7 ayYıllardır çapkınlık erkeklerin üzerine yapışmıştır, sanki kadının çapkını yoktur. Kadının da çapkını vardır, hatta sayıları oldukça da fazladır. Sadece yakayı ele verme oranları erkeklere nazaran daha azdır. Kadının pratik zekâsının, atacağı adımları günler öncesinden sayıp hesaplamasının bunda faydası çoktur...
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayBizimle konuşurken başkalarıyla da konuşan kızların kaynadığı bir ortamda, sence erkeklerin de çapkın olması normal değil mi?
Her kız ister istemez ulaşabileceği en üst erkeği ister, çevresindekileri test eder ve en iyisini seçmeye programlıdır.
Bide erkek gibi dış görünüşten etkilenen, Kral İmparator olduğunda harem kurmaya meyilli bir cinsin çapkın olmaması zaten tuhaf.
Ha sevgili olursun, nişanlı evli olursun o zaman eşine sadık olman gerekir bu ayrı bir konu. Ama sevgili bile olmamışken kızlar birden fazla erkekle konuşuyorsa kimse de bizim birden fazla kızla konuşmamıza laf edemez haddi değil.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bütün erkekler çapkın değildir, sadece bazıları hislerini olgunlukla yönetemez. Kimi dikkat çekmek ister, kimi sevilme açlığını yanlış yerlerde dindirmeye çalışır. Ama gerçekten seven bir erkek, gözünü başka birine çeviremez. Çünkü sevgi sadakatle yoğrulur, samimiyetle büyür. Çapkınlık bir oyun gibidir, ama aşk o oyunun bittiği yerdir. Gerçek erkek, kalbini tek kişiye adayan ve o kalbi korumasını bilen erkektir.
50 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 7 ayBen ne yaptım şimdi oturmuş cips yiyorum kilo alıyorum 😂 bu çirkinlikle beni kim ne yapsın
Bu tabiki işin şaka kısmı her kadının yollu olmadığı gibi her erkekte çapkın degildir ve kimse kusura bakmasın çapkınlık degil bunun adı sapkınlık ama maalesef ki popüler ahlaksızlık42 Yorumla- 7 ay
Kilo alıyorum yazdığında güldüm 😂😂
- 7 ay
🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk konusu her erkek için farklıdır! Bazıları çapkınlığa bayılır, bazıları ise sadakatte zirve yapar. Herkesi aynı kefeye koyarak genellemek biraz haksızlık olur bence. 😊 Önemli olan, seni tamamlayan doğru kişiyi bulmak. Sen ne düşünüyorsun, çapkınlık kadın-erkek meselesi mi yoksa kişilik mi? ❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bütün erkekler çapkınsa ben yüz karasıyım galiba :)) beyler ben düştüm, siz düşmeyin haaa :D
https://www.youtube.com/embed/O-lXNxysPBU10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
7 ayBütünü değil ama birçoğu öyle..
70 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBütün erkekler çapkındır.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKadınların aradığı adam ya jigolo olucak ya da bulamıyıcaksınız. İlk önce gülen espiritüel konuşkan sohpetçi olucak ağzı iyi laf yapıcak kıvırıcak yalanı masum bir cilve atıcak arada bir en önemli jigolo özelliği penis değil budur. Ağzı çalışsın aşağıda ki mühim değil. Ağzı laf yapan erkekte ya dolandırıcıdır, ya sıkıntılı alışkanlıkları vardır ya da meslek olarak kötü şeyler yapıyordur çünkü ağzı laf yapmak bir erkek özelliği değil kadın özelliği. O yüzden popon jigolodan başınız çapkından gönülünüz de dolandırıcıdan uzak durmuyor hiç.
