayır ya Bu biraz cinsiyet meselesiyim karakter meselesi hani çapkınlıktan kastınız böyle ciddi bir ilişki değil yani Sadece flört etmek işte birileriyle vakit geçirmek falan bunu düşünüyorsanız haklı olduğunuz noktalar var elbette, Sadece erkekler yapmayıp kadınlar da yapıyor yani kadınlarda da çapkın olanları var hani her şey sadece erkekler üzerinden düşünmekle doğru bir yaklaşım değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hayır, çapkın olsaydım illa ki 1-2 kişi olurdu hayatımda ama böyle kafam rahat, boş muhabbetleri çekemem.
10 Yorumla
1 yılHepsi değil, pipisiyle düşünenler sadece shdhdh
11 Yorumla
1 yıl
Her erkek çapkın değildir, evet tanıdıklarıma bakıyorum bazıları öyledir. Onlar için peynir ekmek gibi olmuştur artık mesele...
Ancak bazıları başta kendine yakıştırmaz ve rûh eşini arar, taa ki onu bulsun, onunla sükunete ersin. Hayatının bir parçası olsun eşi, hemde önemli bir parçası olsun...
Onu hayal kırıklığına uğratmaktan sakınsın...
Görsele 👎🏻 bıraktım10 Yorumla
1 yılBi abi vardı bizim ben yakalanırım beceremem derdi yani çoğu yakalanmak korkusuyla çapkın değil 😂
23 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılBu fotodaki adam 365 gündeki adam mı
Ve yüzde doksanı çapkın geri kalanı mülayim oluyor zatenn
12 Yorumla- 1 yıl
Sanırım oooo evett ☺☺☺☺
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gerçek seven erkek çapkın olmaz 😅 ben bir kıza bağlı kalırım örneğin olsa da güzel kız öpsem keşke 🙈🩷
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBana kalırsa doyumsuz ve karaktersiz bir erkeğin gözü her zaman dışarıdadır. Ve böyle kişiler çok çapkın olurlar. Mesela bir beğeni ölçütleri, kıstasları bulunmaz, her önüne gelene düşen, ayılıp bayılan cinsler olurlar. 🌾🎀✨
11 Yorumla
1 yılErkek diye niye hep şu İtalyanı tanımlıyorsunuz bildiğin b.. arzo tipi var be 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Geçen gün farkettim oruçtan önce nerede yemek görsem canım çekiyordu. İftardan sonra doyunca en güzel tatlıları da görsem istemedim 😂 Doyumla ilgili anlayacağın aşırı çapkın bir erkek doymadığı içindir diye düşünüyorum. Keza aşırı çapkın bir kadın da doymadığı için dışarı saldırır doyurmayı bilme meselesi bu 😂😂 oldu mu cevap :))
- 1 yıl
Rica ederim sadece fiziksel yahut sadece cinsel bir doyumla da sınırlı değil bu karşındaki kişi seni zeka olarak da tatmin edecek karakter olarak da tatmin edecek insanlık olarak da tatmin edecek ruhunu da tatmin edecek öyle bir şey.
1 yılHer erkek değil ama dürüst olmak gerekirse çoğu erkek çapkındır😂
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Her erkek o yeteneğe sahiptir ama herkes o yeteneği kullanamaz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılHer erkekte çapkınlık var ama bazıları nadiren çapkınlık yapar
12 Yorumla- 1 yıl
Evet erkek olduğumdan erkekleri bilirim
Genelleme yapmak doğru olmaz ama çoğu çapkındır.
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de
1 yılHer erkek çapkındır diyemeyiz, çapkın olabilmesi için özgüveninin yerinde olması gerekir, özgüven getiren sebepler ise her erkekte mevcut değildir.
20 Yorumla
1 yılÇapkın biri olarak bence bir erkeğin çapkın olup olmadığı nelere erişebildiğiyle alakalı bir durumdur, genelde çapkın değilim diyen erkek bakımsız, ilgi görmeyen, sosyalleşemeyen erkektir onu bide bunlara erişebildiğinde görmek gerekiyo, yani aslında çapkınlık yapamadığı için çapkın değildir
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKöpeğin önüne kemik tilkinin önüne tavuk koy
Sonra açmısın diye sor Hiç tokum demez
Eger gereken besini ilgiyi alıyorsa aldatmamalıdır
Burada kalite önemli Kadınında erkeginde kalitesine bakarım10 Yorumla
1 yılHayır, her erkek çapkın değildir. Çapkınlık, kişinin karakteri ve tercihlerine bağlıdır. Bazı erkekler ilişkilerde sadık ve ciddi olabilirken, bazıları daha fazla dikkat çekmeye çalışabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatmanın adı ne zamandır çapkınlık oldu. Kadın çapkınlık yapsa bu kadar hoş karşılar mısınız yoksa adını kuzum*u ya mı çıkarırsınız?
