Aile & Toplum Acaleyle evden çıktığınızda, bir şeyleri evde unutup tekrardan eve döndüğünüz oluyor mu? BjackJack Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evden aceleyle çıktığımda mutlaka bir şeyler unutuyor. Sonra geri eve git geri döndüğüm yere gel... Dolayısıyla ekstra zaman kaybı... 😃 Acaleyle evden çıktığınızda, bir şeyleri evde unutup tekrardan eve döndüğünüz oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YAhsen Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Herkeste olur sanırım ütü Ocak çaycı VS.. Yalnız Allah affetsin kapıyı açmaya üşenmeyen ben ayakkabılarla girip halıyı yıkamacıya veriyorum böyle bir manyaklık iyisini eve hiç dönmemek vesvese bunlar 1 0 Yorumla
gizemligizemgizemli Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Tabi yabancılar, zenginler eve ayakkabıyla giriyorlar ya bişey unuttuklarında ayakkabıyla halıya basmadan sürünerek almanın eziyetini bilmiyorlar😂😂 1 1 Yorumla BjackJack +1 yıl Evet 😂🤣🤣 Yorumla
alevbenan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Horoz mu , yoksa tabum mu o çok güldüm. Genelde unutmuyorum ya hazir oluyor herseyim 1 1 Yorumla alevbenan +1 yıl Tavuk mu yoksa olacaktı 😊 Yorumla
En İyi Cevaplar