27 Yorumla- 7 ay
Doğru diyorsun belden aşağısı umurlarında değil
Cevap sahibi7 ayJigolo tanıdığım var. Adamın ki uzun ama bir ağzı var. kahkaga atışı var. Devamlı laf cambazı laf ebesi. Kadın beynini yanlışlıkla erkek bedenine koyunca bu adam hackını bulmuş. Adamla 18 yaşında kızlar yatıyor çünkü o kız bu adamı kızların ortamına sokunca kızlar 50 yaşın da adamı mı buldun canım gibi yorumlarını bir çürütüyor kıvırıp popolar bir sokuyor yanında ki kız deliye dönüyor. Kız gurubunu kendine hayran bırakıyor ince iğnelemeleri küfürsüz ama can da yakmadan eylendirerek gömmeyi başarıyor her zaman. zaten vermek için yeter ki kız ortamın da üstün ve ilgi çekici yapsın erkek. Akşam eve gidince zaten tüm delikli yapılar açık kulak ve burunu bile açar. mesele çene de bitiyor.
Cevap sahibi7 ay@BeyinLazım Onu söylemelerin sebepi kendilerini rahatlayım O erkeğe suçu yükleyip piskolojik rahatlamak için topu erkekte patlatıcak ki kafayı yiyip kendini suçlamasın. Öyle ki başta görmesine ramen sırf hoşlarına gittiği için adam tekmeyi basana kadar devam ediyorlar sonra bir gün Migros poşetini verince yaftalamaktan başka çresi kalmıyor. Solipsizim doğaları hatayı kendilerinde bulmalarına asla izin vermiyor.
Cevap sahibi7 ayÖrnek " Haklısın" kelimesi kızların sözlüğünde bulunmaz. Dediğini asla duymazsın.
- 7 ay
kadınlar hep haklı olduğu için
- 7 ay
yorum kaldırırarak haklı çıkamazsın
- 7 ay
bilimsel olarak kanıtlandı bu
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
7 ayMuhtemelen herkes degilim degiliz demistir. Ama bu tamamiyle sartlarla alakali. Cogunun eline hic firsat gecmedigi icin capkinlik yapamiyordur. Kaldi ki cogu sevgili bile yapamiyor ki capkinlik yapsin 😅 Buraya capkinim ya da capkin degilim yazmamin bir anlami olsugunu dusunmuyorum acikcasi...
30 Yorumla
7 ayHayır tabii ki bütün erkekler çapkın değildir.
Bazı erkekler gerçekten duygularına sadıktır, sevdiği kişiye bağlı kalır ve ilişkisine değer verir. Çapkınlık, kişinin karakteriyle ilgilidir, cinsiyetle değil. Her insan farklıdır; kimisi flört etmeyi sever, kimisi ise sadece bir kişiyi severek huzur bulur. O yüzden bütün erkekler çapkın demek hem haksızlık olur hem de gerçeği yansıtmaz.
Gerçek sevgi, dürüstlük ve saygı her zaman cinsiyetten bağımsızdır.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBu iş kadını erkeği yok.. İnsanlar için geçerli bakarsak her turun çapkını olduğu gibi olmayanida var.. Şu sitedeki sorulara cevaplara bakarsak iki türünde birbirinde çok farklı olmadığını görürüz.. Lafta Herkes ahlaklı.. ama uygun şartlar altında gizli kapaklı herkes Coşkun seller gibi... Kadın erkek diye baktıkça olaylara bir arpa boyu yol asla alamiyacaz.. İnsan olarak bakarak yorumlamaliyiz.. Yoksa kısır cekismzlerde birbirine laf atmalzrla bu girdapta dibe doğru gidicez :))
20 Yorumla
7 ayÇapkın erkek yoktur ilişkisi olduğu halde onu ayartmaya çalışan kadın vardır
Bazıları ilişkisini gizleyebilir ki bunu artık çoğu kadın da yapıyor. d hatta bazıları yapmıyor evli sevgilisi olduğu halde başkalarıyla kırıştırıyor ilgi açlığını karşılıyor176 Yorumla- 7 ay
Öyle zaten çoğu kadın ilgiye karşı koyamıyor artık
- 7 ay
Koymasın aldatsın banane herkes kendine yakışanı yapar Bu dünyada karmaya inanırım
- 7 ay
Bu aldatmayı meşrulaştırmak vicdanını rahatlatmak için kendine verdiğin gaz teselli mi. d
- 7 ay
Yalanın rengi olmadığı gibi aldatmanın da bahanesi olmaz Aldatmak insanın kişiliğine ruh sağlığına hislerine yapılan saldırıdır Kafalar uyuşmuyor ya da mutsuzsan ayrılırsın kendi işine bakarsın
- 7 ay
Lezbiyen ilişkisi yaşayan yüzlerce kadın var Aldatmak isteyen erkeksizde aldatıyor kafana takma