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabi doğru ama çoğu kişi çapkınlığı evliyken yapılan bir şey gibi düşünüyor
1 yılErkeğin yapısında var çapkınlık ama çok canım oldukları için herşeye inanıyorlar karsılarındakininde her söylediklerine inandıgını sanıyorlar
10 Yorumla
1 yılEvet kullanıp kullanmamak kişisine göre değişir bazısı yeteneksizdir o ayrı konu, bazı da ilişkilerden benzer vakit kaybı görür
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılErkekler tamamen her şey ve herkes elimin altında olmalı ben ise en namuslu görünüp suçu sadece kadına atmalıyım mantalitesinde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılO kadar kişi beğenmiş sadece admine teşekkür ilginç. Hayır her erkek çapkın olduğunu sanmıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bu mümkün değildir ama tabi ki kendine göre birini arar her insan, bulduktan sonra başkalarına yönelen kim varsa çapkındır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Fırsatını bulsa her erkek çapkinlik yapma potansiyeline sahiptir. Bazısı profesyoneldir tek fark o
10 YorumlaHer erkeğin içinde muhakkak çapkınlık vardır muhakkak her erkeğin içinde bir hayvan yatar diye düşünüyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evet her erkek capkindir sadece olanağı olan var olmayan var
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır sanmıyorum ya çapkın olmayan çok tanıdığım var
10 Yorumla
1 yılHer erkek çapkın değildir ama bazılarımız doymuyor aşka meşke :)
10 Yorumla
1 yılİstisnalar hariç çoğu öyledir o yüzden bu guvensizligimiz ya
12 Yorumla- 1 yıl
Ne alakası var ben çapkın erkek sevmiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çapkın olma olabiliritesi olabilirde yapmadığı sürece çapkın sayılmaz bence
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet çirkinide çapkın yakışıklısıda kadın görmesinler yeter
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Napalim ateşlisiniz
1 yılBiz buraya ne yazarsak yazalım sen inanmak istediğine inanacaksın.
19 Yorumla- 1 yıl
Her erkeğin aynı olmadığını sen de biliyorsun.
- 1 yıl
Her erkek çapkın değildir. Sonuç bu.
- 1 yıl
Başka sonuç var mı?
- 1 yıl
Kadınlar için de pek çok şey söylenir ona bskılırsa.
- 1 yıl
Bir şey, yanlışsa yanlıştır. Kendi hemcinslerim bireysel olarak beni alakadar etmeyeceği için savunma durumunda değilim.
- Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek çapkın değildir, hatta bir çok erkek çapkın değildir..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBu yüzden çoğu gvt sınıfına giriyor kim kime dum Duma
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılHer erkek çapkın olmaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çapkın olmayanı da vardır. Genelleme yapmak doğru değil.
00 Yorumla
1 yılBelirli bir cinsel doyuma ulaşmamış her erkek çapkındır.
00 Yorumla
1 yılYapmak dediğim şeyleri yaptıktan sonra öyle olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaBen çapkın değil desem bile yarın bir gün canını yakan erkeğin birine hepiniz aynısınız dicek canlilarsiniz 😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılHepsi değil kimisi
16 Yorumla- 1 yıl
Silmesende olurmuş ses kayıtlı soru açtım sende fikrini dile getirirsen orada sevinirim hepimizi ilgilendiren bir konu
- 1 yıl
Sen sil dedin diye sildim. Benim fikrim de şu: Çapkınlığın cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen karakter ile ilgili hayatında biri olsun olmasın karşı cinse mavi boncuk dağıtma olayıdır. Erkeklerin çoğu çapkındır. Sadece bazısı bunu belli eder, bazısı saman altından su yürüttüm sanır. Vs vs
- 1 yıl
Kız o değil son sorum ya 😂😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılTanıdığım erkeklerin hepsi çapkın
17 Yorumla- 1 yıl
Nasıl tutmamız gerekiyormuş onu da söyleselermiş
- 1 yıl
Ahahhaha ilgi yazmışlar da ilgilenince de boğuluyoruz diyorlar
- 1 yıl
Çapkınlık yapası varsa her türlü yapar bahaneye ihtiyaçları yok bence
- 1 yıl
👍🏻
1 yılbazı erkek evet çapkındır
52 Yorumla- 6 ay
@kanka35 ?
İki cins içinde söylenebilir çapkınlık karakterlik bir durum
10 YorumlaAman çapkın olsunlar top gey olmalarından iyidir karı kızla işi gücü olmayan kızsız yaşayan erkekler ya top gey ya da incel oluyor
19 Yorumlaİnsan çapkındır. Mentaline bağlı olarak yaklaşımı değişiklik gösterebilir
10 Yorumlaevet her erkek çapkındır
20 Yorumla
1 yılHer erkek demeyelim de, geneli çapkındır. Çünkü uzun süreli ilişkilerden sıkılırız, farklı bir nefes, yeni bir heyecan isteriz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılerkekten anliyorsun. bencede bu adam yakisikli
10 Yorumla
1 yılHepsi değil diyim hadi genelleme olmasın :d
10 Yorumla
1 yılÇoğunluk Evet ama hepsi değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBen değilim kendi halimdeyim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet 😏
12 Yorumla- 1 yıl
@visch hayır
- Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılDegildir. Bayagi sadik birisiyim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılbuna inanmak istemiyoruum
11 Yorumla Hepsi değil bazıları
10 Yorumla
1 yılHepsi değil ama çoğu öyle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Net olarak söylüyorum / Ben değilim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğildir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır belli miktar çapkınlık
10 Yorumlayaniii evet bence ahhahd
10 Yorumla
1 yılHayır, tabikide
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım