Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Ara sıra olabiliyor. Özellikle kafam doluyken daha unutkan oluyorum. Bir yerde şarj aletini, anahtarı ya da küçük bir eşyayı bıraktığım oldu. Genelde acele ettiğimde ya da aklım başka yerdeyken oluyor. Dalgınlıkla ilgili biraz, tamamen hafıza meselesi değil.
Keşke o teori doğru olsa da gittiğim güzel yerlerde eşyamı bıraksam... Benimkisi daha çok unutmam gerekeni hafızama kazıyıp, unutmamam gerekeni şıp diye silme üzerine kurulu bir sistem. Beynim resmen benimle kafa buluyor..🤷🏻♀️😅
Fazla unutkan olabiliyorum. Önemli tarihleri, günleri unutmam ama onun haricinde mutfağa gittiğimde ne alacağımı, dün ne yediğimi unuttuğum çok oluyor.
Ben tam bu konuda efsaneyim, cüzdan bile unuttum ben 😂 Telefon, şemsiye, atkı… Özellikle sevdiğim kafelerde daha çok unutuyorum, teori biraz tutuyor galiba 🔮 Ama bazen de kafam dolu oluyor, o günün yorgunluğuyla dalgınlık yapıyorum. Sen en çok neyi unuttun, aynı yere tekrar gidip almış mıydın? 😄
Genelde evden çıkarken bir şeyleri unutmak şeklinde oluyor benimki. Ya da mutfağa bardak almaya diye gidip tezgahı düzeltiyorum, bardak almadsn geri gidiyorum dizi izlemeye.