- 7 ay
Patronundan hoşlanıp toplantıya gidiyorum diye otel odasında patronuna veren kadınlara ne diyeceksin
- 7 ay
Neyse kendini haklı çıkarmak için konudan konuya atlıyorsun Bu iş uzarda uzar iyi akşamlar. d
- 7 ay
Sizin anlamadığınız şey herşeyi cinsiyete vurmanız
- 7 ay
Cinsiyet değil şahsiyet meseleleri bu işler deyip konuya açıklık getiriyorum iyi akşamlar mı artık. d
- 7 ay
Hayır tek çapkınlığı erkekler yapıyor gibi bir suç atma durumu var mantıksız geliyor
- 7 ay
Aldatan yüzlerce erkekte var kadında tek fark cinsiyetler yani basit aslında
- 7 ay
Erkeklere genelleme yapılırken suçlanırken ne dememi beklerdin Evet ya herşeyi biz yapıyoruz tüm suç bizim kadınlar sütten çıkmış ak kaşık felan mi?
- 7 ay
Seninde dediğin gibi bazı şeyler eksiktir hatası vardır ki aldatılıyordur. d
- 7 ay
Kadın milleti hep daha fazlasını ister Çok ilgilenirsin bu sefer ilgi seviyesini normale düşürürsün olması gerektiği gibi Bu sefer eşim sevgilim benimle ilgilenmiyor mutsuzum diye şikayet eder Çok istekli davranırsın bunaldım der normal yaklaşırsın az geliyor bana yetmiyor der Yani kadını memnun mutlu etmek zor
- 7 ay
Öyle erkekler var görüyorum bazen kendi çocuğuna bile sahip çıkmıyor herşeyi kadına yüklüyor Böylelerini yanlız bırakacaksın aldatmak çare değil vicdan azabıyla yaşayamazsın
- 7 ay
Karma diye bir şey var eden bulur Sen aldatmayı normalleştirmeye çalışıyorsun Boşanıp şerefinle kendi yoluna bakmakta bir seçenek Aldatmak isteyene bahane sebep çok
- 7 ay
Adamın sorunları varsa morali bozuksa ya da işten yorgun gelip senle ilgilenmeye enerji bulamıyorsa ki insanız hepimiz Sırf bunun için seni aldatmayan adamı aldatamazsın aldatıyorsan senin fikrin niyetin başkadır bahane arıyorsundur
- 7 ay
Bazı kadınlar sırf bu saydığım sebeplerden dolayı ilgisiz mutsuzum diyerek başka erkeklere yöneliyor Bu tamamen bahane
- 7 ay
Ben burada kimseyi savunmuyorum. d ama sen açık ara feminist olduğunu çok belli ediyorsun Kadınlar kadar erkekler de suçlu diyelim konu kapansın 😄
- 7 ay
Ozaman ne diyoruz "cinsiyet değil şahsiyet meselesi" . d
- 7 ay
Soru erkeklere genelleme yapan bir soruydu bende gerekli cevabı verdim İki tarafta suçluyken gidipte kadınları pofpoflayacak değilim
- 7 ay
Sanki birşeyleri sadece erkekler yapıyormuş kadınlar çok masum temizmiş gibi
- 7 ay
Feministlik ne biliyor musun ben orta yolu bulmaya çalışırken senin hala kadınları savunup kadınları haklı çıkarmaya calisman 😄😄
- 7 ay
Hayla kadınlar kadınlar 😄cinsiyet değil şahsiyet meselesi dememe rağmen hayla kadınlar söyle kadınlar böyle. d Tamam en temiz en masum sizsiniz ben kaçtım iyi akşamlar
- 7 ay
Türk kadınları feministliğin çıkış amacını daha bilmiyor Sizler feministliği kadınları yüceltmek olarak anlamışsınız Bence sen bir araştır
- 7 ay
Sana her cinstede suç var derken şahsiyet meselesi derken nasıl erkekleri aklamaya çalışıyorum Cidden uzatmayalım senin beyin terk belli
- 7 ay
Sen koyu feministsin Fikrinle zikrin bir değil uzatma beni tacize giriyor
- 7 ay
Soruya hitaben o görüşü yazdım diyorum hala boş boş konuşuyorsun uza
- 7 ay
Uza sağdan sağdan
- 7 ay
Okuduğunu anlayamayan bir saçı uzun beyni yarım kadın daha. d
- 7 ay
Birşeyi üç kere açıklamama rağmen lafı hayla nasıl g*otunden anlayabiliyorsun anlamış değilim uzaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
7 ayHepsi değildir. Çevremize bakınca konuşmayı bile bilmeyenler var. Bazıları ise bir iki masum kızı kandırıp kendilerini çapkın sanıyor. Çapkınlık ulaşılmayacak kadar iyi, egoist olanı tavlamaktır. Çapkınlık hakedene yapılır masum kızlara yapılmaz. Bize göre çapkınlığın da raconu budur. Aksi takdirde bir iki deyyus olurlar.
