Kişilik & Karakter Evden çıkarken hep bir şeyleri unutur musunuz? Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Genelde unutmam ama içimde unutmuşum gibi bir his oluyo. Değişik Evden çıkarken hep bir şeyleri unutur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bende de var o yüzden hrnşeyi 30 kere kontrol ederim , sonra oda arkadaşlarımı darlayıp bişey unutup unutmadığımı sorgularım 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Maske unutuyom genelde 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben hiç evden dışarı çıkmıyorum 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. en az 30 kez her şeyi kontrol eder çıkarım 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Telefon unutuyorum. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yok unutmam hiç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende de var o yüzden hrnşeyi 30 kere kontrol ederim , sonra oda arkadaşlarımı darlayıp bişey unutup unutmadığımı sorgularım
Asla unutmam
Maske unutuyom genelde
Hayır ne o his olur ne de unuturum.
Ben hiç evden dışarı çıkmıyorum
en az 30 kez her şeyi kontrol eder çıkarım
Telefon unutuyorum.
Kendimi bile unuturum
Evet
Yok unutmam hiç