110 Yorumla- 7 ay
Mesela bu hakediyor. Kendini bir halt sanan, diğer kızlardan üstün sanan... Bunlara çapkınlık yapacaksın. Masum kızlara kolay. Yiyen buna yapsın.
- 7 ay
Ayrıca kızım senin ne zoruna gidiyor? Egon yüzünden yaptılar mı sana?
- 7 ay
Tamam da biz ego göstermiyoruz. Çapkınlık da hakedene yapılır diyoruz. Sen hemcinslerinin bile sevmediği bir tipsin kesinlikle. Kızları kandırmak değil kendinle aynı kefede olan kızlara çapkınlık yapıyorum ama belli ki senin kuyruk acın var. Çok zoruna gitmiş kıyamam bam teline mi bastım? Ayrıca evet ben egoist bir insanım ve bunu hiç inkar etmedim ki.
- 7 ay
Sana egoist dedim ben egoist değilim demedim ki. Ben egoistim zaten diyorum bunu. Sen hangi argümanlar ile neyi çürütmeye çalışıyorsun?
- 7 ay
Kadınların beni sevip sevmemesi senin yorumuna kalmadı, konuyu sapıtıyosun. Beni sevmemiş olan da sensin. Çok üzülmüş gibisin adıma kafanda da kurmuşsun belli ama kusura bakma sizin seviyenize de daha hiç inmedim. Ya kimsin ki sen çapkınlık falan boş ahkam kesiyosun. Böyle konuşuyosunuz da bı bok zannediyorsunuz kendinizi, biz kızlar da size götümüzle gülüyoruz. İçerden bilgi veriyim mi sana, o kızlar bile sizin gibilere bakmıyor. Egoistliğinle övünmen de seni çok net açığa vurdu neyse sen kendini racon sanmaya devam et en azından komiksin.
- 7 ay
Hahaha gerçekten gülüyorum sana ya. Sana üzülmedim dalga geçiyordum bunu da anlamamışsin yazık. Ayrıca övünmüyorum doğruyu söylüyorum ve söylemekten de çekinmem. Ve sen dert etme kendine. Kızlar bana geliyor beni düşünme sen kendi aciz haline bak.
- 7 ay
Ben dert etmedim de sen etmiş gibisin kahin falansın heralde çok şey biliyosun sallıyosun benim hakkımda. Egoluyum dedin ben de bizim senin gibiler hakkında ne düşündüğümüzü dürüst bir şekilde söyledim. Kızlar geliyor da hangileri geliyor emin değilim. Egolu erkek de bize mide bulandırıcıdır ayrıca. Sorularına baktım da aciz olan ben değil de sen gibi görünüyorsun.
- 7 ay
Hahahja. Umrumda değilsin öncelikle bunu bil. Siz bazı kızların hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil. Egom sana kötü gelmiş çok da umrumda değil. Ayrıca fenomenlik kasıyorum. Yani sorular ile bir yargıda bulunman bile düşük zeka.
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Çapkın olmayanla siz ilgilenmiyorsunuz sevgili hanımlar. Siz vahşi aygır alıp evcilleştirip sütçü beygiri olsun istiyorsunuz. Eğer sütçü beygiri olursa da ilginizi kaybediyorsunuz. Sadece size aygır olsun istiyorsunuz. O iş öyle olmuyor. Aygır aygırdır. Sütçü beygiri ise sütçü beygiri.
14 Yorumla- 7 ay
Nasıl da inanarak boş konuşuyorsun. Daha yaratıcı kılıflar bulun.
- 7 ay
Nasılda Türk toplumunun yaralı kadını olarak fikirlerimi değersizleştiriyorsunuz. Öyle boş konuştuğumu falan ağzınızdan pırtlatıyorsunuz. Nefretinizi tek kelimeyle özetliyorsunuz.
Kılıf falan yok hanım efendi tecrübelerim var. Ve gördüklerim ve yaşadıklarım kişiseldir. Hiç bir doğruluğu da olmak zorunda değil keza kendi networkum bana aittir. - 7 ay
Cevabın çok sevimli, üzerinde bayağı düşündün mü😄 Sen kişisel network'ünü (çiftliğini) biraz daha genişlet olur mu:)
- 7 ay
Zaman zaman düşünüyorum evet. Homo sapiensim ben. Ayrıca biliyorum da. Bildiğimi bile bilebiliyorum. Çiftliğim yok benim. Evliyim 2016’dan beri. Tek eşliliğe inanmadığım bir kafa yapısına sahipken, eşim tek eşliliğe sadık olduğu için ben de tek eşli yaşıyorum hayatı. Seviyorum kendisini. Daha önce yaşadım tabi bir şeyler. Ama okuyorum. Çok okuyorum. Sohbet ediyorum bol bol. Öğreniyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Çok değerli benim için.
Gizli Üye(18-24)7 ayErkekler çok eşlidir hanımlar bunu kabul edin biz öyle değiliz fakat erkekler öyle evet bir kadını özel olarak sever bağlanır değer verirler ama çoğu zaman başka kadınlar ilgisini çeker oksitosin çok yok onlarda
Yapacak bir şey yok doğanın kanunu bu da40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kimi katılır kimi katılmaz, benim fikrim bir erkek hayatındaki kadından yeterli sevgiyi alamiyorsa onunla devam etmek istemiyor. Şahsen sevgilim bana sevildiğimi hissettirmezse ayrilirdim. Arkamdan ister çapkın desin ister başka bir şey pek de umursamazdim. Sevildigimi hissettiğim bir ilişkide gözüm dış dünyaya zaten kapalı olur, çünkü aradığım her şeyi veren bir insan ile birlikte olmuş olurum.
22 Yorumla- 7 ay
Ama zaten çapkınlık demek sapkınlık yani sevgilin varkende başka kadınlara yürümek yani dolayısıyla sen ayrılınca başka biriyle olman sapkınlık olmuyor
- 7 ay
@ölümmeleği00 sevgilin varken başka birisine yürümek, tanışmak, flört etmek aldatmak oluyor zaten doğrudan
7 ay😀 yorumları okudum bütün erkekler hayır demis ama bence çoğunluk evet
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı.
7 aybütün erkekler çapkındır demek bütün kadınlar aldatır denmesi ile aynı anlamdır
bütün erkekler çapkın değildir
bütün kadınların aldatmaması gibi
bazı erkekler çapkındır
bazı kadınlar da aldatır20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Artık bir karar verin çapkın mıyız prenses miyiz asdhbafcd
11 Yorumla
u 7 ayHepsi hdjs
7 ayOlmayanlar da vardır diyeceğim ne ne yerek yakan yürek yakanlar var aramızda akdkskd
13 Yorumla- 7 ay
Ulan okuyup göndereydim bu ne ajhahahdsh
- 7 ay
Haykırdım 😂
7 ayYüzde 90’ı…iyimser olmaya çalışıyorum 😂
62 Yorumla- 7 ay
Bnde
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayŞeref yoksunu insanlar yüzünden iyiler de gümbürtüye gidiyor ama geneli öyle diyelim istisnalar baş tacı olsun diye de ekleyelim 😇
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 7 ayHer erkek değildir ya..
32 Yorumla- 7 ay
Ama bize çapkını denk gelir 😂
7 ayBence hepimizin içinde biraz varbu ama çok acemi şöför var flort sanatinı ve kadınları anlamayan aşırı erkek var maskülen ve kaliteli erkekler hint kumaşı olmuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tabi ki bütün erkekler çapkın değildir. Ben de heyecanlıyım, macerayı severim, heveslerim var ama sınırlarım da var. Yani ben çapkın değilim. 😎
10 YorumlaÇapkınlığın cinsiyeti yok, erkekte e kadında çapkınlık yapar. Ben hayatıma birisini aldığım zaman sadece ona hâs çapkınlık yaparım bu da bağ kurduktan sonra.
10 Yorumla
7 ayValla istesem çapkın olurum olmak istemiyorum bir kişiye sadık kalmak istiyorum o kişiylede bir türlü tanışamadım gidip beğendiğim kişilerede açılamıyorum uzun boyluyum 1.83 75 kg tipimde ortalamanın bir tık üstünde uyumluyum sakinim gidip tanışamıyorum ama of
10 Yorumla
7 ayBir erkek çok capkinsa önündekine çok güveniyordur iddiası çok yüksektir bir erkek çapkın değilse önündeki kus konuşmasını bilmiyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBu sadece bir önyargıdan ibaret. Ki günümüzde kadınların da aşağı kalır yanı yok. Burada bile mesajlarla erkekleri rahatsız eden kişiler olduğunu biliyoruz.
34 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYok ben dişi insan kişisinden bahsettim
Allah korkusu olmayan ve kendisine saygısı olmayan her erkek çapkınlık yapar.
31 Yorumla- 7 ay
@Xperellaa sözünün eri birde
Çok net bir şekilde söylüyorum ki çapkın olmayan erkek yoktur
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Çapkınlık para ile olur.. parası olan çapkındır.. parası olmayanda çapkınlık yapmak ister ama sadece ister yapamaz
10 YorumlaBen şerfsz, karktersz, ruhsz, değilim
Siz buna çapkınlık diye bilirsiniz ama ben kabul etmiyorum. ;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 7 ayHemen hemen hepsi 🙄
15 Yorumla- 7 ay
Pisler hainler alçaklar 😒
- 7 ay
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değildir. Kızıyorum falan ama harbi olanlarda var barbilerin yanında.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 7 ayÇoğu çapkın. Çapkın olmayanın da sosyal fobisi falan vardır anca
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBütün erkekler çapkındır yeter ki doğru yerden bakmayı bilelim
21 Yorumla- 7 ay
Nasıl yani
7 ayBütün erkekler çapkındır, adam gibi adam olanlar hariç.
20 Yorumlabutunluk buyuk bir kavram hayal kurmayin o kadar, hep erkek evet ama her erkek degil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır her erkek çapkın değil ama çapkın olanlar gerçekten çapkındır.😄
10 Yorumla
7 ayÇapkın olmak zorunda doğası gereği. Sevgilisi ya da eşi varken sadık olmak başka. Çapkın olmayan ya aseksüel ya aşırı utangaçtır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
7 ayOlumlama yapıyorum: Ommmm çapkın olmayan erkeler olsun! Ommmm Artık var 🤪 Yersen 😆
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı.
7 ayHayır tabiki çoğu erkek beceremez bile çapkın olmayı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Doğamızda bir avcılık var o kesin ama bunu kontrol etmek insanın elinde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayÇapkın kadınlarda var 😅😅 ondan neden bahsetmiyorsunuz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayÇapkınlık nedir bilmem evden işe, işten eve gider 🙃
10 Yorumla Çapkınlığı severim ama önüme düşerse kovalamam hiç huyum değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Çapkınlık erkeğin ruhunda kadın doğurduğu sürece aldatmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 ayHayır, kadınlar kesinlikle geçti çok fenasınız çok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben ve çapkınlık. Hayatım boyunca aynı cümle içinde kullanılmadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. düşünce ve bakış açısına göre ne çapta kast ettiği ile de alakalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
7 ayYani çoğu erkek uçkuruna sahip olamaz ben aseksüelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEvet hepsi çapkın. Aldatmayan da fırsatı olmadığı için yapmamıştır. Aşkım Kapışmak' ı dinleyin bu konuda. Adam diyor ki her erkek aldatır diyor
218 Yorumla- 7 ay
Cok haklsn 🤣🤣
Cevap sahibi7 ayhahahah teşekkür ediyorum :D Tabiki haklıyız her zaman ki gibi
- 7 ay
Evet kadnlar hep haklıdr 🥰🥰🤣
- 7 ay
şu an sevgilim yok tansalmmı
Cevap sahibi7 aySence ben bu gerçeği bildikten sonra sevgili yaparmıyım mantıklı düşünelim :D
- 7 ay
E yap nolacak sanki yapmıyosn sende 😝😝🥲
Cevap sahibi7 ayyaptım zaten önceden, ama boş bişey olduğunu anladım
- 7 ay
Nesi boş olsn
- 7 ay
@Poyrazefe2531 aaaa jandarma bey şaşırtmıyor geneee
- 7 ay
@nesliiii58 ee sende baya iyi video atmştn
- 7 ay
Ben video atmadım sana be s*lak yalan konusma
- 7 ay
Bingöl jandarmasiiii, adresini yazarım burayaaa dhwjjdkwks
- 7 ay
Mesajlarin duruyorrr, atayım sizin karakola da gör bakimmm
- 7 ay
@nesliiii58 sennde seyn var nette
- 7 ay
@nesliiii58 internet e atmştn
- 7 ay
Lan ben İnternete ne atmışım many*ak msin yaa
- 7 ay
Şka gibisin
- 7 ay
Naisl bi yalancısın sen ya, iftira atiyosun Şu an , senin hakkında şikayette bulunucam madem öyle bi jandarma nasıl başkasına iftira edebilirmis karşılığını bilmen gerekir, dilekcemi yarın sabah savcılığa teslim edicem. Mesajlari da kanitla vericem. Jandarma olduğunu ve bingolde çalıştığını söylediğinizi de bildiricem.
Gizli Üye(36-45)7 ayOlmayan yoktur. istediği halde yapamayan vardır. Ki bu daha kötü bir şey.
37 Yorumla- 7 ay
En iyisi yapması diyorsun 👍
Cevap sahibi7 ayEn iyisi yapması demiyorum. İstediği halde yapamaması hem çapkın hem beceriksiz demektir.
- 7 ay
🤣🤣🤣🤣🤣
- 7 ay
Şimdi ben hangi gruba giriyorum
Yapmak istediğim kadına bir defa bakarım sonra kendi gelirse devam yoksa başka denize yelkenli genelde kendileri gelir 🤔🤔🤔🤔
Cevap sahibi7 ayBeceriyorsun bu işi demek.
- 7 ay
Sen bir erkek ne yaparsa teslim olur hayır diyemezsin
- 7 ay
Sence çapkın bir erkek kadına nasıl davranmalı
Gizli Üye(36-45)7 ayHepsi çapkin ya güzel bir görsün hemen hal ve hareketleri degsiiyoe. Egolarini tatmin ediyorlar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayHem evet hem hayır yani Aynı anda birden fazla kadınla olma güdüsü taşır ama irade meselesidir. Dürtü kontrolu olmayan ona buna atlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayVar ama çok azlar. İşinde gücünde eşiyle ilgilenen adamlar gördüm.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
7 ayBir çoğu evet öyle...
20 Yorumla Çapkın olmayan erkekler elbette vardır ama karşına çıkması şans eseridir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayEn tehlikeli olanları sessiz çapkın olanlarıdır, efendi görünür ama herkesi götürür😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEvet bütün erkekler çapkın, yok öyle olmayan, iyi niyetli olan değil güzel olan önemlidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayDeğildir ya bence vardır... Az da olsa zor da olsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yakışıklı olanların hepsi 😄
23 Yorumla
7 aygenelleme yapmak istemiyorum ama nerdeyse çoğu erkek yetinmeyi bilmiyor
30 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler